Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Kvůli Ječmínkovi jsem chtěl založit hnutí "Za koblihu levnější".:-)Oni totiž měli akci, kdy stála dlouhodobě  4,90 a jejich marketingová strategie se od toho odrazila do druhé akce, kdy se daly koupit ještě výhodněji  za 4,90 pokud si koupíte tři;-D. Na můj dotaz v čem je ta výhoda, nikdo nereagoval. Ono se tam na ně někde doptat je vcelku složité.

Hamburger? Tož to už tu bylo před příchodem Oumajgatů a říkalo se tomu tuším karboš.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý karbanátek bych si nedovolil urážet srovnáním s hamburgerem:-)

0 0
možnosti
Foto

V dávných dobých mého mládí existoval ještě jiný typ českého fast foodu. Říkalo se mu "bufet" nebo též "bufík na rohu". Daly se v něm vyvádět báječné alchymické experimenty: třeba dát si 10 deka Rumcajse a do toho 5 deka feferonkovýho.

1 0
možnosti
Foto

Tyhle kombinace mě překvapily vždycky na Slovensku. Zatímco my měli klasiku ála 20 deka vlašáku a 3 rohlíky, oni kombinovali dva saláty:-)

Jo a pamatujete na "míčňáky?" Ty také nebyly vůbec špatné.

0 0
možnosti
MR

mno, ten Burger King, v Cesku nevim, ale jinde je krapanek lepsi nez mekac, ktery stoji za vylizrit, je to jako kroketka pro psa, ale oba nic moc, spise nic. Burgry jsou jinde lepsi, jeste lepsi doma, clovek vi ze je to maso.

A co se kolacku tyce, take nejsou ceske, spise z Libanonu, rohliky a jine taky ne, ale presto treba Libanonci take delaji paradni kolacky, jak sladke tak z masa. Ale takove parky s horcici, a pivem je lepsi nezli hot dog. Rychle obcerstveni, chlebicky, ac take neceskeho puvodu jsou take lepsi. A vsude se najdou dobroty, ty burgry jsou precenene.

0 0
možnosti
Foto

Párek nebo klobáska s hořčicí nebo s křenem. Ale čerstvým, ne tou divnou křenovou pastou. Děláte mi chutě hned po ránu:-P.

Jednou jsem se ne vlastní vinou ocitl v mekáči v Holandsku a to uvnitř housky mi překvapivě připadalo ještě horší než u nás.

0 0
možnosti
RH

Nebojte, Bejbiš s něčím přijde.

2 0
možnosti
JR

J61a98r16a 57R75a93n50k

2. 1. 2014 23:43

Pri posledni navsteve Prahy uz mi vnucoval koblihu a banan, s diky jsem odmitla:-)

0 0
možnosti
Foto

turecka kava ma dny diky ruznym caffe latte spocitane ... ;-(

0 1
možnosti
Foto

Šmak české kuchyně? I když majiteli si fakt jistá nejsem, prodávají tam Ukrajinky a ne všechna jídla jsou typicky česká...

0 0
možnosti
Foto

To je pravda, ale přesto je mi to nějak bližší:-)

1 0
možnosti