O pokrytectví, karmě a Ukrajině....

Vezmu to dneska opravdu zkrátka. Docela se bavím nad tím, jak se tu mnoho autorů bije v prsa a vykřikuje do světa že se jim jedná o spravedlnost, pojmenování pravdy či zla, o objektivní názor a že se nebojí jít za svou "pravdu se svou "kůží" na trh. Že je karma nezajímá, že se jedná o myšlenky, o přesvědčení a ne o popularitu a čtenost.

Je zábavné a i poučné, velice poučné, se podívat na karmu určitých autorů před Ukrajinskou krizí a jak jim ta karma vyletěla během Ukrajinské krize.

Je to jak za komunismu. Za něj se "vyplatilo" zaníceně tleskat a volat sláva na prvního máje, teď se "vyplácí" zase volat sláva Putinovi a všechny ostatní nazývat fašisty.

A co mě opravdu dojímá a baví zároveň je sledovat jak tito autoři zveřejní článek a když vidí že se článek nelíbí, tak ho za včas, dokud to ještě jde odstraní a za chvilku přijdou s jiným, s líbivějším.

Připomíná mi to chytání ryb. Na tuhle návnadu nic nezabralo, tak to vyndám, nabodnu na háček něco jiného a hodím to zpět, třeba se teď něco "chytne'.
Já prostě miluji to "upřímné" pokrytectví.

PS; do diskuse nemohu přispívat, tudíž nemohu ani odpovídat, ale jelikož vím že to schytám, tak pokud někdo chce na toto téma podiskutovat tak nechť mi písne SEM

 - psáno pro http://bez-cenzury.com/

Autor: Jan Sarka | úterý 6.5.2014 13:41 | karma článku: 13,84 | přečteno: 1012x