Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Myslím si, mladý pane, že se velmi, ale velmi mýlíte. Navíc s tou karmou - není to trošku takové dětinské?

1 1
možnosti
KB

Podle mně se spíš vyplácí oslavovat Obamu, Kerryho, Merkelovou, Jaceňuka...Plout proti proudu se nikdy nevyplácí, je to takové donquiotské. Všichni zbabělci, řiťolezci vůči mocným...se vrhnou na těch několik odvážných.

1 3
možnosti
Foto

Takže slintat blahem nad genialitou Vladimíra Vladimíroviče je odvážné plutí proti proudu? ;-D To snad není míněno vážně, že ne? ;-D

6 0
možnosti
Foto

R^ Jen s dodatkem. Takovéto najdete na ,,obou" stranách. A netýká se to jen Ukrajiny (Zeman, kníže, partaje +-, atd.)8-o;-)

1 0
možnosti
BS

A ještě něco: hodláte v Americe zůstat? Zdá se, že díky našim politikům  a "blbé náladě" opět narůstá výprodej mozků. Vzpomínám si, jak jsem po návratů domůl v roce 1969 potkal svého bývalého učitele (vlastence, Sokola a masarykovce) a řekl mi: Dobře jsi udělal, Bohoušku, někdo slušný tu musí zůstat!"

0 2
možnosti
BS

Naprostý souhlas. Karma a čtenost  by se neměla zveřejňovat, stačilo by "zaujalo nás". Neměla by ovšem chybět zpětná reakce autorům, co píšou hloupé a nezáživné články - karma a čtenost by se jim měly podle mne posílat soukromě.

2 2
možnosti
MK

M77i19l38a96n 91K31e51s48l

6. 5. 2014 17:37

Roky se na karmu a čtenost hrálo.Nikomu to nevadil,nikdo neprotestoval.Teď se to najednou nějak nehodí.Jednoduché řešení - zrušíme to.

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik