Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Blbec pravicový je stejně nebezpečný jako blbec levicový.

Poslední dobou mě pobavilo několik článků internetových mudrců. Někteří tvrdí, že za ekonomický "propad" Řecka a Kypru může EURO, místo štědrého sociálního systému, lenosti a korupce.

Další, kteří pravidelně plivou na naši republiku, účelově překrucují dějiny, ze sudeťáků dělají oběti a z prezidenta vlastizrádce. Zatímco ostatní státy Evropy se formou trestu smrti a dlouholetých trestů žaláře dokázaly po válce vypořádat se zrádci národa, kteří kolaborovali s okupanty. Stejně jako Nečas blekotají o politizaci ÚSTRu a přitom si neuvědomují, že ÚSTR už dávno zpolitizovaný byl a měl sloužit ODS, podobně jako kdysi archivy sloužily komunistům a estébákům. Nečas nařkne Petrušku Šustrovou z levičáctví a přitom to byla sama ODS, která ji do rady před lety dosadila. Ale tak už to bývá a dnes rozumí politice, ekonomii a historii každý, kdo má otvor na konci páteře.

Ona se vůbec tato společnost za posledních pár let změnila. Kilo rohlíků stojí 59 korun, kilo zmražené kachny pouze 39 korun. Brambory jsou dražší jak banány, z masa po rozkrojení teče voda, masné výrobky neobsahují maso a v  jogurtech je jen 40% mléka. V Kauflandu v Praze jsem napočítal 41 inzerátů na půjčení peněz za tak vynikajících podmínek, že věřitel musí prodělat a lidi tomu věří. A vůbec jim nepřijde divné, že vepřová kýta je levnější jak vepřová žebra. Lidi se už navzájem neposlouchají a přesto spolu mluví a ještě stihnout u toho telefonovat. Mobily mají tolik funkcí, že se je lidi stejně nenaučí využívat, ale přitom touží po ještě novějších, složitějších, jen aby se mohli pochlubit přátelům i když jsou v normálním životě nevyužitelné. Ve světě je energetická krize, ale švestky se vozí z Venezuely, česnek z Číny a na polích je více řepky a slunečních kolektorů než obilí.

Lidé jihnou při pohledu na opuštěné psy, týraná zvířátka, ale bezdomovce jsou schopni ukopat k smrti. V obchodě zaplatíme za kilo sušených slepičinců více než za kilo kuřecích stehen. Návštěva kulturní památky vyjde na dva tisíce a jedna polovina rodin nemá peníze na zubaře nebo na lyžařský kurz pro dítě. V televizi dnes máme 80 programů, abychom se mohli dívat na přiblblé seriály s béčkovými herci, které jsou prolínány agresivní reklamou na dámské vložky. Po přepnutí člověk narazí na vaření takzvaných celebrit, přitom do sebe cpe povidlovou buchtu ze supermarketu se záruční dobou 12 měsíců a ještě stíhá naklikat dvacet  "esemesek" známým, ale jak se ve skutečnosti mají, ho nezajímá.

Víkendová kultura se smrskla na návštěvu multikina a brouzdání po shopping centrech, kam si lidé zajedou v autech na leasing a na rodiče v domově důchodců zase nezbyl čas. Dnes jsou nejprodávanější časopisy o celebritách. Napočítal jsem 38 časopisů pro ženy, ale ani jeden pro normální ženu se všedními starostmi. Nejčtenějším článkem na netu byl ten, kde si nějaká pseudohvězda Hanychová žehlila na sobě oblečené kalhoty napařovací žehličkou a přitom si spálila .... 

Při stále větším počtu násilí, přepadení a loupeží ministr vnitra a šéf policie v médiích radí po setmění raději nevycházet z domu. Lidi jsou permanentně zastrašováni a rozeštváváni, jen aby se nespojili a nezbrojili proti vládě, která má důvěru pouhých 11% obyvatel a vede republiku od desíti k pěti. Někdy mi ti provládní novináři a internetoví pisálci a jejich "věrní" přikyvující diskutující připadají jak ten Američan, který strčil kočku do automatické pračky a pral na devadesát stupňů. Když to kočička nerozchodila, tak zažaloval výrobce praček, že na tuto okolnost v návodu na použití neupozornil. A jak to dopadlo? Samozřejmě, že soud vyhrál.

Pokud se někoho tento článek dotkl, nebo se v něm dokonce našel a chtěl by autorovi vynadat anonymně a beze strachu, může tak učinit na www.jansustek.cz

Autor: Jan Šustek | úterý 30.4.2013 12:29 | karma článku: 31,86 | přečteno: 1305x
  • Další články autora

Jan Šustek

"Zločinec" Putin!

Putin je zločinec! Putin je Hitler! Putin je nebezpečný diktátor ohrožující Evropu a dokonce celý svět!

1.6.2014 v 11:43 | Karma: 44,19 | Přečteno: 5943x | Politika

Jan Šustek

Děkujeme NATO, USA a EU za demokracii na Ukrajině.

Povedlo se! Už vraždí vlastní lidi! Co se tak, dámy Merkelová, Obamová, Ahstonová a pánové Schwarzenbergu, Palato, Kocábe a další bojechtiví hrdinové, vzít za ruce a udělat si "procházku" mezi upálenými civilisty. Opatrně je překračovat, aby jste si neumazali boty a oděv.

4.5.2014 v 13:21 | Karma: 45,08 | Přečteno: 6525x | Politika

Jan Šustek

Zase lžete a děláte z fašounů demokraty!

Žijeme v době, kdy z fašistů se dělají demokraté a poddaní vazalové z EU tomu tleskají. Zvrácenost české mediální propagandy a zhovadilost některých novinářů, kteří zaprodali svou čest a hlavně pravdu, se ukázaly v celé své pokřivené nahotě.

11.4.2014 v 9:53 | Karma: 41,99 | Přečteno: 2835x | Politika

Jan Šustek

p. Kalousku, to bych raději podal ruku praseti než ...

Svázaným zajatcům lámal prsty, vypíchával oči, strhával nehty a vytrhával zuby; některé pak podřezal .... Podřezal svázaného bezbranného člověka ... že by chystal Vondra další řád in memoriam pro ukrajinského řezníka - Oleksandra Muzyčka?

25.3.2014 v 12:58 | Karma: 43,58 | Přečteno: 5666x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Máte plnou hubu demokracie, jen když se vám to hodí!

USA, EU, jejich mediální poskoci a naši osvědčení "demokraté" Kocáb, Štětina, Schwarzenberg a Kalousek nás mají za nesvéprávné stádo, kterému se musí mediální propagandou masírovat mozky!

17.3.2014 v 13:05 | Karma: 44,20 | Přečteno: 5267x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Fico je při vědomí, odebrali mu odumřelou tkáň. Čeká ho další operace

17. května 2024  13:43,  aktualizováno  16:06

Slovenský premiér Robert Fico je při vědomí, v závažném, ale stabilizovaném stavu, řekla šéfka...

Největší vzdušný útok Ukrajiny od invaze. Satelity ukázaly zkázu ruských letadel

17. května 2024  6:42,  aktualizováno  16:06

Sledujeme online Ruská obrana v noci čelila rozsáhlému útoku dronů na Novorossijsk a další přístavní město...

Oroduje za psychology ve sportu. S nápadem vyhrála studentskou soutěž

17. května 2024

Šest mladých lidí s šesti inovativními nápady. Tak vypadal další ročník studentské soutěže Měníme...

Do Gazy dorazily po americkém provizorním molu první kamiony s pomocí

17. května 2024  11:12,  aktualizováno  15:57

Do Pásma Gazy se ráno dostaly první dodávky humanitární pomocí přes provizorní molo, které tam ve...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik