Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Polička

19. 8. 2011 12:51
ROZDÍL TU JE

Za časů Sládka, se v diskusích štamgasti v hospocdách páte cenové skupiny, rozhodovali, zda volit  jeho, či komouše.  Dnes sice Bátora osloví část nahnědle uvažujících, ale na vstup do parlamentu by to nestačilo.

0 0
možnosti
F

fryč

19. 8. 2011 8:30
Mladý muži,

Sládek říkal pravdu o lidech, kteří tady vládli, možná lidově, ale pravdu. Dneska to člověk vidí a pociťuje na sobě. Vy jste myslím v té době proháněl kačera a přesto zasvěceně hodnotíte, bez argumentů. Co se týče urážek, neznám taková slova, kterými by bylo možné tuto vládnoucí garnitůru urazit!

1 0
možnosti
PJ

PájaZítra

19. 8. 2011 8:25
když neumíš psát s diakritikou

tak radši nepiš VŮBEC!!! ;-€;-€;-€

0 0
možnosti
B

Brutvann

19. 8. 2011 8:05
Chlapec v USA je skvěle zorientován.......

Typický bašťoun.Rv[>-]

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

19. 8. 2011 7:32
Mohl byste konkrétně citovat

co vám na Bátorových myšlenkých připadá nebezpečné?

-

Možná že něco takového je, mohl jsem něco přehlédnout. Ale bavme se o těch myšlenkách, ne o osobě. Tento článek bohužel přesně zapadá do schématu očerňování osoby, které aktuálně vedou proti bátorovi jistí lidé a novináři. Setkal se s někým, přednášel někomu, účastnil se něčeho, zná se s někým... To je podle mě ubohé, účinný způsob dehonestace. A vy děláte další krok - položíte ho vedle evidentního a protřelého provokatéra, lháře a rasisty, a tvrdíte že jsou stejní. Rv

-

Tohle je hodně mizerný a zlý článek, pokud to chcete napravit, napište další, o Bátorových výrocích, co vám na kterém konkrétně vadí. :-/

0 0
možnosti
JJ

jonatan66

19. 8. 2011 7:29
To je tak když se hledají argumenty...

On p. Bátora někoho urazil? Koho prosím Vás a jak? To že nenaplňuje, na rozdíl od p. Sládka, náměstí bude patrně způsobeno tím, že není profesionálním představitelem politické strany.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik