Dyk more - dokopeme hokejistu !!

  Zdá se, že naši nepřizpůsobiví se rozhodli, že bude veřejně provozovaným sportem, napadat naše vrcholové sportovce. Lehko by se mohlo stát, že nám tito spoluobčané umlátí naši sportovní elitu...

Před několika měsíci byl surově napaden vrcholový hokejista a dnes oblíbený trenér Marek Melenovský na Jihlavském Masarykově náměstí. Romové neútočí jinak než v přesile a tak to mělo být v poměru dva na jednoho. Sám oblíbený trenér skončil s mnohačetnými zraněními, zlomeninou lebky otřesem mozku a ztrátou 50% sluchu a ztrátou paměti na traumatologii. Nebýt videozáznamu z pouličních kamer, bůhví jak by se to vyšetřovalo. Policie zadržela 2 lidi. Co myslíte, že se stalo. Jeden je po zásluze ve vazbě a druhý, ten nebezpečnější pachatel si běhá po svobodě.

A takhle to u nás chodí.

Tohle se stalo 4 června v noci . A jak to bývá, husarský kousek se v Romské komunitě rozkecá jako vzor nějakého zvráceného hrdinství. Další útok na sebe nenechal dlouho čekat.

Jak asi víte, Romové stráví oproti běžné populaci daleko víc času na sociálních sítích. Mají víc času. Když jsem byl o prázdinách na návštěvě u přátel v Ústí nad Labem, potkal jsem starého kamaráda, jež je shodou okolností Rom. Člověk mající slušnou práci a rodinu. Pozastavil se nad tím , co za hnoje se v souvislosti s tímhle útokem objevilo na Romských diskusích.

Kdyby si tohle dovolili naši hnědokošiláčci z Dělnické strany, tak Policie jejich ústřední kancelář v Praze, rozštípe na třísky. Ale Romům tahle nenávist vůči hokejistovi a příkladné návody k dalšímu takovému jednání, přes facebook prostě prošly.

Pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat. Když rozpumpujete na sociálních sítích a zejména na facebooku vlnu primitivní lidské "Romské" nenávisti, další útok je jen otázkou krátké doby.

Další případ se odehrál koncem září prvoligovému hokejistovi Michalovi Hlinkovi. V pozdních večerních hodinách procházel nenápadně se dvěma přáteli okolo jakési ukřičené Romské oslavy a kdosi z přítomných ho poznal. Útok byl otázkou několika vteřin a jen rychlý útěk Michala Hlinku zachránil před zmrzačením. Obránci byli tři, útočníků nejméně dvanáct. Jeden proti čtyřem. Michal Hlinka skončil s mnohočetnými zraněními v nemocnici.

Tak koho naši nepřizpůsobiví Romové po další Facebookové štvavé kampani přizabijou příště ?

Zejména nyní, když si zvykli, že jim to projde.........

 

Foto Jan Zíma 2011

X+

Autor: Jan Zíma | úterý 30.10.2018 18:18 | karma článku: 28,98 | přečteno: 659x