Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J65a52n 92Š73i86k

26. 4. 2021 14:03

Děkuji vám všem za diskuzi a přeji hezké pondělí

0 0
možnosti
Foto

Mě se problém Vrbětice nijak netýkají. To je problém vládnoucích kast a jejich žoldáků.

0 0
možnosti
ZD

V tomto souhlas.

0 0
možnosti
Foto

Pane Šiku, jsem z téhož názoru jako Vy. Před sedmi lety se stal stal se veliký průšvih, někdo zlikvidoval sklad muniční skald ve Vrběticích. (Z části soukromý?) A sedm let se mlčelo, nic nevypátralo, ale dnes se hodí, vinníka - pachatele pojmemnovat. Komu se to hodilo tenkrát - a komu dnes? Asi tomu, komu se to v této době zrovna "hodí do krámu." (Nehledě na to, jaké škody r to způsobí). (Je před volbami a někdo musí za každou cenu v těch volbách zvííězit). Nejsem politička - jen jsem čekala, kdo se v tuto dobu - před volbami zase "vyrasí" s nějakým ˇšpekem." A už je to tady... Další Kubiceho zpráva? Jako ve středověku se musí zajít pachatel a ti, kteří mají jakékoli výhrady jsou označeni nařčen z rusofilství a vlastizrady, málem jsou pokládáni za viníky. A co dělaliy po po celou tu dobu sedmi let naše bezpečnostní služby? Spaly jako "šípková Růženka?" (Pochyby). Divné.... V jakém to zase žijeme světě? Už se zase haraší se zbraněmi, chystá se válka? Zatím jen studená? Je mi z toho smutno. Rv:-(

0 2
možnosti
Foto

Jestliže si někdo dovolí zapochybovat o události, kterou nejsou vyšetřující orgány schopny doložit hodnověrnými důkazy, ještě zdaleka to nemusí být vlastizrádce. Tento termín zažívá jakousi uživatelskou explozi, při tom za opravdového vlastizrádce lez označit jen málokoho. Ale jestli chcete nějaké vidět, stačí se podívat do europarlamentu a evropských struktur obecně. Niedermayerem, Polčákem, Kolajou nebo Gregorovou počínaje a Jourovou zdaleka nekonče. To jsou lidé, kteří si v Evropských strukturách počínají vůči své zemi vysloveně záškodnicky, kazisvětsky, udávají, žalují a vyvolávají řízení proti své vlasti. Jestli chcete soudit nějaké vlastizrádce, začněte tam.

4 0
možnosti
ZD

Máte smutnou ale skutečnou pravdu!! Ve všem co jste uvedl !

1 0
možnosti
JM

V těch skladech do r. 89 museli jistě pracovat jenom dobře prověření soudruzi, po havlopuči pak mnozí o práci přišli, takže z pomsty jsou ochotni provést cokoliv. Navíc je zde značná souvislost s rudou Ostravou, kde těch proruských kolaborantů je podstatně více, než kdekoliv jinde.

1 0
možnosti

R^

Těch vlastizrádců je mezi námi plno! Ruská hybridní desinformační válka je u nás celkem úspěšná. Věří jí asi třetina národa včetně vysoce postavených politiků! A jsou ochotni Rusům sloužit. Nepochybně jde o celé strany, které stejně jako náš prezident nevěří našim tajným službám! Už tato nedůvěra je službou imperiálnímu Rusku!

:-)

1 0
možnosti
ZD

Děkuji za blog napsaný rozumem. Z ostatních blogů kapou emoce a rozum úpí. Poslední odstavec je zbožným přáním, které podle mne současně tím zbožným přáním i zůstane. Celá akce je dosud speciálními službami nekomentována, ale informace se dostávají ven přes média. Celé je to zjevně od počátku komedie, kde se sešly zájmy mnoha stran a proto nevěřím, že se kdy pravdu dozvíme. A nebo bude k dispozic v době, kdy už nikoho nebude zajímat. Ještě jednou dík za rozum.

3 1
možnosti

Já věřím našim tajným službám a rozhodně je nehodlám podkopávat nebo zesměšňovat! Já chci žít v míru jako suverenní občan svobodné, suverenní země! :-)

0 0
možnosti
PC
Foto

Honzo, Karla Kryla teď poslouchám poměrně často. Jinak souhlas ... celou pravdu se dozvíme za dalších sedm let a nebo taky nikdy.

2 0
možnosti
JV

J17i91r79i 84V64r96a61b73e76c

24. 4. 2021 18:23

Někdo z obyvatel České republiky jim musel pomáhat.

Ja o jednom vim ! Tam uplne nahore.

6 0
možnosti
ZD

Jestli víte - řekněte. Jinak lžete.

1 1
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 19,13
  • Průměrná čtenost 1346x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake