Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Enyky benyky kliky bé-sčítáme se a kdo né-a že to stojí děsný prachy-když jsou kolem samý krachy-tak to nikomu nevadí-on to někdo uhradí-z našich daní patrně-až nám trochu otrne...

1 0
možnosti
ZS

Milý Jene, letošní sčítání mi vadí z jednoho jediného principu - vyhozené 2 miliardy za odpovědi, které o nás o všech stát už uložené má. Vykřikovat do světa naši neschopnost (v době tak prudce digitální) propojit jednotlivé státní registry, je více než ostudné. Navíc, za rok může být všechno jinak.

1 0
možnosti
Foto

Trefné, Zdeni, laškoval jsem s myšlenkou pojmout článek v tomto duchu, ale pak jsem si řekl, že toho negativního psaní tady máme víc než dosr:-)

1 0
možnosti
JH

to je jedno, že není o čem psát, hlavně když se píše a píše, co nejvíce ...

0 0
možnosti
Foto

Hummelem trummelem čáry máry humm, věhlasný kritik promluvil;-D

0 0
možnosti
Foto

Já nás sečetla minulou neděli, bez výpadků systému (bylo to v čase oběda, tak asi proto;-D). Prostě další otravná povinnost od státu, kterou si člověk chce odbýt co nejdřív, ať ji má za sebou.

1 0
možnosti
Foto

Otravna, neotravna, kdyby se to dalo vymenit za lockdown, tak se klidne sectu kazdy den;-)

1 0
možnosti
Foto

hlásím, jsem sečten R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Vidis, a v noci, za to bys mel dostat zvlastni premii;-D

0 0
možnosti
Foto

Já jsem zatím, od vrchnosti, pokyn nedostal. Až ho dostanu, něco vyplním. Já vlastně o žádném sčítání nic nevím.

3 0
možnosti
Foto

Jelikož nejsem vrchnost, tak nemůžete brát tenhle článek jako příslušný pokyn;-D

0 0
možnosti

Já se začnu sčítat dnes večer. To bude půlka národa pod vlivem a na sčítacím webu bude volno.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane autore, můžete mi prozradit, jak jste se přihlásil do sčítacího systému? Já to nevím, novinu nekupuji - máme ÚT, TV sledovat mi lékař zakázal.

Od každé jiné společnosti či instituce dostanu včas upozornění, že je třeba zaplatit pojistné, fakturu za vodu, že mi doručí balíček, že mám jít s pejsky k veterináři na očkování atd.

Jen PAN STÁT nic. Nestojím mu asi ani za lístek do schránky či SMS nebo e-mail. A tak se na tě, milý státe, také vykvajznu. ;-D

1 0
možnosti
Foto

V nasi visce je prodlouzenym chapadlem statu radnice, ktera me na to upozornila jako prvni. A jak uz to na vsich chodi, lide se tu znaji, i s radnicnimi uredniky prateli, tak pro me nebyl problem jim vyjit vztric;-)

0 0
možnosti
JS

Už jsem se po jistých problémech úspěšně sečetl, ale stejně jsem nějaký nesvůj. Není mně jasné k čemu ten výsledek bude. Kdysi v Brně existoval ÚTMŘ (Ústav teorie a metod řízení) se kterým jsem měl tu čest kdysi spolupracovat. Tam vymysleli zajímavou metodu na snižování administrativní náročnosti. Tato metoda spočívala v tom, že na poradu byli svoláni vedoucí odborů v podniku a ti měli specifikovat které činnosti dělají, ohodnotit jejich pracnost, pro koho ty činnosti dělají a od koho potřebují nějaké informace. To se zpracovalo a výsledkem bylo, že některé zpracovávané činnosti žádný útvar nepotřeboval a zrušila se tedy příslušná místa. Pochopitelně žádný vedoucí není génius, tak na řadu činností, které potřebuje pro činnost svého útvaru zapomněl. Teoretickým výsledkem bylo drastické snížení ouředníků, takže ten výsledek šel do kytek. Podle mého názoru to mělo jednu chybu. Tvrdě výsledek realizovat a z rezervy doplnit počty ouřadů na nutné činnosti, které šéf zapomněl.

Proč to říkám. Nechápu totiž, k jakému konkrétnímu účelu a komu tento průzkum slouží a co přinese.

Omlouvám se za svou neznalost. Vyplývá z toho, že úředník, který má nejméně práce, má nejvíce času na to, aby prokázal svou nepostradatelnost.

1 0
možnosti
Foto

V takovych pripadech obvykle plativa, ze se dobry zamer zvrtne v nepodarenou realizaci.

0 0
možnosti
Foto

Demokracie je vláda lidu, pro lid a skrze lid (Thomas Jefferson).

0 0
možnosti
Foto

Vlada lidu se u nas neosvedcila, tak jsem spis pri obcanskou spolecnost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2135
  • Celková karma 29,20
  • Průměrná čtenost 1298x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.