Spiknutí hradu aneb já nic, já Hašek;Obviňuji Vás presidente Zemane

Slovní házená ČSSD několika posledních dnů stejně jako hra na zapřenou místopředsedy Haška a jeho pokus o odstranění Bohuslava Sobotky z pozice předsedy ČSSD za účelem zamezení mu jednat o sestavení budoucí vlády a jeho možné usednutí do křesla premiéra je dokonalým odrazem doby, společnosti a morálky České republiky - ne, to není!!! Je to jen způsob myšlení a chování se několika " vyvolených," kteří nabyli přesvědčení že opravdu mohou vše a že my jako voliči jim to zase "sežereme" a necháme je "být."

Illustrace: Jitka Ludvikova

A "spirituální" vůdce teto partičky lhářů a podvodníků je usazen na Hradě odkud tahá za vodítka svých loutek.

Nevyznám se v otázkách práva, ale za svou "nevzdělanou" osobu občana říkám, že všichni ti kteří se návštěvy u presidenta Zemana účastnili mají být, i se Zemanem, souzeni za spiknutí a ohrožení demokracie a politické svobody.

Pravděpodobně nic takového jako zločin spiknutí za účelem ohrožení demokracie a politické svobody právně neexistuje ale já, jako prostý občan, toto jejich počínání takto vidím a vnímám.

Presidente Miloši Zemane, tímto Vás a Vaše nohsledy veřejně obviňuji ze spiknutí a ohrožení demokracie a politické svobody.

Jan Šárka, občan

Myšlenkové pochody Miloše Zemana jsem popsal ZDE.

Diskuze bez cenzury ZDE.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Sarka | středa 30.10.2013 9:05 | karma článku: 31,69 | přečteno: 1485x