Globální oteplování nebo globální vláda ?

ODS si na kongresu drtivou většinou odsouhlasila, nepodporovat tzv. "klimatický balíček". Ani ne o týden později jej delegace ČR prý podpořila na summitu EU. Kdo v ČR vládne - ODS, nebo už někdo jiný?

V poslední době jakoby se roztrhl pytel s dokonalými příklady, jak v praxi funguje ona "demokracie" v EU - a jak v praxi vypadá ono prosazování vůle vládnoucí politiky jednoho členského státu proti jiným na oné "vyšší úrovni" - kde nám nyní ještě zbývá alespoň ono právo veta (které by Lisabonská smlouva odstranila pro všechny oblasti vyjma rodinné, zahraniční a bezpečnostní politiky). Vláda ČR resp. české zastoupení v EU ho nicméně zjevně nevyužívá už ani nyní.


Jak by to pak vypadalo, až by se v nově zřizované Evropské radě podle Lisabonské smlouvy jednomyslně rozhodovalo o dalších životně důležitých věcech pro obyvatele ČR? Platilo by tam ještě, co chce vládnoucí strana v ČR, nebo už jen to, co chtějí nějací do Bruselu uklizení neúspěšní politici a jejich eurokonformní strany?


Nedávno jsme zaznamenali "Rudého Bena", jak na hradě vykřikoval o "globálním oteplování" a jak ho nezajímají názory našeho prezidenta - a v tisku se vyrojily různá jeho další skandální prohlášení na adresu těch, kteří žádali od europarlamentu oficiální omluvu. Pojďme se tedy společně podívat, co by za tou zatroleností pana Kohna-Bendita mohlo stát.

Třeba budu zase označen za konspiračního teoristu, protože přemýšlím v příliš širokých souvislostech - ale třeba to není jen onen zavilý levicový radikalismus jednoho páně rudozeleného, ale možná i zcela zásadní politické zájmy jistých velice mocných skupin v globální politice - oněch "globalizačních levičáků", kteří ve skutečnosti v skrytu kopou ne za obyčejné lidi, ale za zájmy finanční elity - o čemž už existuje mnoho důkazů - s cílem nastolit světovládu demokraticky nevolených organizací typu OSN.

Přísloví praví: O peníze jde vždy až v první řadě. Dodám: A o moc. Co když je ta "ekologie" jen záminka?



Proto si zde znovu dovolím upozornit na americký film Globální oteplování nebo globální vláda - ke kterému byly nedávno skupinou mustwatch.cz vytvořeny české titulky. Film pojednává o celém tom humbuku s "globálním oteplováním" a jaké zájmy za tím nejspíš stojí.

Nechci zde film moc komentovat - obrázek si myslím udělá každý sám, když ho shlédne - a myslím, že i pochopí, že věc se vzhledem k rozsahu agendy "globalizačních ekologů" vitálně zdaleka netýká jen Američanů - ale stejně tak i nás. Každopádně chceme-li si hrát na občany Evropy, nebo dokonce světa, měli bychom se podívat i na pohled lidí "z druhé strany" - kteří o jejich politikách už něco vědí a snaží se o tom, co zjistili - i přes příznačnou nepřízeň mainstreamových médií - informovat veřejnost.


Autor: Jan Zeman | neděle 14.12.2008 19:00 | karma článku: 23,82 | přečteno: 2893x