Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... jednou mě kdosi poučil, že je to tím, že nejsme ochotni kupovat dražší (a tím prý kvalitnější) potraviny. Asi přecenil své mentální schopnosti: náhražky pro české zmlsané jazýčky bývají nezřídka dražší než nenastavované poživatiny třeba v Německu (kde jsou lidé ještě ke všemu zpravidla solventnější).

1 0
možnosti
Foto

Věřím, že u některých potravin to může platit, ale třeba zrovna u toho lančmítu mi náhrada vepřového kuřecím připadá spíš jako švindl.

0 0
možnosti

Honzo, napsal jste holou skutečnost. Ano, jsme pořád "ostbrudři". A dokud se nezačneme chovat jinak, zůstaneme jimi.Co jsou lidi ochotní koupit, nad tím zůstává rozum stát. Já preferuji míň, a kvalitní.

Díky za tento blog. Palec nahoru!

1 0
možnosti
Foto

Diky, Marie, bohuzel je to presne tak.

1 0
možnosti
Foto

Cola je prý opravdu také lokálně upravená. Ten kokain už v ní ale není nikde.;-D Na západě mi mléčné výrobky (ty mezinárodní) chutnají líp, ale přičítala jsem to faktu, že je to vzácnější (obvykle není k dispozici lednička) nebo že mám to svoje i v cizí zemi...

1 0
možnosti
Foto

Psychologicky aspekt v tom urcite hraje svou roli, ja to na nej driv vzdycky svadel. Ale ta rozdilnost, respektive nizsi kvalita mi dost vadi, zvlast pokud cena je srovnatelna. Tedy krome toho piva, tam je to nastesti obracene:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo, máš pravdu. "Lanšmít" už dávno nejím, přesto že byl u nás tak oblíben. O dalším ani nemluvě. Poctivá vepřová konzerva to samé, chutnají mi kupodivu ty z Lídlu. Sladké limonády a colu vůbec nepiji, občas kofolu...ale pivko zažene žízeň nejlíp, co Ty na to?;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jasne, Jitko, pivko je spolehlive nejlepsi, je velky vyber a navic se spousta znacek proti drivejsku zlepsila. Diky za nakouknuti:-)

1 0
možnosti
VV

Nejsou ti Cesi svym zpusobem zvrhlici kdyz pozaduji od prodejcu takove hnusne veci a pak si na ne ale jezdi pochutnat do zahranici?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2135
  • Celková karma 29,28
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.