Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Sledoval jsem kandidátský projev Němcové na kongresu ODS a ta paní těch pětadvacet minut jen fňikala a stěžovala si, že ji nezvolili místopředsedkyní sněmovny........proto ať tahle parodie na pravici táhne s ostudou ke všem čertům

1 0
možnosti
ZM

"....Němcová byla nucena se po dlouhé době podívat pravdě do očí...... " no, to jo, ale nejsem si jistý, že se pravdě do očí podívali též účastníci kongresu.... a co se týče jejího vzdělání..... vzdělání, či nevzdělání není zárukou zodpovědnosti, mravnosti či dalších vlastností politika.....

3 0
možnosti
JC

No jo, ale když ta paní rádobypremiérka je tak nějak se vším v záporných číslech ...:-)

4 0
možnosti
MS

Hmm,trochu drsný ale pravdivý...........:-)[>-]

5 0
možnosti
PD

Nazdar komoušové, tak co, mastíte si tady ega dobrovolně, anebo jste za to placení?

7 5
možnosti
MS

A které komouše máte na mysli? Členy ODS?

2 0
možnosti
MS

Vy jste znali Němcovou v době, kdy už byla vycvičena, jak se má chovat. Ti, kteří měli možnost posoudit její kecy před tím, dospěli k názoru, že pavlačová drbna je slušný, vnímavý člověk v porovnání s Němcovou.

10 1
možnosti
MP

Volební debakl si ODS jistě zasloužila.Ale Váš agresivní, až přisprostlý útok na Němcovou je za hranicí naštvanosti.Kteroupak osmiletku jste absolvoval Vy ?

6 10
možnosti
SH

To není útok, Pálko, on jenom konstatoval fakta.

13 2
možnosti
PD

Zase aby nezapadl jak třeba odcházel TVRDÍK: Jaroslav Tvrdík se včera omlouval. Premiérovi, vládě i sociální demokracii. Že jim strašlivě ublížil. V rozhlasovém rozhovoru v BBC, který vedl sice mírně nalomeným hlasem, ale s patřičnou dávkou sebechvály, se - třeba i podvědomě - snažil vytvořit dojem, že došlo málem ke katastrofě, neboť lidé jeho formátu z veřejné činnosti každý den neodcházejí.

1 0
možnosti
ZB

Velmi pěkný, stručný a hlavně pravdivý článek. Karma. Jen ty krávy si nezaslouží to, aby na ně sahala taková ženština. Krav je třeba si vážit.

7 4
možnosti
FF

F96i34l46i64p 24F40u14c64h90s

19. 1. 2014 13:24

Proboha, Honzo, jen ať paní Němcová nejde dojit krávy! Něco takového si ta krásná, nevinná a užitečná zvířata opravdu nezaslouží... ;-(

Hezkou neděli. F.F.

7 2
možnosti

J20a56n 45Š64u87s33t62e29k

19. 1. 2014 13:31

Ahoj Filipe. Opět máš pravdu. S těmi krávami jsem to přehnal. Některá by to mohla vzít osobně. Hezkou neděli i tobě. :-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik