Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím pane autore, kde žijete, ale jste přesvědčený, že politikové jsou tam lepší než u nás?

Jste přesvědčený, že politikové jako G. Bush ml., Tony Blair, David Cameron, Nicolas Sarkozy, Francois Hollande, M. Albright a jim podobní jsou lepší než třeba David Rath, Roman Pekárek, Jiří Paroubek atd?

0 0
možnosti
AK

R^. Zavidet se nema, ale tam kde zijete docela zavidim;-). Tady to asi na delsi dobu pujde do kytek;-(

0 0
možnosti
PK

Podle Vaší logiky i ten nejlepší policajt, hasič, učitel placený z českých daní když přispěje tak je to demagogie a populismus. Svatá prostoto ....

1 0
možnosti

To nebude prostota. A už vůbec ne svatá ;-D

1 0
možnosti
ZT

Pane, beze studu piš slovo prezident jako prezident - s písmenem Z (což je gramaticky správně). A kdyby obsah Tvého sdělení měl nějaký obsah, dalších překlepů v Tvém sdělení by si nevšímal nikdo. Pak bude to slovo blbečku v titulku Tvého příspěvku nejpíše mířené na Vaší osobu zřejmě zbytečné. To mám ale hezkou fotku, viď?

1 4
možnosti

25. 9. 2013 15:47

Gramaticky správně je obojí.

4 0
možnosti
MM

Mám takové tušení, že si ze mne politici dělají kozy. První naslibují málem ráj na zemi, zákony nasekají, jak jim naordinují různí Janoušci, rozpočtové peníze překloní do svých, stranických a kmotrových kapes, zem zadluží a po mě chtějí abych jim ten účet zaplatil. Už mne to nebaví. Ať si trhne ta banda všivá užvaněná chamtivá.

3 0
možnosti
AJ

No, myslím si, že nemusíte mít o nás takové obamy.;-D V USA máte určitě svých starostí dost, ne?

0 6
možnosti
CS

Autor Vám poukázáním na populismus v české politické scéně šlápl na kuří oko? Zvykejte si. Politici nám dělají nejen lokální ostudu. Už máme z ostudy kabát i v mezinárodním měřítku. ;-O

9 0
možnosti
RD

No, nevím jestli gesta jsou tím správným lékem.... Možná, že by bylo přínosnější, kdyby (místo posílání části platu kamsi) se zasadil o schválení ústavního zákona o vyrovnaném rozpočtu. Zatím to vypadá, že pan prezident je schopen pouze gest...

8 1
možnosti
CS

řešení místo populismu? Ale pane kolego, snad nejste tak naivní a nedoufáte v zázrak na české politické scéně!!! ;-)

2 0
možnosti
JF

J23a41n 59F36r75o22l57í68k

25. 9. 2013 14:01

Rád přispěji na dluhy, které jsem sám způsobil. To je asi moto našeho pana presidenta. Výčet těch jeho činů, které nás zadlužily i zadlužují stále snad nemusím vypisovat.;-)

8 0
možnosti
KS

Vypisovat skutečně nemusíte nic. Stačí, když si najdete, o kolik za který rok vzrostl státní dluh ČR a kdo byl tehdy premiérem či ministrem financí. ;-)

Ale toho zřejmě vy schopen nejste. ;-)

1 4
možnosti
SB

To, že Miloš Zeman je placen z veřejného rozpočtu, nic nemění na tom, že povinnost dávat část takovéhoto platu na umoření veřejného dluhu nemá, a přesto to dělá. Vím, že je to do značné míry jen teatrální gesto, ale není správné, když je to snižováno poukazem na to, že ty peníze už z veřejného rozpočtu pocházejí a že se tam jenom vracejí. Jiný prazident by je tam třeba nevracel ani částečně.

5 0
možnosti
CS

jiný prezident by se možná na vzniku toho dluhu nepodílel takovou měrou.... Ostatně vajádření stávajícího p. Prezidenta ke kauze MUS a "údajně nevzniklé škody státu" už je dnes legendární. Co na tom, že švýcarský soud si myslí něco jiného. Pokud se p. prezident domnívá, že příspěvkem 1/3 platu to máslo ze své hlavy pomazané sundal, tak se mýlí.

7 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik