Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Za prvé - ten sládek Vám ve své odpovědi docela dal. Za druhé - chodím celkem pravidelně do hospody u Jelínků v Praze, kde plzničku čepují už snad více než 100 let. Lepší pivo jsem v životě nepil. A to Vám sděluje člověk, který tam dneska tři kousky dal.

0 0
možnosti
Foto

Pokud jsem se mýlil a chuť Prazdroje může pokazit jen nesprávné zacházení některých distributorů, pak je to tomuto pivu jen ku prospěchu. A nám konzumentům by bylo ku prospěchu, kdyby si Prazdroj coby firma s víc jak 170 letou tradicí a hrdá na svůj mok, vybírala komu svůj produkt svěří k distruci:-)

0 0
možnosti
Foto

Také jsem pivař, bohužel v.v. Takže nemohu přidat vlastní názor na pivčo. Leč - není v tom i trocha onoho vzpomínkového optimismu a podvědomého vylepšování věcí minulých ?

Jó , holky , ty kdysi byly krásné , urostlé. A dajné. Zimy zasněžené , léta slunná. Komunisté sïce hrozní jako vždy , ale to nás tak snad ani neštvalo....:-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, jo, ta nostalgie, to je ale potvůrka:-)

1 0
možnosti
Foto

A do toho se ještě navíc lidem časem mění chutě :))

2 0
možnosti
Foto

Nestrašte, ještě toho trochu:-). Naštěstí je teď tolik druhů piva, že si snad vyberu, i kdyby se mi chutě převrátily několikrát naruby.:-)

1 0
možnosti
Foto

Možné to je, ale já piji Plzeň skoro výhradně točenou, i když bych si za ty peníze klidně mohl pořídit nové staré auto.

Ale Svijany jsou vynikající. Měl jsem pozvání od předsedy představenstva, ale já bloud to nevyužil. Vystřihli jsme mu tam na komíně stanici GSM a vím, jak se hádal o roční nájemné, aby mu zaplatilo alespoň jednoho chlapa. Na sociálku a zdravku ale nezbylo.

0 0
možnosti
Foto

Jo, máte pravdu. Ale stejné je to třeba s maďarským uherákem a čabajkou. I když si koupíte ty nejdražší a nejoriginálnější, s tou někdejší chutí to srovnávat nelze...

2 0
možnosti
Foto

Jojo.Voni ani ty bouřky nejsou to, co to bejvalo. Ale i taková plzenská vosmička v dobách, kdy byly dřevěné vysířené sudy, to byl proti tý současný řidině ,,malvaz". Kdo pamatuje, ví. Vysvětlovat těžko. I někdejší smíchovska sedmička byla PIVO a to se nebrala jako alkohol. nápoj. Nic není na věčné časy. V něčem dobře, sem tam něčeho škoda. U toho piva rozhodně, a to prosím nejsem pivař. Jinak zdravím ;-) J.A.J.

1 0
možnosti
Foto

Plzeskou vosmičku pamatuji v lahvích. Tehdy jsme jednou jeli na služebku do Plzně, a tamní kolegové nám ji nabídli. Byla skvělá:-)

Jinak samozřejmě, kvůli tomu pivu (apod.) bych se do "období temna" vrátit rozhodně nechtěl.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2135
  • Celková karma 29,03
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.