Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

raz

1. 6. 2012 18:57
Nevěra, co to vlastně je?

Mimomanželský sex? Tak kdo toto považuje za nevěru a tedy za důvod aby se jinak funkční instituce, kde se v pohodě vychovávají děti, je hmotně zajištěna, má  vhodný prostor pro spokojený život, kde všichni členové rodiny jsou zdraví a nijak se navzájem neprudí  se rozpadla je nezralá osobnost, která  si  neumí zkrotit své ego.

Manželství přece není jen prostředím kde si naplňujeme své sexuální tužby, ale má jiné, daleko důležitější funkce. Kdo toto nechápe, ať raději do manželství nevstupuje.

Pro nezasvěcené: V anonymní anketě, které se zúčastnilo přes pět tisíc  obyvatel ČR se k mimomanželskému sexu přiznalo 67% mužů a 54% žen. Troufáte si někdo tvrdit, že Váš partner patří mezi  těch 33% mužů, či 49% žen, kteří nevěru nepřiznali? Jestli nejste naivními hlupáky tak o nevěře raději nepřemýšlejte a tento důvod pro opuštění partnera ze svých úvah o svém partnerovi raději vypusťte!

0 0
možnosti
IH

misaviki

1. 6. 2012 17:14
.

Nevěra je důsledek nefunkčního vztahu. Proto by jste měl nabádat všechny, aby na vztahu pracovali - žena nechodila doma s mastnými vlasy ve vytahaných teplákách a pán doma neseděl v trenkách u fotbalu, s pivem v ruce a neprděl u toho. Když je to občas jako domácí pohoda, OK. Ale jeli to stálý domácí stav, není to nic pěkného.

2 0
možnosti
L

lesicatko

1. 6. 2012 16:47
Také insitné rady

Ale však nevera nie je hlavný problém rozvodovosti ani rozpadu vzťahov.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2136
  • Celková karma 28,90
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.