Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Víte milí pejskaři, ono je to stejné jako s vámi. Existuje určitě spousta majitelů, kteří mají perfektně vycvičeného pejska, uklízí po něm atd.

Ale existuje také podstatná menšina "chovatelů", kteří prostě takoví nejsou. A ti pak otravují život všem ostatním okolo sebe.

Tak stejně jsou odpalovači raket, kteří se vyřádí během té čtvrthodiny někde na louce za městem (ono to docela leze do peněz). No a samozřejmě jsou tací, co odpalují dělbuchy všude možně už od Mikuláše a nachlastaní odpalují rachejtle mezi baráky.

Prostě život není dokonalý (už vzhledem k tomu, že lidi mají k dokonalosti taky dost daleko). Obávám se, že blog je prostě zbytečný.

0 0
možnosti
Foto

Díky za názor. Podle něj by však bylo asi zbytečné psát o problémech běžného života, ať už se týkají čehokoli, což si nemyslím. Každopádně je to o lidech, jako ostatně ve všem. Hezký večer.:-)

0 0
možnosti
JN

31.12 jsem šla domů z práce. Jako obvykle přes park. Dost mne vyděsilo, že park byl plný "odstřelovačů", kteří si neváhlali vzít jako publikum jak děti, tak psy. Psi na krátkých vodítkách tak byli nuceni pozorovat své páníčky, jak odstřelují dělbuchy a petardy. Ocásky vztažené mezi zadní nohy, ouška přitisknutá k hlavě, obrovské oči... Nechápu. Opravdu nechápu. Nu a ty děti - je snad málo případů, kdy petarda změní oproti očekávání dráhu letu? Co jsme to za lidi? Je i dost těch, kteří nejsou ochotni obětovat stovku za zklidňující tabletky pro zvířata s tím, že se přece jedná o jeden den, tak to vydrží...

1 0
možnosti
Foto

Honzo, letos jsme hlídali synovu fenku Sáru, vlastně jsme byli neustále při ní. Nesla to těžce a my samozřejmě s ní. Vždycky si už oddychnu, až je po svátcích;-)R^

2 0
možnosti
Foto

Ještě to občas trochu zarachotí, ale za pár dní už bude pokoj. Jitko, díky:-)

1 0
možnosti
Foto

R^:-)dobře jsi to napsal, u nás někteří mají na pole 50m, ale mezi baráky s některými sousedy je to přece zajímavější;-O anebo jsou v takovém stavu, že už by těch pár metrů dál nedošly. Pak jim ale do ruky takové věci nepatří.:-/

4 0
možnosti
JP

J59a48n 64P75a38l51l46a26s

2. 1. 2016 10:01

Jene, napsal jste to moc hezky. Garfielda si samozřejmě pamatuji, vždyť porazil i našeho Michala. Jeho personál už mi vypadl z hlavy, ale touto cestou zdravím a držím palce.

Jinak z Michala nám roste pěkný flegmatik. Letos poprvé nestrávil pod vanou ani vteřinu.

1 0
možnosti
Foto

Jene, díky. Někteří velcí kocouři se postupem času k flegmatizmu propracují. Je to takový projev pohodářství a nadhledu, jakože "mě přece jen tak něco nerozhází." Zdravím Vás i Michala:-)

1 0
možnosti
Foto

Honzo tak jsem pročetl nejen tvé zamyšlení, ale i příspěvky pod tímto článkem. A nemám co dodat. Snad jen, jisté pozstavení nad slovy z jednoho příspěvku o tom, že to jsou milovníci ohňostrojů. Zcela určitě ano, taky proč ne, jen se nesmějí chovat jako idioti a musí přemýšlet kde a v jakém stavu něco odpalují. R^

3 0
možnosti
Foto

Pavle, díky. Ono je to tak se vším, člověk se může bavit různými způsoby, ale měl by to dělat tak, aby to neodnášelo jeho okolí:-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Honzo. Včera . když jsem jela na kole do útulku, dojela jsem na úvod trasy pobíhajícícho velkého labradora. Dala jsem mu piškoty, klusal za mnou, chtěla jsem ho dovést až do útulku, kde by byl "relativně" v bezpečí. Ale pak se dal do řeči se psy přes plot a ztratil se mi. Tak snad se našel a snad se najde i Garfield V

2 0
možnosti
Foto

Chodíme venčit už cca v 8 večer, než to plně vypukne. Ale Karynka, jak se toho bála, vždycky chtěla ven. Chudák si myslela, že tam bude v bezpečí.

1 0
možnosti
KT

Uznávám, že lidé chtějí oslavit příchod nového roku, ale myslím, že by to stačilo tak patnáct dvacet minut po půlnoci. Jedna z mých mnoha psic se třese i při sebemenší bouřce.

Sama jsem kdysi, už je tomu více jak čtvrt století, udělala hroznou zkušenost. Vzala jsem naší fenku podívat se na ohňostroj. Držela jsem ji v náručí, vysmekla se mi a naštěstí utekla domů, což bylo na Kampě kousek. Od té doby je mi jasné, že to čtyřnožci těžce snášejí a četla jsem, že i pro ptactvo je to peklo.

1 0
možnosti
Foto

Kláro, to jste mi připomněla, jak jsem se coby klučina vyskytl na hostině jedné venkovské svatby. Velká místnost v domečku, veselá společnost, docela rušno, i s malou kapelou. A já si naivně myslel, že si tam vezmu na klín dvě místní kočky, které budou se mnou poslouchat to veselení. Byly úplně jiného názoru, ale aspoň jedna z nich mi asi chtěla udělat radost a pár minut to se mnou vydržela:-)

0 0
možnosti
FD

Vážený pane.Oni ti domácí mazlíčci,již jsou alespoň u nás na něco zvyklý(i když mám doma již starší fenu retrívra,u které na Silvestra musím od 2O. do O,30 hod. sedět),ale neposílejte je do polí.Těm zvířatům venku již dnes bohatě stačí to co již se na té vesnici kvůli prezentaci puberťáků a zábavě primitivů děje.Když nevěříte vemte si auto o půlnoci na silvestra vyražte ven,tolik zoufale pobíhajících,vystrašených zvířat na silnici již nepotkáte za celý rok.

3 0
možnosti
Foto

No, ono je to bezpochyby stresující i pro ta divoká:-(

3 0
možnosti
Foto

Nám pokaždé střílí kolem oken, že se bojím i já...:-(

2 0
možnosti
Foto

Ani mně to není zrovna dvakrát po chuti:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2149
  • Celková karma 27,95
  • Průměrná čtenost 1309x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.