Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tady tu zemi nevybudoval nikdo z vás, ale naši předci. A ti co ji budovali po staletí opakovali, že ji budují pro svoje děti, své blízké a přátele.

0 0
možnosti
JR

J43a43n 41R37á40ž

9. 6. 2013 18:47

V teto zemi,kterou budovali naši předkové a budujeme ji i my, věřím,že se podílíte i Vy, pane Novák, se evolučním vývojem ustálila pravidla morálky, etiky a občanské sounáležitosti. Proč jedna skupina občanů, z nichž mnozí zde žijí velmi dlouho tyto pravidla občanského soužití odmítají respektovat? To však není otázka ani pro Vás, ani pro nikoho dalšího, pro kterého není cílem snažení brát sociální dávky a za ty se těm, kdo prostředky na ty dávky vytvářejí, odvděčují násilím, krádežemi a devastací životního prostředí.

Mohu Vás, pane Novák ubezpečit, že já se podílím na budování této země už přes půl století aniž bych od státu něco  požadoval a mí předci se také zapojovali a  také něco za sebou zanechali, ale toto své snažení jsme rozhodně nesměřovali  lidem, pro které je jediný, zájmem vyrazit ze státu co nejvíce peněz bez jakéhokoliv vlastního přičinění!

4 2
možnosti

Jak řešit Pozitivní diskriminaci se dočtete v návrhu diskutujícího v mém článku 

http://jiricumpelik.blog.idnes.cz/c/346248/Co-noveho-v-hospode-Na-Slamniku.html,

kde jeden z diskutujících navrhl řešení.

Bude to stát několik mld., ale ti co nechtějí pracovat a živí se zlodějnou, velmi rychle z Česka zdrhnou.

0 0
možnosti
MM

R^ Lidi nějak zapomněli na pohádky. Třeba takové jezinky se chovají stejně jako nepřizpůsobivý, jen co strčí dva prstíky, pak s řevem chtějí vše. Mam takové tušení, že přílišné opečovávaní demotivuje

8 0
možnosti
TH

Hrozne by me zajimalo s cim se ma zkoncit, kdyz ja ko pisete "Je načase okamžitě skončit s různými výhodami pro menšiny...". Jake vyhody maj mensiny v CR? Dekuji za konkretnei odpoved.

4 7
možnosti
FL

Cítím to podobně ale je tu problém. Pokud jim přestaneme vyplácet dávky, co udělají? Doposud kradou jen aby si přilepšili. Budou krást a přepadat aby vůbec přežili. Budeme muset víc investovat do zabezpečení, policie, soudů a vězeňství a dětských domovů (protože co by bylo s dětmi co mají rodiče v kriminálu?). Jeden měsíc někoho věznit nás stojí 30tis.Kč (platy dozorců+údržba budov, jídlo ...atd.). Takže nakonec je pro nás výhodnější jim vyplácet podstatně menší částku na podpoře. Jelikož mají hodně dětí tak je to dlouhodobě neudržitelné. Můj návrh je nekorektní - dobrovolná sterilizace za úplatu. Třeba za 300 tis. Kč + hmotná motivace (alkohol, cigarety, salámy ...) pro ženy i muže v plodném věku, větší částka ve věku mladším.

2 3
možnosti
MR

omyl, v zemich kde davky nejsou, toto nedelaji ale makaj a makaj, cikani nejsou volove, jsou mooooc prizpusobivi.

6 2
možnosti
Foto

Já s vámi v celku souhlasím.

Jen mi z textu připadá, že zcela opomíjíte rostoucí agresivitu a nesnášenlivost mezi "většinou" navzájem. A stále se stupňuje.

3 0
možnosti
JH

J78a89n 26H16l51e29d11í37k

9. 6. 2013 14:27

vaše správná úvaha postrádá návod na řešení nepřetržitě==vednenoci=  rostoucího problému--- národ by neměl poslouchat vábničky partají jako KSČSSD-TOP-KDUČSL-ODS a ty minipartičky-- včetně všech hloupých tzv. občans.hnutí == to nás zavede POUZE do záhuby a do cigánského vykořisťování !!-- nikdo z nich jim nesníží soc.dávky, to si laskavě uvědomte. Je nutno volit ty strany současných outsiderů, kteří mají plán problém řešit a ne jen o nich vágně a bezvýznamně pokecávat. Musíme si plně osvojit postup švýcars., rakous., turecké a jiné rozumné vlády !

3 1
možnosti
Foto

Za tohle Vás naši multiculture smýšlející spoluobčani zlynčují, obviní z rasismu, přirovnají k Hitlerovi a odsoudí téměř k smrti. Pak se objeví nějaká sociálně smýšlející uječená diskutérka a řekne Vám, že máte prodat veškerý majetek a jít se flákat taky, když jim tak závidíte ;-)

Souhlasím s Vámi a můžu se pod to podepsat R^Karma

20 3
možnosti
ZS

Problém je především z cikány, kteří přišli ze Slovenska. Mají s nimi problémy cikánské rodiny, které tu žijí dávno. Znám jich řadu, problémy jsem s nimi většinou neměl. Nově přichozí si myslí, že si můžou dovolit vše a stát jim to dost toleruje

5 0
možnosti
DN

Co je myšleno termínem -- žijí tu dávno?? 99% cikánů sem přišlo za posledních +- 60let ze Slovenska.

6 0
možnosti
Foto

Vy mi připomínáte ten starý totalitní vtip: "Rasisty nesnáším stejně, jako Černochy a Židy".

6 22
možnosti
Foto

mínusáři mají službu, dobře jste to schytal ;-D

6 8
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik