Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

PK66

6. 10. 2009 9:10
Vy jste se nedávno

...probudil z umělého spánku??? 8-o

To, že policajti se zúčastńují nebo dokonce organizují podobné akce přece není nic nového ...

Berdychův gang, "slavné" pohřbívání v Orlíku, atd.

Nic méně to nic nemění na tom, že je to děs, běs ...:-/

0 0
možnosti
JA

José Antonio

6. 10. 2009 9:27
Re: Vy jste se nedávno

Není trochu přehnané, srovnávat loupežné vraždy se snahou pomoci kamarádovi vymoci od mnohokrát trestaného recidivisty ukradený majetek?

0 0
možnosti
V

viveka77

5. 10. 2009 19:53
popis situace od CX650

Vcera na jedne diskusi popsal pozadi te udalosti jisty CX650.

-------------

Jak to bylo doopravdy:

Vzhledem k tomu, že na rozdíl od novinářů mám poněkud více informací, povím vám, jak to bylo doopravdy. Chlapovi, který živí rodinu prací s UNC (malý bagřík) ho někdo ukradl i s autem, na kterém ho převážel. Šel na policii a tam pochodil stejně, jako kdokoli, komu ukradli auto - sepsali protokol a tím to pro ně skončilo. S tím se on ale nemohl smířit, protože musí živit rodinu, platit půjčky atd. Tak sebral kamarády a začali objíždět okolní vesnice, jestli někdo auto neviděl. Měli neuvěřitelné štěstí: jeden člověk nejen viděl auto, ale poznal i zloděje (recidivista, absolvent pomocné školy). Tak se pro něj chlapi vydali k němu domů. Vytáhli ho z baráku a odvezli.

0 0
možnosti
V

viveka77

5. 10. 2009 19:54
Re: popis situace od CX650

O tom, z jak bezúhonné rodiny asi zloděj pocházel a jak čisté svědomí ostatní členové jeho rodiny měli, nějlépe svědčí to že nezavolali policii.

Okradený se pokoušel ze zloděje dostat informaci, kde je odcizený vůz i bagr. Zloděj se mu vysmál, k činu se přiznal ale současně dobře věděl, že mu nic nemůžou dokázat, dokud úkryt neprozradí.  Chlapi ho trošku zmlátili a když ani potom nepovolil, svázali ho a hodili do lesa s tím, že ho nechají chvíli ležet, aby ho vystrašili a že potom bude povolnější. Bohužel, když za hodinu přijeli, zjistili, že se chlap udusil zvratky.

Což je samozřejmě největší hrůza pro ně, protože kvůli drobné chybě jim teď hrozí léta kriminálu.

Tedy žádné sadistické cvičení, jak se nám snaží vsugerovat média, ale pouhé zoufalství člověka, který se nedočkal spravedlnosti u policie, u společnosti, které platí daně, vychovává dítě a přesto je před ním upřednostněno právo asociál,a který se živí zlodějinama.

0 0
možnosti
Z

zachrta

5. 10. 2009 19:08
STÁT NEFUNGUJE

LIDI SI MUSÍ PRÁVO VYMOCI. OBČAS,KDYŽ SE SEKÁ LES, LÍTAJ I TŘÍSKY, JAK ŘÍKÁ PAROUBEK S GOTTWALDEM. NAVÍC- KRÁST SE NEMÁ!!!!!!

0 0
možnosti
ZK

SID09

6. 10. 2009 8:37
Re: STÁT NEFUNGUJE

Kdyby policie konala - nemuseli by lidé brát právo do vlastních rukou.!!!!!!

0 0
možnosti

Hufo

5. 10. 2009 18:49
soudce Lynch

na základě drbů, tak to je síla. jestli jsem dobře pochopil zprávy, tak za dotyčným šli, páč někdo řekl, že kdysi něco ukradl. je "sranda" sledovat, když se něco stane, tak automaticky to musí udělat ten ze špatnou minulostí a že by to udělal někdo ze "seriozních" občanů, to je přece nemožné, to se nesmí ani vyslovit. zažil jsem pár roků na vesnici a zkušenost je taková, že ti největší "poctivci", ti "správní chlapi", největší bijci za práva občanů, hlavně v hospodě, jsou největší šmejdi a zloději. a pak byl každý překvapen, jak to pepa mohl udělat, to je nemožné apod.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

5. 10. 2009 19:21
Re: soudce Lynch

Ochotne se jim priznal ke zlodejine ale odmitl rici kde ten bagrik je. Smal se jim protoze dobre vedel na nej zadny urad nemuze. Tak se nedivte jak to dopadlo.

0 0
možnosti
MH

Tapeer

5. 10. 2009 14:53
hm

Kdyby Ti okradení postupovali podle zákona a chtěli se něčeho domoci prostřednictvím orgánů činných v trestním řízení, tak by se žádný bagr nenašel... takhle to riskli a šli se zeptat údajného pachatele, ale nějak se to patrně vymklo kontrole... jsem zvědavý, jak to nakonec dopadne, nicméně, ten, kdo očekává pomoc od Policie, tak je idealista... 

0 0
možnosti
L

Libertad

5. 10. 2009 17:21
Re: hm

očekávat od policie pomoc je čiré bláznovství. Základní vlastnost 95% členů policie je neschopnost překonat svoji lenost. O jejich intelektuální úrovni není třeba diskutovat.

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

5. 10. 2009 14:11
Takových případů bude přibývat

Hlavní funkce státu selhávají. Zloději a podvodníci mají stále větší ochranu. Oběti a okradení mají stále méně šancí na nápravu. Místo toho, aby se stát stral o bezpečnost a vymahatelnost práva, řeší nesmysly. Výše uvedený čin je toho důsledkem. Ti "pachatelé" už toho prostě měli dost. Lidé jsou stále stejní, jen ten stát slábne a to jsou důsledky. Výsledkem je často bezpráví. Ostatně v zemích. kde nemají vůbec funkční policii to takto funguje běžně.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

5. 10. 2009 14:02
Mě by hlavně zajímalo jestli šlo dooporavdy o

nevinného, nebo o zloděje. To je totiž dost důležitá informace. Stavební stroje se kradou dost často a pochopitelně jsou ihned exportovány do zahraničí. Policie a soudy můžou pracovat sebelíp, u zloděje najdou maximálně pár korun které za stroj obdržel, což je jaksi poškozeným na prd. Pro malou firmu může zcizení tak důležitého výrobního prostředku znamenat krach, nebo dokonce obrovské dluhy. Sociálku, VZP, ani berňák takový detail že bagr někdo šlohl totiž nezajímá.

0 0
možnosti
DK

Fonon

5. 10. 2009 14:03
Re: Mě by hlavně zajímalo jestli šlo dooporavdy o

to už je jedno, o vině rozhoduje jedině soud.

0 0
možnosti
M

Merlin2

5. 10. 2009 13:57
Pořád lepší soudce Lynch

než vůbec žádná spravedlnost.

0 0
možnosti
HM

Hank Moody

5. 10. 2009 13:51
Cesky Langeruv policajt

To jsou holt cesti policajti - pred par tydny skupinu policajtu zahnali na utek dva cikani s latema, ted ten frajer od policie si s dalsimi 6 stejnymi smejdy po boku rad troufne na jednoho neozbrojeneho. Navic, jak se ukazalo, nevinneho.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

5. 10. 2009 13:39
Soudce Lynch přichází

všude tam, kde normální soudy nefungují. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Politicky nekorektní a nekonkrétní. Přes den průměrný řadový občan, po nocích bojuju převlečený za artyčok se zločinem.