Nemám rád rasismus a nepřizpůsobivé cikány.

Nemám rád vyholené nácky v okovaných botech, jak řvou "Smrt Romům! Cikáni do plynu!"  Nemám rád cikány, kteří v přesile útočí na slabší, řvou rasistická hesla a vyhrožují lidem smrtí a terorem.

Nedivím se blogerům, že na toto téma píší a vůbec mě nepřekvapuje, že jsou obviňováni z populismu a podněcování k rasismu. Mě osobně znepokojuje ten strmý nárůst agresivity ze strany nepřizpůsobivých Romů, kde se objevuje čím dál, tím více rasistický podtext k "bílé" většině. Každý den býváme svědky na úřadech, ve školách, obchodech, ve věřejných prostředcích a dalších místech agresivního, nepřátelského, vyděračského a vulgárního jednání Romů vůči okolní většině. A co udělá okolní většina? Většinou skloní hlavy, dívá se do země a mlčí. A proč tomu tak je? Odpověď známe všichni! Je to cílené rasistické chování nepřizpůsobivé menšiny k většině. Myslím si, že je nejvyšší čas začít čelit takovému jednání a dát nepřizpůsobivým Romům jasně najevo, že žijí v České a ne Romské republice. 

Budiž nám odstrašujícím vzorem země, jakými jsou Francie, Velká Británie, Itálie, Švédsko, Maďarsko atd., kde tak dlouho nabízely štědrý sociální systém a podporu  všem "utiskovaným", až jim to přerostlo přes hlavu. Proto jim dnes v ulicích hoří auta , rabují se obchody a vraždí se z rasové nenávisti. A to vše se děje pod rouškou multikulturní a politické korektnosti. Možná jsem snílek, ale chtěl bych žít v zemi, kde se hovoří česky, Češi se nestali nežádoucí menšinou, slušnost byla normou a za rasistické útoky by byly třiadvacetileté tresty normální jak pro žháře z Vítkova, tak i pro Romy.

Máme mnohaleté zkušenosti, že vstřícné, chápající a podbízivé jednání nás stálo mnoho stovek milionů korun, nikam nevedlo a naopak se ještě obrátilo proti nám. Je načase okamžitě skončit s různými výhodami pro menšiny jako s jasnou ukázkou rasismu naruby. Slušným a pracujícím Romům to stejně neublíží. Cpát po celá desetiletí peníze do nepřizpůsobivých nemá smysl. Jediný výsledek je ten, že jsme je naučili vést zahálčivý život, zneužívat sociální systém a parazitovat na společnosti. Děti nepřizpůsobivých obdivují své otce, kteří mají (možná) základní vzdělání, nikdy nepracovali a přesto si jezdí pro pravidelné dávky autem, nebo pro ně létají do Velké Británie. Žádné výhody nenaučí nepřizpůsobivé lidi respektovat morálku, pracující většinu nebo zákony.

Kdykoli zaútočí nepřizpůsobivý na Čecha, Američana, na černocha ze Zambie, Japonce, dejme jim najevo, že to v naší zemi nebudeme trpět a že Češi jsou ti, kteří v České republice vládnou a určují pravidla! Nenechme se oblbnout populistickými "multikulti" kecy a hlídejme si svou svobodu, dokud to ještě dokážeme. Když někomu dáváte pravidelně pro nic, za nic své peníze a pak mu je snížíte, nebo přestanete dávat, tak vás bude nenávidět a podle toho i jednat.

Bloger Pavel Bacík napsal článek s názvem: "Cikáni jsou lidi, pokud to nevíte". Chci podotknout, že to vím a uvědomuji si to, ale to ještě neznamená, že se nechám rasisticky urážet, ponižovat, okrádat a že jim budu pravidelně ze svého každý měsíc odevzdávat a držet hubu. Podívejme se sami na sebe, kam nás až dostali. Ano, o vás je řeč ty, nepřizpůsobivý cikáne a tobě podobných! O tobě, co kradeš, ubližuješ, nemakáš a jsi rasista! A nechce se mi věřit, že by se tě ti slušní z tvého etnika chtěli nějak zastávat a měli tě rádi, vždyť v první řadě ubližuješ právě jim. 

Pokud se chcete naplno dle libosti realizovat v diskuzi zde , tak stačí rozkliknout stejnojmenný článek a pod ním anonymně diskutovat.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Šustek | neděle 9.6.2013 13:37 | karma článku: 39,68 | přečteno: 3038x