Není buzna jako buzna, aneb panu profesorovi s láskou.

Vstoupil do třídy rázným krokem, podíval se na nás, vzal křídu a na tabuli napsal hůlkovým písmem jediné slovo - BUZNA.

Jsem Karel Buzna a budu vás učit ekonomii. Odhadovali jsme jeho věk na vysoko přes šedesát. Uměl šest jazyků a údajně zcestoval celý svět. Oslovovali jsme ho uctivě pane profesore,  ostatně jako skoro všechny středoškolské učitele. Po maturitě se mi pan profesor Buzna ztratil z očí a narazil jsem na něj až v kině. Už si na název toho filmu nepamatuji, ale vím, že v tom nejnapínavějším momentu, kdy kino skoro ani nedýchalo, si někdo v přední řadě hlasitě a dlouze ulevil. Někdo zařval: "Které prase!" A v první řadě vstal malý mužík, otočil se čelem do hlediště a zcela rozhořčeně prohlásil: "Omyl, žádné prase, ale profesor Buzna!" A zase se v klidu posadil. Od té doby jsem o panu "profesorovi" Buznovi neslyšel.

Až teď jsem narazil na dalšího "profesora", který o sobě na plakátu prohlašuje, že je také "buzna". Nechci nikomu brát jeho pohled na svět, ale mně jsou ti homosexuální týpci odporní a považuji jejich sexuální praktiky za špinavé, nenormální a nechutné. Dokonce si myslím, že by skutečně pravicový primátor Prahy nikdy nepovolil něco tak hnusného, jako je Prague Pride.

Tento bývalý redaktor Katolického týdeníku a silně věřící člověk mi trochu připomíná "věřícího" komunistu. Církev nechce mít nic společného s homosexuály ani komunisty, ale přesto ti dva klečí vedle sebe a modlí se k bohu. Přiznejme si na rovinu, že ta Fakulta humanitních studií je tak dobrá pro salonní levičáky, kteří chtějí kecama dělat světovou revoluci, různé odnože vyměklých  havlistů a dalších samozvaných kosmopolitů, kterým je moře po kolena. Ale v reálném světě se nedokáží uplatnit, natož se uživit, a tak budou v budoucnu stejně "bádat" za naše peníze a přemítat o nesmrtelnosti chrousta. Exprezident Klaus se oprávněně vysmívá "výrobě" těchto profesorů, protože ví, jak to ve skutečnosi chodí. Jednou doporučíš ty mě, příště zase já tebe.

Že se redaktoři Lidových novin a MF dnes s radostí vrhli na Zemana, je pochopitelné. Spíše je pro mě podezřelá a varující ta dojemná spolupráce Bohuše Sobotky s lišákem Kalouskem, který neváhal na "obranu" Putny a našich svobod vzbudit i "lesníka" Schwarzenberga. 

Zvláštní je ta dnešní doba, o mámu samoživitelku, která tak tak uživí svá dvě malá děcka, nikdo ani pohledem nezavadí. Ale jak se jedná o odborníka na literaturu ruského exilu 20. století a bývalého ředitele Knihovny Václava Havla, tak se z toho můžou někteří přímo .....t.

Pokud se chcete naplno dle libosti realizovat v diskuzi zde  tak stačí  rozkliknout stejnojmenný článek a pod ním anonymně diskutovat.

Autor: Jan Šustek | úterý 21.5.2013 13:56 | karma článku: 33,21 | přečteno: 1945x