Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I38v25a73n24a 37L36a52n77c89e

30. 5. 2021 11:51

Karma R^R^R^ V nočním autobuse, kde sedí několik pozdních cestujících je nejvíce nebezpečný. Musíte jet ráno,kdy je narvaný autobus, tam se žádná nemoc nevyskytuje.

2 0
možnosti
Foto

Tak to je naprosto logicke;-D

0 0
možnosti
VB

A to si MZ ČR ještě nevšimlo (spíše to odmítá připustit), že obrovská záplava vědeckých studií ve světě (a dokonce se objevily i u nás) prokázala po prodělání covidu trvající stabilní a silnou imunitu přes 12 měsíců, proto např. v Rakousku vám dají potvrzení o bezinfekčnosti, i když jste měl covid loni v únoru (protilátky jsou detekovatelné u většiny uzdravených; potvrzení buněčné imunity se týká toho, že při setkání s covidem se znovu tvoří protilátky). U vakcín se zatím prokázalo jen během 5 měsíců, že část očkovaných neonemocní, část ano, ale nevíme, nakolik se očkovaní chovali opatrně, hlavně ale platí, že žádná vakcína nechrání každého očkovaného.

0 0
možnosti
ZS

Někde ještě stále funguje zdravý rozum. R^V

2 0
možnosti
Foto

Prave o nem to je a melo by byt, Zdeni:-)

2 0
možnosti
Foto

Dopravní podnik si zjevně stále myslí, že covid obchází v noci, jak se říkalo na podzim.;-D

4 0
možnosti
Foto

Netušil jsem, že disponují takovými epidemiologickým odborníky, ale dneska je všechno možné;-)

2 0
možnosti
Foto

Když jsme si před dvěma týdny dali sraz po cyklovýletě v hospůdce, měli jsme obavy ze všeho... - nebylo třeba se bát: malá plznička skvělá, obsluhující slečna usměvavá :-) - normální lidi se chovají normálněR^

3 0
možnosti
Foto

Pod tu poslední větu bych se s čistým svědomím podepsal.R^

Díky za čtení:-)

0 0
možnosti
Foto

sem trénovanej zahrádkama a okynkama:-)

1 0
možnosti
Foto

Však to zítra prověříme.:-)

0 0
možnosti
Foto

U nás od března se sedí na zahrádkách. V restauraci je otevřené okénko, kde se podávalo pivo v kelímku a další. Lidi si jej vzali a protože u resturace byla zahrádka sklopili si židle a sedli si. Tam, kde nebyly židle, ale stoly tak se stálo. Každou neděli hráli muzinkati z balkonu a dole poslouchali lidi. Teď týden se hraje po celém městě, počasí nepočasí.

2 0
možnosti
Foto

Takhle to spontánně fungovalo na spoustě míst a většinou to nikdo neřešil. Ale ne všude, kdesi v Praze prý došlo i na policejní rozhánění.

0 0
možnosti
RS

Tak jsme si před chvílí seděli na zahrádce a najednou mraky a déšť, musel jsem si odskočit odpustit přetlak a co nevidím, v hospůdce vevnitř všechny stoly obsazené. Já naiva nevěděl, že i tady na ty zmetky z vlády z vysoka kašlou.

Konečně v okolí normální hospodský, který se těch zmetků nebojí.

5 0
možnosti
Foto

To je jasné, trénink na pondělí:-)

0 0
možnosti
Foto

Ještěže jsi mi připomněl, že si mám s sebou zítra vzít osvědčení o očkování. Tak snad to i přes všechny příkazy a zákazy vše klapne.;-)R^

1 0
možnosti
RS

A proč? Vy nevíte, jak se těch zmetků zbavit?

0 0
možnosti
MB

Z českého informačního chaosu jsem snad pochopil, že personál (hospod, pedikůr, holičství, kadeřnictví a nevím co ještě) nic kontrolovat nemůže a nemusí. Kontrolovat má hygiena a policie. Jenže žádný pandemický zákon nezrušil zákon 96/2001 Úmluva o lidských právech a biomedicíně. Tam je článek 10, Ochrana soukromí a právo na informace, a bod č.1 Každý má právo na ochranu soukromí ve vztahu k informacím o svém zdraví.

Takže na dotaz policie nebo hygieny odpovím, že o stavu mého zdraví jsem ochoten mluvit pouze s lékařem v jeho ordinaci.

4 0
možnosti
Foto

Tak nějak by to mělo být, pokud by tahle vláda byla ochotná respektovat zákony.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2135
  • Celková karma 28,71
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.