Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

velky bratr

16. 12. 2008 11:45
Pohled z jedne strany

Ono je to trochu slozitejsi - oba extremy jsou podporovany urcitymi elitami a svet podle libovolneho z nich bude ovladany v globalu. Hlavnim duvodem, proc se vede tak vyranena debata je pochopitelne potreba problem neresit - dva absurdni kriklouni tvrdici nesmysly jsou k smichu a nikoliv zamysleni, takze na ten realnej pohled, ze na jedny strane to asi neni tak, ze by pristi hodina znecistovani znamenala prelom, ale ani nelze poprit vliv cloveka - to, ze neni videt z jednoho konce prahy na druhou je dusledek nasich exhalaci a prohlaseni naseho prezidenta jsou dukazem toho, ze ma kancelar hodne v prizemi bez vyhledu.

Celosvetovou vladu pod dominanci USA ma naplanovanou Obama diky svemu poradci Zbygnevu Brzezinskemu, staci si precist jeho knihu The Grand Chessboard a hned je jasny odkud vitr vane a proc se dnes ve svete deje to, co se deje.

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

16. 12. 2008 17:22
Re: Pohled z jedne strany

Á bratr zavítal, jaká čest.:-P

Já samozřejmě nepopírám zněčištění, ani vliv člověka na životní prostředí (teda kromě onoho náboženství "globálního oteplování") - psal jsem o tom v předchozím článku o EUzákazu žárovek.

Nicméně co se týče VK, nelze popřít jeho zásluhy na sehnání peněz alespoň na to odsíření elektráren v 90 letech. S tou kanceláří VK jste také vedle - to jsem rád, že velký bratr neví ještě všechno - Byl jsem tam jednou na návštěvě - a je z ní opravdu krásný výhled na Prahu (teda pokud samozřejmě není inverze). S exhalacemi v Praze těžko něco udělá vláda a prezident - kromě podpory topení plynem a elektřinou, katalyzátorů,  bezolovnatého benzínu,  a MHD.

Jinak Obama a ten jeho CFR levičácký cirkus s poradci a la Zbygniew nebo Al Gore, a s Billary na postu ministryně zahraničí - tady bych také sázel, že ještě lidi budou možná jednou špendlíčkem hrabat po tom hrozném Bushovi...

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

15. 12. 2008 8:02
karma

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

14. 12. 2008 22:01
díky

Ano ti oteplovači jsou nebezpečnější než bolševici před sto lety.

0 0
možnosti
JF

Jaroslav Fikar

14. 12. 2008 20:52
Karma

děkuji za velice podnětný a zajímavý odkaz R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.