Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Honzo, ten můj R^ má malé zpoždění:-)

1 0
možnosti
Foto

Nevadi, Horste, diky.

0 0
možnosti
IL

I96v73a88n13a 88L88a57n63c31e

29. 6. 2020 15:42

Po rozvodu jsem žila sama ve 3+1, a tak jsem si tam nastěhovala Světlanu. Zily jsme tam společně asi tři roky. A potom jí končil pobyt, pokoušela jsem volat a pobyt jí prodloužit, ale nepomohlo to. Moc hodná a slušná holka. Bylo mi to líto se s ní rozloučit.

1 0
možnosti
Foto

Možná, že už to samotné jméno prosvětluje lidskou povahu:-)

0 0
možnosti
VF

Znám několik takových žen z Ukrajiny, všechny si zaslouží úctu.

3 0
možnosti
ZS

Jene, máme něco podobného v širší rodině. Dva VŠ vzdělaní lidé, ona pracuje v kravině, on řídí autobus. Neuvěřitelně pracovití, slušní a skromní lidé.

R^V

4 0
možnosti
Foto

Vidíte, Zdeni, znáte to z vlastní zkušenosti. I když i ty obyčejnější práce jsou potřebné a člověk by si měl vážit,lidí, kteří je vykonávají, jsou to každopádně smutné situace.

Hezký den:-)

0 0
možnosti
Foto

Nádherný příběh!! Já mám v sousedství známou, to je Ruska provdaná za Čecha (Ukrajinka nebo Ruska, stejná mentalita). Nemohla si zvyknout, že lidé jsou u nás takoví odtažití, v domě se sotva pozdraví. Vyprávěla mi, že u nich je zvykem, když se nastěhuje někdo nový, pozve na hostinu všechny sousedy. Když má někdo narozeniny, uvaří a upeče nejen pro svoji rodinu, ale i pro všechny sousedy. A to nebydlela v Rusku na vesnici, kde je i u nás ještě nějaká soudržnost, ale ve městě v paneláku. Známý, který zcestoval celý svět, udělal zkušenost, že nejvíce přátelští a pohostinní lidé jsou Arabové a Rusové. Možná jsem trochu odbočila, Honzo, ale super blog a karma!

1 0
možnosti
Foto

Ano, to je pravda, čím větší město, tím větší anonymita a lidé třeba ani nevědí, kdo s nimi bydlí na stejném patře. Díky za čtení, Jarmilo.

1 0
možnosti
Foto

Smutný příběh, díky, že ses podělil, tohle by měl každý vědět.R^

1 0
možnosti
Foto

Díky, Jitko, zdravím:-)

1 0
možnosti
Foto

Téma, které nemohu nechat ležet. Ano, takové podmínky tam lidi mají. Průměrný důchod 1500 hriven. Ceny všeho stoupají. Když v lékárně prosí babička o koupení dvou tabletek, protože na celé balení nemá, tak ji ho koupíš. A země vyčerpána válkou s jedním ambiciózním debilem...smutné. To je na román... díky Jane. Citlivý člověk by nad tím proplakal život.

4 1
možnosti
Foto

Je to smutne, Marceli, diky za komentar, tusil jsem, ze se ozves.

0 0
možnosti
Foto

Dnešek díky Vám začíná dobře :-)

2 0
možnosti
Foto

Tak at Vam i dobre pokracuje:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Naše paní uklízečka je vlastně kolegyně, jenže ukrajinský diplom je u nás na dvě věci. A když jsme byli malí, měli jsme zakázáno pošklebovat se kopáčům. Že prý tam u nich byli třeba doktoři, jenže za kopání u nás dostanou víc...8-o

1 0
možnosti
Foto

Tak to je hodne smutne, ale bohuzel to tak funguje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2132
  • Celková karma 29,65
  • Průměrná čtenost 1300x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.