Nechápající Němcová dostala veřejný výprask od vlastních.

Její spolustraníci jí dali jasně najevo, co si o ní myslí a nekompromisně ji vyhnali od korýtka.

Už dlouho jsem neviděl tak sebestřední a ješitnou ženskou, jakou je tato stojedničková Myrka.  To nebyl projev "skoropremiérky" a první dámy ODS. To byl projev hysterické pavlačové drbny, která pěla ódy o svých zásluhách a nejčastější slůvko v jejím proslovu bylo "Já". Kam se na ni hrabe se svým projevem Milouš Jakeš.  Její touha po moci je opravdu obludná. Němcová byla nucena se po dlouhé době podívat pravdě do očí. A její reakce? "Není to fér výsledek!" Až se nestačím divit! Copak zvyšování daní podnikatelům a lidem, zdražování a zvyšování DPH bylo fér?  Opravdu je fér tunelovat naši vlast, propouštět kriminálníky, podporovat kmotry a spolupracovat  při devastaci naší země? Je fér lhát lidem a prezidentovi o stojedničkové většině a přitom se křečovitě držet koryt? Vám občané mohou poděkovat pouze za velkou zásluhu na pádu vaší ODS. 

Pokud tak toužíte po vděku, tak předstupte před občany, omluvte se jim a poproste o odpuštění za všechny špinavosti, na kterých se podílela nebo je podporovala.  Slibte jim, že když máte střední zemědělskou, že budete v budoucnu už dojit pouze krávy.  Potom vám snad někteří odpustí. 

Ale jednu prosbu na vás mám. Když už vás vaši stranící z ODS odstranili ze všech funkcí, nešlo by odstranit i ty obrovské billboardy u cesty, ze kterých na mě kouká nějaká provařená a samolibá politička se sloganem "Němcová, premiérka do nepohody". Ještě jich je všude plno, i když jsou z nich místy už pouze cáry. 

Možná si časem "stojedničková premiérka" uvědomí, jakou měla cenu pro smečku Nečasů, Bendů, Langrů, Vondrů a jim podobným. Jak si jí vážili, když z ní udělali hlavního lídra strany, aby ji vzápětí na sjezdu roztrhali na kusy a do čela si zvolili nového vůdce, který je členem ODS dva měsíce.  O tom, že starou ODS novým kouskům nenaučíš, svědčí nejenom vrácení starých kádrů na posty místopředsedů, ale zejména jejich nový slogan: "Neberme lidem peníze."

Jako by jim jich do dnešní doby už nevytáhli z kapes dost. 

Autor: Jan Šustek | neděle 19.1.2014 13:11 | karma článku: 40,36 | přečteno: 3805x