Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I37v50o 83C37i77l41i16c95h

18. 9. 2023 13:35

Honzo, nebudu se opakovat, jen dám odkaz na můj blog z 23. listopadu 2021:

https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779338

1 0
možnosti
Foto

Ivoši, krátkodobé reakce byly nejrůznější, i u nás v rodině to měl každý jinak. O dlouhodobých se nic nevědělo. Teď už jsme každopádně dál a také nám nehrozí tehdejší buzerace od státu,

2 0
možnosti
PC

Bohužel, tzv. "očkování" proti covidu nemá s klasickym očkováním nic společného. Nejde totiž o nic jiného nežli o tzv. genovou terapii, nemající s covidem nic společného.

Pokud si někdo myslí, že mu tato "vakcína" zachránila život, jak nám to do hlav usilovně cpali Hořejší, Kubek, Chlíbek, Flégr a ostatní podporovatelé covidbyznysu a covidtyranie, tak nic není vzdalenějšího pravdě nežli toto tvrzení.

Naopak jsou tisíce případů (u nás i ve světě), kdy mRNA "vakcína" způsobila vážné zdravotní komplikace s trvalými následky, bohužel včetně mnoha úmrtí (infarkty, mozkové mrtvice apod.), a to i velmi mladých lidí.

1 0
možnosti
Foto

Navzdory případu, který jsem popsal, jsem stále přesvědčen, že antivaxeři neměli a nemají pravdu.

3 0
možnosti
DP

Jakekoliv ockovani sebou bohuzel nese sice malicke, ale presto riziko. V roce 1978 sem musel kvuli okruzni ceste po jizni a vychodni Azii absolvovat par povinnych ockovani. Vakcina proti Tyfu/Paratyfu se mnou zacloumala tak, ze sem to malem neprezil, presto ze se vsemi jinymi vakcinami sem nemel nejmensi problem (a i jini s touto vakcinou problem nemeli). Jinak v mem pripade vakcinace proti Covidu (puvodne sem nevidel duvod je absolvovat a udelal sem si je az na duslednou zadost me zeny) me mozna zachranily zivot. Necele 4 tydny po masivnim srdecnim infarktu (kdy jeste organizmus byl v silne oslabene fazi) sem chytil covid. Vzhledem k memu kmetskemu veku a oslabenemu organizmu sem byl ve velmi rizikovem stavu, ale prezil sem to. Moje lekarka mi pak rekla, ze to "skoro obdivuhodne preziti" bylo pravdepodobne diky mym anticovidovym vakcinacim. Snad se Tvoje znama z te moc neprijemne imunitni reakce dostane, coby dlouholety pracovnik ve zdravotnitcvi (i kdyz to byla psychiatrie) s ni soucitim.

3 0
možnosti
Foto

Díky za koment, Dane, pamatuji, že jsi o té sví situaci psal, měl jsi kliku plus odolný organizmus.

2 0
možnosti
Foto

Honzo, já se kvůli dlouholeté nemoci rozhodl nenechat se očkovat.

3 0
možnosti
Foto

Každý se rozhodujeme podle svých kritérií, Davide a není na místě za to někoho kritizovat.

3 0
možnosti
Foto

Každý sme iný, každý máme inú iminitu a psychiku a aj inak reagujeme na rôzne podnety.Díky za blog.

3 0
možnosti
Foto

Tak jest, Janka. Díky za čtení

1 0
možnosti
MB

Dle plašiče Flégra se sice jedná o dezinformační web, ale přesto doporučuji přečíst si následující odkaz:

https://1url.cz/cu2nQ

2 0
možnosti
Foto

Babičkovská nemoc? Já to znám jako školkovej bacil, případně drsněji haranti jsou jedovatý.😆 (Snad mi to nesmažou.😉)

Jinak jsi IMHO píchnul do vosího hnízda. Protože tak 80-90% lidí už covid neřeší, prostě další viróza, a zbytek nadále omílá svaté pravdy jednoho nebo druhého extrému.🙂

4 0
možnosti
Foto

S vosama jsem kamard, Klari😺

1 0
možnosti
Foto

Je nutné zvážit kolik lidi trpí nějakým následkem očkování a kolik lidí očkování zachránilo.

Hezkou neděli

Vašek

4 0
možnosti
Foto

Vsak rikam, zachranilo miliony zivotu.

Tez hezky den, Vasku😺

1 0
možnosti
Foto

Jsem také senior a proti covidu jsem se nechal očkovat celkem čtyřikrát, vždy jakmile to bylo možné. Covid mne zatím úplně míjí, možná se nechám na podzim očkovat znovu - prý jsou teď k dispozici nějaké nové vakciny.

4 0
možnosti
Foto

Ad V. Kraus. Připravuje se vakcína, co nakombinuje do jedné ampulky covid a chřipku. Před třemi lety jsem si nechal do jedné paže píchnout vakcinu proti chřipce a do paže druhé "Prevenar 13" (proti pneumokoku). Spousta lidí mi bude určitě nadávat, že jsem určitě blázen. Dávky proti Covidu mám rovněž 4. Přeji pěknou neděli.

0 0
možnosti
LV

Nechci komentovat hlavní myšlenku Vašeho vyprávění. Jen dvě poznamky:

1) Skutečný lékař by těžko řekl, že se imunita vyčerpává a pak už nemá sílu bojovat s jinými chorobami. Imunita je velmi složitý systém, který funguje úplně jinak než armada nebo fotbalové mužstvo. Čili to, že tělo marně bojuje s jednou chorobou, neznamená, že se nedokáže bránit jiným.

2) pokud má paní přes 3000 jednotek protilátek proti kovidu, znamená to jediné - právě prodělává nebi prodělala kovid. Což by ji skutečný lékař zcela jistě řekl.

Kam vede šíření podobných bájí o tom, že si doktoři nevědí rady (jediné, co jsou schopni s jistotou říct, že za to může očkování proti kovidu - zajímavé), víme. Jsem si jist, že povinné očkování nám nehrozí, i sám kovidovy guru Prymula přiznal, že smrtnost aktuálních variant víru je menší než u chřipky.

Kovid pořád děsí, a co děsí, to dobře prodává. Proto se píše o kovidu a ne o chřipce. Té se nikdo nebojí, i když je to aktuálně pravděpodobně větší hrozba.

2 0
možnosti
Foto

Medicina nebyla, neni a nikdy nebude exaktni vedou. Co odbornik, to jiny nazor, kazdy z nich si stoji na svem a my neznali pak nevime, co si z toho vybrat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,92
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.