Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

eldaha

27. 10. 2012 13:30
Už se těším. :)

Vždycky jsme měli kocoury z pouliční směsky. A měli jsme je rádi. Rok a půl máme kocoura Maxe, mainského mývala, a je to zcela jiná kočičí povaha. Je úžasný. Jen nechápu autora článku, ve terém jsem se dočetla, že tato kočičí rasa se vyznačuje líbezným mňoukáním. )

0 0
možnosti

captain cook

27. 10. 2012 11:13
tesim se

na Madliny a Damianovy povidky o pribuznych a posilam jim pac a symbolicke podrbani mezi ousky.V

Doma mame tri holky Siamacku, Burmacku a tu, ktera neni v cesku prilis znama, Tonkinecku. Ta byla vypestovana kombinaci kocek siamskych a burmskych.

Jsou velmi inteligentni, nauci se ruzna slova z lidske reci. Vsechny se vyznacuji tim, ze miluji spolecnost a lidi a nutnosti lidem 'pomahat' a nechat se jimi bavit. Nektere dokonce umi i aportovat sve hracky, abychom jim je hazeli. Proto by nekdy nemely byt chovany jako jedine zvire v domacnosti, ale vzdy mit u sebe dalsiho kociciho spolecnika, spolecnici.

0 0
možnosti

janprazak

27. 10. 2012 15:43
Re: tesim se

Pod vaší poslední větu bych se mohl klidně podepsat. Damián s Lindou na sobě byli závislí víc, než se na první pohled zdálo. I když se občas poprali a stále soutěžili o domácí teritorium, tak jakmile s jedním z nich nebylo všechno v pořádku, byl ten druhý nervózní. K stáru se zklidnili a s oblibou okupovali jednoho člověka zároveň. Poté, co Damián ve věku přes patnáct let zemřel, Linda se daleko víc zafixovala na nás. Jsme pro ní asi něco jako náhradní kočky, i když zřejmě poněkud podivné:-).

0 0
možnosti

.Camino

27. 10. 2012 5:17
Madliny povidky ctu rada.

Mam ten muj zverinec a uz se v nem vystridaly Norska s perskou, ted mam neco, co vypada jako Norska lesni, ale je to cerne a pak Madame Bushido, ktera je kratkosrsta kaloko a nevim, kam ji zaradit. Vyridte Madle pozdrav od nasV

0 0
možnosti

janprazak

27. 10. 2012 10:18
Re: Madliny povidky ctu rada.

Madlenka děkuje za pozdrav a posílá veselé mňouknutí všem Vašim čtyřnohým přátelům:-).

0 0
možnosti
  • Počet článků 2135
  • Celková karma 29,28
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.