Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Petře, vydrž, neodstupuj, jinak jsme v p ..... !!

V minulosti se takový rozsáhlý policejní zátah uskutečnil pouze proti pedofilům, převaděčům, obchodníkům s drogami a jiné nezbezpečné sebrance. Včera měli premiéru i kmotři ODS a další nejvěrnější straníci a přátelé Nečase & spol.

Němcová v televizi kolem sebe kope, jak stará kobyla, zatímco ta, která dře jako kůň, sedí v cele. Provládní novináři a jiní Nečasovi užiteční idioti z řad tisku, redaktorů, politických glosátorů a dalších politruckých pisálků sedí bezradně u svých klávesnic a čekají na pokyny shora, jak mají dál pokračovat. Zatímco u kauzy Rath se s chutí vžili do role komoušského prokurátora Urválka a psaní o tomto "zločinci" některým přinášelo doslova sexuální vzrušení a mokré sny, tak teď najednou mlčí. Ale přes noc dostanou instrukce a oni to opět rozjedou, ale podle předem stanovených not.

Také internetoví odborníci a fanatičtí příznivci všeho pravého a modrého dostali silný anafylaktický šok ze zatýkání svých vzorů a ohrožení pádu této "protikorupční" vlády. Osobně se jim nedivím, protože celý svůj život (míněno po roce 1989, kdy už není riziko následků) zasvětili boji s komunisty, a jak je známo, ti na ně číhají všude. Omlouvám se všem s jiným názorem, ale já ty fanatiky a hrdinné bojovníky pod rudou, modrou, fialovou, islámistickou nebo jinou vlajkou nemusím, nemám je rád, opovrhuji jimi a považuji je za nebezpečné fanatiky, kteří rozdělují společnost.

Tady je seznam lidí, kterých se akce více jak 400 policistů (zatím) týká.

Petr Tluchoř (ODS)

Dlouholetý šéf poslanců ODS, který musel opustit svůj post, protože chtěl uplatit námi dobře znamou Kristýnu Kočí, tehdy z VV. Začal rebelovat proti Nečasovi, ale za to, že nenechal padnout vládu, dostal výnosnou trafiku ve státem ovládaných firmách.

Marek Šnajdr. (ODS)

Tento nevzdělaný nedouk patřil také k rebelům, ale svým "uvědomělým" postojem podržel vládu a také on dostal slušnou trafiku šéfa správní rady VZP, která je dnes v tvrdém mínusu.

Roman Boček. (ODS)

Jeden z nevlivnějších členů ODS se spoustou kamarádů z řad vládnoucích ministrů. Bývalý vrchní ředitel a náměstek ministra dopravy, náměstek ministra zemědělství, člen představenstva Českých drah, ředitel příbramské nemocnice, člen dozorčí rady Lesů ČR. Jak vidíte, ten dokáže všechno.

Roman Janoušek (Kmotr ODS)

Tento bývalý pingl a skoro vrah dlouhá léta řídil pražského primátora Béma (ODS). Předražený časopis pro VZP jemu a Johnovi z VeVerek vydělával pravidelně těžké miliony. Žádný "velký" kšeft v Praze se neobešel bez tohoto vlivného "Mazánka".

Genarálporučík Ondřej Páleník

Bývalý šéf Vojenského zpravodajství ČR a šéf správy hmotných rezerv. Jeden z největších kámošů bývalého ministra obrany Bartáka. Jejich podezřelé nákupy za stovky milionů korun dodnes policie rozplétá.

Luboš Poul

Vystudovaný elektrikář dělá šéfa vlády od roku 2010. Člen dozorčí rady ČEZ. Bývalý vedoucí úřadu ministra průmyslu. Jeho majetek se odhaduje na více jak 100 milionů korun.

Ivo Rittig (Pražský kmotr)

Prodavač oblečení působil jako !pračka" peněz při vyvádění desítek milionů z Pražského dopravního podniku. Jeden z největších kámošů Petra Bendla (ODS). Je spojován s pochybnými úvěrovými případy Komerční banky.

Pavel Dlouhý (Jihočeský kmotr)

Mezi jeho nejbližší kamarády patří ministr průmyslu Martin Kuba (ODS). Patří k nejbohatším Čechům a proto má přezdívku "hlubocký kníže". Jeho manželka je prostou ženou v domácnosti, ale přesto dostávala na svůj účet desítky milionů od firem, které dostávaly státní dotace.

Libor Grygárek (Bývalý vrchní zástupce)

Mezi kmotry měl přezdívku "zametač" kvůli jeho neocenitelné práci při "řešení" závažných mnoha miliardových kauz jako je např. Mostecká uhelná.

Ivan Fuksa (ODS)

Bývalý ministr zemědělství Nečasovy vlády. Člen protinečasovského křídla, který se staral více o své kšefty než o ministerstvo. Je známý tím, že se o zisky nerad dělí. Nečasem byl odvolán. Za významnou podporu při hlasování o nedůvěře vládě byl odměněn postem místopředsedy představentva Českého Aeroholdingu. Jeden z největších kámošů bosse Starky.

Politická grémia ODS a TOP 09 vyslovila jednoznačně podporu premiéru Petru Nečasovi v této pro tuto vládu a stranické kmotry tak těžké době.

Petře, vydrž a zatloukej, jinak jsme všichni v p .... !!!

 Pokud se chcete naplno dle libosti realizovat v diskuzi , tak stačí rozkliknout stejnojmenný článek zde a pod ním anonymně diskutovat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Šustek | pátek 14.6.2013 10:48 | karma článku: 13,34 | přečteno: 662x
  • Další články autora

Jan Šustek

"Zločinec" Putin!

Putin je zločinec! Putin je Hitler! Putin je nebezpečný diktátor ohrožující Evropu a dokonce celý svět!

1.6.2014 v 11:43 | Karma: 44,19 | Přečteno: 5943x | Politika

Jan Šustek

Děkujeme NATO, USA a EU za demokracii na Ukrajině.

Povedlo se! Už vraždí vlastní lidi! Co se tak, dámy Merkelová, Obamová, Ahstonová a pánové Schwarzenbergu, Palato, Kocábe a další bojechtiví hrdinové, vzít za ruce a udělat si "procházku" mezi upálenými civilisty. Opatrně je překračovat, aby jste si neumazali boty a oděv.

4.5.2014 v 13:21 | Karma: 45,08 | Přečteno: 6525x | Politika

Jan Šustek

Zase lžete a děláte z fašounů demokraty!

Žijeme v době, kdy z fašistů se dělají demokraté a poddaní vazalové z EU tomu tleskají. Zvrácenost české mediální propagandy a zhovadilost některých novinářů, kteří zaprodali svou čest a hlavně pravdu, se ukázaly v celé své pokřivené nahotě.

11.4.2014 v 9:53 | Karma: 41,99 | Přečteno: 2835x | Politika

Jan Šustek

p. Kalousku, to bych raději podal ruku praseti než ...

Svázaným zajatcům lámal prsty, vypíchával oči, strhával nehty a vytrhával zuby; některé pak podřezal .... Podřezal svázaného bezbranného člověka ... že by chystal Vondra další řád in memoriam pro ukrajinského řezníka - Oleksandra Muzyčka?

25.3.2014 v 12:58 | Karma: 43,58 | Přečteno: 5666x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Máte plnou hubu demokracie, jen když se vám to hodí!

USA, EU, jejich mediální poskoci a naši osvědčení "demokraté" Kocáb, Štětina, Schwarzenberg a Kalousek nás mají za nesvéprávné stádo, kterému se musí mediální propagandou masírovat mozky!

17.3.2014 v 13:05 | Karma: 44,20 | Přečteno: 5267x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Koho ještě zajímá? Trumpův soud jako reklama končí, demokraty neuspokojil

21. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Soudní proces s exprezidentem USA Donaldem Trumpem o údajné nelegálnosti úplatku pornoherečce...

iDNES Premium rozdává 1 000 Kč na letenky a čtení za 49 Kč na čtvrt roku

21. května 2024

K mimořádné nabídce na čtvrtletní předplatné za 49 korun teď iDNES Premium přidává ještě další...

Rusko si objednalo sabotáže v Polsku, devět lidí skončilo za mřížemi

20. května 2024  22:51

Polské bezpečnostní složky nedávno zadržely devět lidí, které podezírají ze zapojení do sabotáží v...

Absurdní! Nehorázné! Izrael, USA i Česko odmítají zatykač z Haagu na Netanjahua

20. května 2024  20:32,  aktualizováno  21:50

Izrael má jasno: zatykač z Haagu je absurdní, ostudný a útok proti celé zemi. Tak se vyjádřil...

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik