Diskuse

Koťata

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

;-)Začala k nám na chalupě chodit sousedovic kočička, dávám jí něco na zub a ona tu i přespává, je mi líto, že až odjedeme, jak nás bude hledat... Sousedovic malý Máťa jí lákal dneska sebou domů, ale už se zase vrátila a spinká na venkovní židli s polštářem, který jsem jí tam dala ...

1 0
možnosti
Foto

Tak jestli jsou tam sousedi celoročně, snad se o ni postarají:-)

1 0
možnosti
Foto

Že jo, viď? Díky, Bohunko:-)

0 0
možnosti
MV

T tvoje kocicarny jsou pokazdy fajn. Ale když jsem tak čet o trampotach s přepravou, tak jsem si říkal, zlatej pes... Hezký úterý přeju

1 0
možnosti
Foto

Kočky jsou trochu jako ženské, jsou svoje a kdo je chce, musí je brát takové, jaké jsou.

Marku, díky, užívej slunka.

1 0
možnosti
Foto

Kočky Tě zdraví a děkují:-)

0 0
možnosti
ZS

Stejně zbarvenou kočičku, jako je na první fotce, měla naše máti. Neuvěřitelně ji rozmazlila a Edita ji na oplátku tyranizovala (spíše terorizovala), ale bylo jí vždy odpuštěno. Jak jinak, že ano. :-)

R^V

1 0
možnosti
Foto

Kočky si zkrátka dovedou své lidi, mírně řečeno, podmanitV:-)

1 0
možnosti

Tak útulky a opuštěné kočky jsou určitě vážnější téma než zdejší záplava hašteřivých článků o politice. Bydlel jsem léta ve 100 tisícové severočeské metropoli, kde byl sice městský útulek, ale převážně pro psi, o kočky tu nikdo neměl zájem. Nyní žiji pár let v malém lázeňském městečku a zdejší útulek kočky vůbec nebere. Naštěstí ale funguje spousta soukromých depozit a zájmových sdružení, kde je o malé šelmičky dobře postaráno. Absence umisťovacích výstav je asi problém, ovšem nejlepší je do útulku osobně přijet a na místě si vybrat, nebo vlastně spíš si nějaký ten tygřík vybere Vás.

2 0
možnosti
Foto

Marku, vaše slova mohu potvrdit. Mnohokrát jsem navštívil soukromý útulek, respektive domácí depozitum a pokaždé jsem se přesvědčil o tom, že ti lidé zasvětili svůj život zvířatům, o které se tam starají. Městské útulky samozřejmě též pomáhají, ale je to trochu jiná kategorie.

0 0
možnosti
PL

Krásná koťátka R^

1 0
možnosti
Foto

Díky, postěžování si na těžkosti s miláčky je absolutní důkaz naší lásky k nim. Tobě Jane náleží medaile. Vzpomínám si, jak přibyli vaši dva k vám domů a jaké štěstí tryskalo z napsaných bloků. Ta medaile ti patří za to, že tryskalo do našich srdcí!

1 0
možnosti
Foto

Díky, Marceli, tu medaili předám našim kočkám, neb patří jim:-)

0 0
možnosti
IL

Kočičky jsou nádherné.R^R^R^R^ S přepravkou mám uplně jiné zkušenosti. Když jsme se stěhovali, Ginger do ní vešel sám,8-o tak moc se bál, abychom v opuštěném domě nenechali.;-)

1 0
možnosti
Foto

Máte chytrého a pragmatického kocoura, Ivano:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Jééé, koťááátka!R^V

1 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 30,01
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.