Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Vy prý autore vyznáváte absolutní svobodu člověka v mezích zákona? 

Takovou pokryteckou ubohost už jsem dlouho neviděla/nečetla.

8 7
možnosti
JV

J88a43n 97V17l29č70e82k

21. 5. 2013 17:16

Víte paní Kolaříková, od tohoto  autora nic jiného ani čekat nemůžete. Já jsem se rozhodl ho ignorovat. To je na něj nejúčinnější zbraň.

6 5
možnosti
LS

Jen pro informaci (ne že bych si myslel, že kecáte jako "Kucharovic") - na které že to střední škole učil ten pan Buzna?

4 1
možnosti
Foto

Nepranyrujte blogera za jeho prima slova. Nehledejte komu pomohl, jde o to, o cem pise a myslim si, ze to rekl dost jasne. Nemusi se to libit, ale i tak ma asi pravdu. Pan Putna by se nemel vubec zucastnovat nejakych pochodu za prava gayu. On si vystudoval zadarmo, dosahl vseho, tedy skoro vseho, co chtel, nikdo mu klacky pod nohy nehazi a ted, kdyz narazil na jediny klacek tak je z toho poplach. O jakych pravech tedy pan Putna mluvi?Ze chce aby jej verejnost uznala jako gaye?

11 6
možnosti
JK

Komu vadí, že je Putna gay, ať mu to třeba urve bok - jeho věc.

Mně vadí, že se Zeman cpe do práv vysokých škol. Cpe se vlastně všude a co se líbí Frankovi, nemusí se líbit Janě.

Mimochodem neslyšela jsem pana putnu nikde mluvit o "nějakých" právech. Už vůbec ne v profesní rovině.

4 4
možnosti
Foto

Je to strašné co si ten pan Putna dovolil ve svém volném čase. Proč raději nešel na výstavu korunovačních klenotů, kde se mohl málem pozvracet nebo alespoň do nich upadnout.:-/

6 6
možnosti
IH

I81r51e57n48a 69H23r67u66b39á

21. 5. 2013 14:27

A vy se staráte nebo píšete o matce samoživitelce? Ne, píšete o Putnovi, který by měl být podle vás všem ukradený. Kolika matkám samoživotelkám jste pomohl? O kolika konkrétních případech jste napsal? A s tou pseudovědou, kterou se nikdo neuživí - nepsal jste tady náhodou dřív, že studujete politologii? Jak se uživíte prosím pěkně vy? Spor Putna x Zeman tady řešit nebudu, spíš mě zaráží, jak moralizujete a přitom by jste si měl hlavně zamést před vlastním prahem.

10 5
možnosti
LS

Zbytečně se rozčilujete. Uvědomte si, že "Jan Šustek" je stejně reálná osoba jako byl "Josef Kucharovic" nebo "Jan X.Marek". A dělá stejné chyby. Myslíte si, že se někdy dozvíme, na které škole učil údajný Karel Buzna? Nedozvíme. Stejně jako se nedozvíme, které továrny patří J.X.Markovi a jak dopadl exekucí postižený soused "Josefa Kucharovice". I "Jan Šustek" si podobné historky cucá z palce.

0 1
možnosti
MK

Mno blog jsem si přečetl 2x vůbec nemusím  přecházet na necenzurovanou diskuzi, protože vulgarity nejsou k němu třeba. KarmaR^

8 8
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik