"Na presidenta nám nesahej..... blbečku!"

Jako každá akce vyvolává reakci, tak každý článek či komentář vyvolává diskusi. A to je správné, neboť základem demokracie je volná a svobodná diskuse. Na jakékoli téma. Proto také pod svým blogem mám vždy otevřenou diskusi. Stejně tomu je i pod mojí reakci na presidentovo prohlášení, že státní dluh je "nás všech." http://jansarka.blog.idnes.cz/c/362614/A-jak-prispejete-Vy-pane-presidente.html    

Já se na iDnes osobně diskusí nemohu zúčastnit, neboť jsem nesouhlasil s nastavením podmínek pro registraci. Proto také nereaguji na příspěvky v diskusích. Dnes mi ale přišel vzkaz, který mě pobavil a já se rozhodl na něj reagovat. Onen vzkaz byl reakcí na již zmíněný můj komentář k našemu presidentovi. A jelikož to byla reakce na článek který byl veřejný, myslím si že i komentář by měl byt zveřejněn.

Jako správně vychovaný jedinec, který ví co se sluší a patří jsem odepsal a zeptal se, jestli mohu vzkaz použít. Odpověď bohužel nepřišla. Pak jsem si ale řekl; "je to anonym, nikdo se nepodepsal tak se k tomu stejně asi nikdo hlásit nebude, tak proč bych to nezveřejnil i bez souhlasu. I když podle jednoho použitého slova (oslovení) mam takové tušení, od koho by to mohlo být. Stejně jsem byl pojmenován i v diskusi.

Hele ty blbečku, žij si spokojeně v té US žumpě co sis vybral a neser se do života společnosti, kterou jsi opustil. Mimochodem na úhradu státního dluhu přispívá prezident Zeman, jak se veřejně zavázal, pravidelně každý měsíc 20 - 30 % (nechce se mi kvůli tobě hledat přesné číslo) svého prezidentského platu.

Pane Anonym, dovoluji si Vás upozornit, že jsem již v článku psal a poukazoval na to že president, jako každý jiný politik, je placen z našich daní, takže pan president nepřispívá, ale opět jsme to my občané, co přispíváme.

A co se týče té "žumpy" kde teď žiji. Tak právě taková politika, takové chování, takový druh lidí, kteří se nám teď procházejí po hradě a kteří budou po 25 letech asi opět vládnou, tak právě takovíto lidé, předchůdci těch o kterých tady já píši byli důvodem, proč já a část mé rodiny žijeme v té "kapitalistické žumpě." Ale to neznamená, že mě na mé rodné zemi nezáleží.

Čest práci Vám.

 

Autor: Jan Sarka | středa 25.9.2013 13:23 | karma článku: 33,33 | přečteno: 2633x