Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tenhle příběh je pravda. Řekl mi to T. Texas Taylor.

1 0
možnosti
Foto

Tak to sis dobře načasoval, Honzo. Před týdnem jsem zjistila, že mě ten šmejd našel. Snad brzo odfrčí. Já vím, že jsi to psal s nadsázkou, ale lidi fakt blázní. Vymýšlí takové blbosti.

1 0
možnosti
Foto

Dani, moc Ti drzim palceV

1 0
možnosti
Foto

Ajaj? Copak? My už neplusujeme každou anarchistickou kravinu? Pravidelně u pánú Cilichů? My se nyní můžeme ucintat? Na to potřebné vnímání byla doba, doba jara v situaci, která brala lidem blízké jak na běžícím pásu...dobře ti to píše dole kdosi, že my, co jim odešlo během dvou týdnú 7 blízkých, máme doteď jiné starosti.....Doba, kdy jsem Jana Pražáka viděla nadšeně přesné u těch, o kterých nyní píše. Hrdiny antiroušek...že?:)) neboj, mizím. Opravdu do Tvého okruhu hejhulů s krátkou pamětí patřit skutečně nechci...

0 0
možnosti
Foto

Radko, chapu Tvou zlobu a take potrebu se ji zbavit. Pokud ses rozhodla cinit tak zde, vuci mne muzes, ja ji energeticky svedu do zeme. Ale ostatni vynech, prosim.

2 0
možnosti
Foto

Bože, to ještě dnes dokáže někdo napsat takovou zhovadilost? dnes, když už každý ví, že : před nakažením vakcína nechrání, před přenosem vakcína nechrání, lehčí průběh není zasluhou vakcíny ale delta variantu, který je 20 méně smrtelný, vakcína vyprchá za 5 měsíců a musí se tedy každý půlrok obnovovat. Ale na co, když proti ničemu nechrání? Přece ten vejvar za 14 miliard vakcín ročně!

1 2
možnosti
Foto

Delta méně smrtelná? To v USA nějak není vidět:

https://www.nytimes.com/interactive/2021/us/covid-cases.html

Vakcíny jsou k ničemu: to usuzujete z údajů, jako např.:

"In Arizona, 94.1 percent of new COVID-19 cases involve unvaccinated people."

"It was 0.06 percent in Arkansas, meaning over 99 percent of hospitalizations were unvaccinated."

"Over 96 percent of people who died in Montana and 99.91 percent in New Jersey were not fully vaccinated."

https://www.healthline.com/health-news/covid-19-by-the-numbers-vaccinated-continue-to-be-protected#Vaccinations-and-breakthrough-infections

2 0
možnosti
Foto

No jo, Jarka na Covid nevěří.

Jen jestli to má s tím Covidem domluvené, ono totiž stačí, aby Covid věřil na ni.

1 0
možnosti
Foto

Jak vidno, tak na ni veril skalopevne.

0 0
možnosti
Foto

Taky znám několik kosočtverečných, taková setkání jsou mazec, raději odcházím;-)R^

2 1
možnosti
Foto

Vubec se Ti nedivim:-)

0 0
možnosti
Foto

Co se píše na fejzbůku, přece musí bejt pravda, ne? Ano, znám pár takových hlasatelů "nového myšlení". My ostatní jsme holt pomýlení. Ale hlavně snad zdraví. Doufejme.R^:-):-)

5 0
možnosti
Foto

Jane děkuji, ty víš za co.

P.S. je kosočtverečná to co si myslím?

1 0
možnosti
Foto

Tusis spravne, Marceli. A diky.

0 0
možnosti
MR

Vetsina naseho chovani je ovlivnena osobni zkusenosti. A zalezi jen na nas jestli se od toho v pripade kovidu dokazeme odprostit. V moji osobni zkusenosti je kovid nebezpecnejsi pro mladsi cca 35 let a hubeny. Protoze v mem okoli co znam tak melo kovid 6 lidi 4 moje vekovka 50 a vahove 100+ vsichni ok. 2 mladsi 35+ vaha 70-80 jeden ok, ale druhej 3 dny na kysliku. Takze kdyz nedokazu spravne vyhodnotit co se v mem okoli stalo tak muzu tvrdit kovid je pro mlady a hubeny nebezpecnej a tlusty 50 jen tak posimra. A tohle je presne ten problem lidi co to zlehcuji. Protoze vetsinublidi to opravdu jen lizlo a nic jim nebylo a tak to pausalne tvrdi o vsech. Vetsina z tech co dopadla blbe nerve, protoze ma trosku jiny starosti a hlavne jich je mnohem mene. Takze, aby se mezi nima nasel jeste ten co vsude bude slyset je mene pravdepodobne nez u druhe skupiny.

4 0
možnosti

A těch 30 tisíc u nás mlčí už úplně, bohužel...

7 0
možnosti
  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,73
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.