Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hafusak2

1. 12. 2010 12:53
U mne to mají kočky krásně zařízeno:

Jak stará kočka, tak její odrostlejší kotě, kterému říkám Prde jsou přesvědčeni, že jsem jejich sluha, který je má 24 hod/denně krmit. Cokoliv nesu jedlého, slyším jen: mněěěě, mněěě, mněěěě. Psi už jsou z nich přímo zhuseni. Myši si musím chytat sám do pastiček. Kdykoliv odjíždím, musím koukat pod auto, jestli tam některý z těch pitomců není. Jsou doma naprosto k ničemu, žádný užitek z nich není, kočičí povinnosti si neplní, tak proč je vlastně mám? Asi proto, když přijdu domů, tak na lavičce před domkem sedí psi i kočky na lavičce, všechny musím pohladit a všem něco dát. Jinak fakt nevím.:-)

0 0
možnosti
AR

Don don

1. 12. 2010 0:03
no

tak tedy to je kouzelné. Ó a jakR^R^R^R^ K +:-)

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

30. 11. 2010 19:05
Také si myslíte

že kočka není převtělený "ET mimozemšťan", ale jak tvrdí naši zákonodárci - věc ? Nazývat zvíře věcí by snad nedokázal ani Dr. Mengele !

0 0
možnosti
ŠS

vlči@ce

30. 11. 2010 18:11
Tenhle

článeček je pohlazení po duši a příspěvky také. Máme doma dva a půlletého kocourka. Bydlíme v paneláku. Kluk ho kdysi s kamarády, mohlo mu být asi dva měsíce, našel pod autem. A i přez první protest manžela u nás zůstal. Já kočky miluju, jsou to úžasná stvoření a balsám na duši. Je to rošták, sem tam někoho poškrábe, ale stačí jeden oddaný pohled a člověk na to zapomene.

0 0
možnosti
S

Smrť

30. 11. 2010 16:57
:-)

Moje kočka má jedinou utkvělou myšlenku, kterou urputně prezentuje většinu doby, kdy je vzhůru: "Dej mi nažrat! Dej mi nažrat! Dej mi nažrat!" :-)

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

30. 11. 2010 16:36
9. prosince tomu bude měsíc,

co jsem musel učinit zatím nejtěžší rozhodnutí v mém životě. Po 12. letech úžasné společnosti jsem kvůli těžké nemoci musel nechat nadobro uspat naši domácí kočku. Vypiplali jsme ji od jejích 10.dnů. Nikdy jsem netušil, jak úžasné, citlivé, laskavé a chytré zvíře kočka je. Chcete-li mít doma mazlíčka, prosím, rozhodněte se pro opuštěnou kočku. Obohatí váš život a budete-li ji milovat, budete spolu dlouho skutečně šťastní. V

0 0
možnosti

aji

30. 11. 2010 14:42
Máte doma Marťana?

Také máte doma Marťana? Naše kočka mě často pozoruje. Vzali jsme si ji jako malé koťátko, které někdo nechtěl a nakonec u nás i přes manželův odpor shodou okolností zůstala. Když něco dělám, kočka mě pozoruje. Jelikož její zábava je po celý den honit po zemi drobné zakulacené věci a malé bonbony, přestavuje si zřejmě,  že to jsou moje zábavy. Například - píšu na klávesnici, myju nádobí, skládám prádlo - kočka mě nevěřícně pozoruje a zajímalo by mě, co si asi myslí. Bohužel bydlíme v bytě a tak je většinou s námi, s kočkami se vidí jednou týdně. Musí si u nás připadat jako Marťanka na Zemi - v jiném světě, kterému nerozumí, kde je odkázána žít, ale lépe by jí bylo mezi svými.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2135
  • Celková karma 29,03
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.