Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

38 časoisů pro nenormální ženy! To by sE komunistů stát nemohlo, to je bordel!;-)

0 0
možnosti
JH

J50i86ř63í 93H25a89n90s

1. 5. 2013 9:37

:-) jasný rýpanec, ale jinak nádherná sbírka příkladů pokroku lidského hemžení a pinožení v kotlině pod Řípem a v přilehlých lokalitách.

2 0
možnosti
KB

Pravicový blbec snad ani nemůže existovat. Všichni lidé s vysokou inteligencí a navíc s vysokou mravní integritou, obyvatelé Prahy, celebrity...mají přece pravicovou orientaci.

3 0
možnosti
VV

S titulkem souhlasím.

1 0
možnosti
MS

V podstatě velký souhlas.Jen chybí ŘEŠENÍ! Vlastně je to jen konstatování!:-)[>-]

3 0
možnosti
RS

Ač lze v mnoha věcech souhlasit,příště by mohl byt článek o pozitivech....

/malé srovnání život občana ve 20 století-1 světová,národní socialismus,2světová,

heavy socialismus,verzus současnost/...není nic černobíle-u toho Řecka-

je to problém zadlužení,lenosti,nenažranosti bez hranic,sociálních výdajů,ale 

Euro s toho udělalo problém celoevropský....a dal falešnou naději,že tvrdá měna to vyřeší...

5 2
možnosti
Foto

Úděsné je, že tento SUPER článek vůbec nepřehání. Karma R^

4 7
možnosti
Foto

No tak u vás určitě ne :-)

7 3
možnosti

Vypíšete několik negativních věcí v naší společnosti , jenže v každé společnosti jsou jak negativní, tak pozitivní věci - jde o to, které převažují. A vy jste ty negativní vztáhl na většinu národa - což vůbec není pravda. Víkendy v nákupních centrech tráví většinou ta méně inteligentní část lidí, která taky čte všechny ty bulvární blbosti. No pak je tady další, nemalá část společnosti - která víkendy tráví v přírodě, sportem kulturou, rodiče do domovů seniorů nestrká, dětem se věnuje a přiblblé časopisy nečte. Zajímavé je to, že prvně jemnovaná ksupina volí častěji levici a ta druhá pravici. Ceny potravin stanovuje trh - tedy poptávka po nich, nikoliv nějaká  "osvícená" strana. V čem máte pravdu je to, že blbec je prostě blbec - at volí kohokoliv. Ovšem problém je v tom, že levicový občan většinou považuje za blbce každého, kdo má jiné názory než on.

15 5
možnosti
Foto

Paní Šporková to, co jste napsala je vynikající sedí to.

7 2
možnosti
IH

I38r95e64n60a 17H70r93u54b34á

30. 4. 2013 14:05

Polovina lidí nemá na lyžařský kurz a na zubaře? Tak jak to že 60% lidí jezdí na dovolenou, když nemá na základní věci jako je zubař? Není to náhodou tak, že na zubaře lidi spíš kašlou a vůči dětem jsou sobci? (krom toho, já třeba u zubaře platím akorát 50 Kč za umrtvení). Já měla za komunistů spolužáka, který nikdy nikam nejel, protože podle jeho mámy to byla škoda peněz. Neměl ani žádné hezké oblečení, vypadal jako socka. Přitom jeho tatínek byl několik let na montáži v Sýrii - tam se vydělávaly hodně dobré peníze, měli auto z tuzexu a postavili dům. A spolužačka byla naopak ze 4 dětí a měli vždy všechno.

7 3
možnosti
MS

Zdravím.Můžete sdělit adresu vašeho zubaře?:-)[>-]

1 0
možnosti
Foto

Měl byste prosím nějaký věrohodný odkaz na toho Američana s kočkou? Také jsem to již slyšel v mnoha verzích, ale mám pocit, že je to spíš urban legend.

3 2
možnosti
OS

Americká kočka v mikrovlnce nebo pračce je jenom taková povídačka, nebo hoax, chcete-li. Historka, aby si hloupej Čech připadal aspoň chytřejší, než "ten hloupej Američan". Přitom poměrné zastoupení chytrých a hloupých lidí je všude na světě prakticky stejné.

7 2
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik