Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Plně chápu Romy, že mají Čechy za rasisty.

Tak jsem si zase po roce přečetl zprávu o tom, jací ti Češi jsou rasisti. Už jenom to, jak tady někteří píší proti Romům, mě nadzvedává ze židle! Ví houby o jejich těžkém životě plném utrpení! Jsou nuceni žít ve špíně, bez pomoci a ve společnosti, kde bují skrytý i otevřený rasismus.

A abych poznal na vlastní kůži život romského štvance, svěřil jsem se do rukou mé dlouholeté přítelkyně Ilonce z Hudebního divadla Karlín, která patří k nejlepším maskérkám v Praze. A tak se ze mě stal na nějaký čas Rom.

V jedné hospodě jsem odkoukal ta správná gesta, chování a hlavně mluvu a šel na věc. Odpověděl jsem na inzterát jedné italské firmy na Vinohradech, která sháněla odborného referenta. Kupodivu po krátkém rozhovoru jsem byl přijat, protože sháněli někoho, komu budou platit 20 000 tisíc měsíčně, aby vysedával v jejich kanceláři a vypadal co nejvíce cikánsky. Tím zalepili pusu všem kontrolám, které by je chtěli nařknout z rasismu. Snažil jsem se chovat co nejvíce jako cikán a posílal blonďatou sekretářku pro svačinu, sahal jí na zadek a nechal si dělat kafe. Požadoval jsem příspěvek na ošacení, obědy, na reprezentaci firmy a kožené křeslo. Všechno jsem dostal a přesto mě za dva měsíce vyrazili s odůvodněním, že si beru mnoho placeného volna na romské svátky. Vyplatili mě na ruku, dali papír o výdělku a ochranka mě vyprovodila ke dvěřím. Ti Italové jsou taky rasisti!

Smutně jsem jel metrem domů, jen jsem kouknul a už jsem měl tři místa volná. Najednou se objevili tři revizoři, vůbec s nikým se nemazlili, jen mě ignorovali, jako bych byl vzduch. V bance jsem ukázal papír o výdělku a na nechápajícího úředníka u okénka jsem zařval:  "Nečum jak debil a půjčku dej!" Jeho nadřízený mě rychle vzal bokem do kanceláře, zeptal se, jestli mi bude 80 tisíc stačit,dal mi podepsat nějaký papír, sekretářce řekl, ať to založí do ztrátového fondu a já si šel do pokladny pro peníze. V tabáku jsem si vzal noviny a karton Camelek, zeptal se toho starýho dědka, co by na to řekl, kdybych mu rozmlátil držku a jestli musím platit. Nemusel jsem ani jedno.  Když už jsem byl v té ráži, tak jsem si zašel do školky, kde nám odmítli pro plný stav vzít naše dvojčata.  Ty ředitelko nám ty děcka nechceš vzít lebo su černé! Ty rasistka jedna, cikan ti smrdí a já idu na radnicu a oni si už stebu zrobi pořádek, aby tě rakovina sežrala. Byla tak drzá, že chtěla vyplnit nějaký dotazník, jako bych byl její sluha. Ty vyplňuj, ty sa budeš starat o moje děcka!

Oni nejsou rasisti pouze Češi nebo Italové, jak jsem zjistil, tak rasistická je celá Evropa, EU a dokonce i všechny organizace a ministerstva pro lidská práva. Dokonce jsou rasisti i historici a pracovníci ÚSTRU i ti profesoři na vysokých školách! Posuďte sami, Julius Caesar, Lenin, Winston Churchill, Angela Merkel, Čapek, Karel IV, Nobel, Karel Gott, Jakeš, Pavel Nedvěd, Jágr, Vondra, Vandas, Jirásek - ani jeden Rom! Na slavné romské sportovce, umělce, politiky a jiné významné osobnosti světových dějin historici kašlou! Proč ještě Zeman nebo někdo jiný nejmenoval romského profesora? Copak je ve vedení EU nějaký Rom? Vždyť ta rasistická armáda nemá ani jednoho romského generála! A tak bych mohl pokračovat do nekonečna.

Opravdu ty Romy chápu, chvilku jsem jedním z nich a jak mě ti bílí serou!

No nic, raději se odlíčím, umyju, převleču a stanu se zase jedním z té majoritní rasistické společnosti. Ale kdoví, na jak dlouho, manželka se totiž rozhodla být operní hvězdou a později ministryní kultury a maskérku Ilonku zná také.

P.S. Autor v reálném životě uznává svobodu, jako právo se plně a rovnoprávně podílet na životě české společnosti, účastnit se voleb, mít zaměstnání, vstupovat do veřejných prostranství a budov. Ctí právo, aby se s každým člověkem zacházelo ve všech aspektech života jako s někým, kdo má stejnou hodnotu jako všichni ostatní.

Pokud se chcete naplno dle libosti realizovat v diskuzi zde , tak stačí  rozkliknout stejnojmenný článek a pod ním anonymně diskutovat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Šustek | čtvrtek 23.5.2013 12:06 | karma článku: 34,57 | přečteno: 3977x
  • Další články autora

Jan Šustek

"Zločinec" Putin!

Putin je zločinec! Putin je Hitler! Putin je nebezpečný diktátor ohrožující Evropu a dokonce celý svět!

1.6.2014 v 11:43 | Karma: 44,19 | Přečteno: 5943x | Politika

Jan Šustek

Děkujeme NATO, USA a EU za demokracii na Ukrajině.

Povedlo se! Už vraždí vlastní lidi! Co se tak, dámy Merkelová, Obamová, Ahstonová a pánové Schwarzenbergu, Palato, Kocábe a další bojechtiví hrdinové, vzít za ruce a udělat si "procházku" mezi upálenými civilisty. Opatrně je překračovat, aby jste si neumazali boty a oděv.

4.5.2014 v 13:21 | Karma: 45,08 | Přečteno: 6525x | Politika

Jan Šustek

Zase lžete a děláte z fašounů demokraty!

Žijeme v době, kdy z fašistů se dělají demokraté a poddaní vazalové z EU tomu tleskají. Zvrácenost české mediální propagandy a zhovadilost některých novinářů, kteří zaprodali svou čest a hlavně pravdu, se ukázaly v celé své pokřivené nahotě.

11.4.2014 v 9:53 | Karma: 41,99 | Přečteno: 2835x | Politika

Jan Šustek

p. Kalousku, to bych raději podal ruku praseti než ...

Svázaným zajatcům lámal prsty, vypíchával oči, strhával nehty a vytrhával zuby; některé pak podřezal .... Podřezal svázaného bezbranného člověka ... že by chystal Vondra další řád in memoriam pro ukrajinského řezníka - Oleksandra Muzyčka?

25.3.2014 v 12:58 | Karma: 43,58 | Přečteno: 5666x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Máte plnou hubu demokracie, jen když se vám to hodí!

USA, EU, jejich mediální poskoci a naši osvědčení "demokraté" Kocáb, Štětina, Schwarzenberg a Kalousek nás mají za nesvéprávné stádo, kterému se musí mediální propagandou masírovat mozky!

17.3.2014 v 13:05 | Karma: 44,20 | Přečteno: 5267x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Koho ještě zajímá? Trumpův soud jako reklama končí, demokraty neuspokojil

21. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Soudní proces s exprezidentem USA Donaldem Trumpem o údajné nelegálnosti úplatku pornoherečce...

iDNES Premium rozdává 1 000 Kč na letenky a čtení za 49 Kč na čtvrt roku

21. května 2024

K mimořádné nabídce na čtvrtletní předplatné za 49 korun teď iDNES Premium přidává ještě další...

Rusko si objednalo sabotáže v Polsku, devět lidí skončilo za mřížemi

20. května 2024  22:51

Polské bezpečnostní složky nedávno zadržely devět lidí, které podezírají ze zapojení do sabotáží v...

Absurdní! Nehorázné! Izrael, USA i Česko odmítají zatykač z Haagu na Netanjahua

20. května 2024  20:32,  aktualizováno  21:50

Izrael má jasno: zatykač z Haagu je absurdní, ostudný a útok proti celé zemi. Tak se vyjádřil...

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik