Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

INDNIK

1. 9. 2009 13:46
jste opravdu tak vzdělaný

dobrý den pane,

to že máte na hypotéku je super , a to vše jste dokázal sám,nebo v době dětství vám pomáhali rodiče?Jídlo,kde studovat,spát a další soc.vymoženosti,to nemluvím o teplu,elektřině,vodě,hygině a další bláboly...Když čtu Vaše příspěvky,prominte mi,že snad nejste lidi,úcta,slušnost,pokora. Co kdyby jste si sedl do auta a podíval se (Sokolov,Chomutov ...a další a zkuste tak žít.Hledejte práci,když Vás rodiče neanučili česky!!!!rozumíte česky!protože ji sami neuměli a nemáte vzdělání a přitom chcete žít a jen jíst a spát.Věřím,že Vás naštvu,ale také věřím,že se probudíte a svou manažerskou inteligencí začnete pomáhat,tam ,kde to potřebují ti co se nemohou prosadit vzděláním.NIKY:-)[>-]EU

0 0
možnosti
JN

namestii

1. 9. 2009 14:43
Re: jste opravdu tak vzdělaný

Co prosím???

Mám na sebe brát odpovědnost za někoho jiného? Za jeho trestné činy, za jeho nepřizpůsobivost? Co prosím???

Podívejte se třeba na Asiaty u nás. Staří taky neumí vždy plynně česky, ale mladí chodí poctivě do školy, mají normálně české kamarády a nikoho nenapadne se na ně dívat přes prsty, nebo se jim dokonce vyhýbat (strachy).

Jak je to možné?

To, že je máma „lůza“ mi přeci nedává PRÁVO být taky lůza… myslím, že je to jen velmi pohodlná výmluva !!!

0 0
možnosti
PB

technik4

31. 8. 2009 11:13
Chtějí jen tak málo

aby pokud možno vůbec nic nemuseli. Takže se mají velmi dobře? Já si mysím, že typickým příkladem jejich přístupu je prodat vlastoručně odřezané radiátory do šrotu a pak jít za vlastníkem bytu, jemuž neplatí nájem, s tím, že je jim zima. Toto je prostředí utlačování a apartheidu?

V přizpůsobení se musí vždycky najít určitá míra, kterou MUSÍ menšina přijmout a respektovat.  Nebo je to segregace, když necháme romské žáčky čurat pod sebe ve školní třídě sdílené ostatními, protože ONI to tak mají?

Pane Matuška, dobře jste to napsal...

0 0
možnosti
P

Pietrolini

31. 8. 2009 14:56
Re: Chtějí jen tak málo

Jo! To s těmi radiátory je naprosto dokonalý popis jejich duše!

0 0
možnosti
JG

JanGajdos

28. 8. 2009 22:00
Romové

Ovšem je třeba dodat, že !někteří! romové jsou slušní, lidé, pracují a žijí dle slušných mravů. Je jich sice jen malé procento, ale jsou (stejně tak jako existuje i jisté procento bílých flákačů). Důležité je, že dokud se nezlepší i ta většina, harmonické soužití prostě NEBUDE a není se vlastně o čem bavit.

0 0
možnosti
D

dutina

1. 9. 2009 19:58
Re: Romové

Tož nam osvětli jak se my bílí máme zlepšit?

0 0
možnosti
S

sal

28. 8. 2009 16:22
Hodní chlapci, požehnání.

Sedmnáctkrát trestaný Josef Čonka u soudu tvrdil, že nerozuměl vůbec

ničemu z rozsudku, kterým ho senát poslal za loupež na 6,5 roku do

vězení.

0 0
možnosti
AP

Alekks

28. 8. 2009 13:08
tak jsem si tak v rychlosti

pročetl diskuzi a zajímalo by mě, jestli pan pavlev žije ve stejné zemi a ve stejném století jako já a evidentně celá řada dalších lidí. zrovna češi jsou jeden z nejtolerantnějších národů, který v evropě vůbec jsou. na slovensku se například s cikánama vůbec nemazlí. žijí tam v plechovkových slumech a tak je vzali u huby, že se neodvážej pípnout. v bulharsku nebo rumunsku téměř nenarazíte na cikána, který nežije na ulici nebo v ghetu. angličani a francouzi jsou největší rasisti, který jsem potkal (a to jsem rok žil v londýně) a takhle bych mohl pokračovat. moc nechápu, proč si vybrali zrovna čr. vůbec to našlapování po špičkách vůči jiným kulturám se evropanům jednou šeredně vymstí. všichni ti cikáni, arabové, hinduisté atd na naši kulturu ohled neberou. např. do libanonu nepustí ženskou bez pokrývky hlavy a kdo ví, co by se stalo, kdyby si jí sundala. ale vzpomínám si na ty scény ve francii, když v jedný škole zakázali nosit náboženský předměty, bez výjimky. přeberte si to jak chcete.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

28. 8. 2009 13:14
Re: tak jsem si tak v rychlosti

Pokud si na Slovaky nikdo nestezuje,tak se mate zaridit jako Slovaci a nebudete mit problem!

0 0
možnosti
J

Jst1951

28. 8. 2009 5:58
Obraz o utlačování cikánů

vytvořil ve světě hlavně Kocáb

0 0
možnosti
AP

Alekks

28. 8. 2009 12:41
Re: Obraz o utlačování cikánů

to je nesmysl. tyhle bludy o češích kolují už řadu let. kocáb na to nemá vliv. vzpomeňte si na tu aféru okolo matiční zdi. to se o nás psalo, že stavíme cigošům koncentráky.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

27. 8. 2009 20:33
Pokud je vse tak jak pises "janmatusko"

Tak nezbejva nezli se zeptat ,zda uz jsi TY ,a vsichni TI co smysli podobne jako ty a vi ze se CR deje nejaka krivda,podal stiznost na patricna mista a snazil se je prinutit aby razne zakrocili proti takovemu" lzivemu a hrubemu osocovani" Ceske Republiky???!!! Pokud se to nezaklada na pravde a nevznika ta iniciativa kritiky CR prave v CR ,,tak je prece moralni povinost vsech Cechu,nenechat nikoho lzive osocovat jejich zemi ! Jakto ze uz se necinka v ulicich klicema??

0 0
možnosti
TK

osvetitel

27. 8. 2009 20:52
Re: Pokud je vse tak jak pises "janmatusko"

Co takhle take napsat Papezovi,kdyz uz ne vlastnim politikum ,aby sam zakrocil,proti takove mu "lzivemu vmesovani a osocovani Ceske Republiky"? Pokud proti tomu Cesi nic nedelaji,tak bud je to nezajima ,a nebo si vi ze na tech obvinenich neco pravdiveho bude ????

0 0
možnosti
M

maxas

27. 8. 2009 3:38
Zapominate na romskou natalitu

Problematika nezaclenitosti romskeho etnika tkvi ve fakticke neschopnosti demokracie tuto otazku alespon dilcim zpusobem resit. Nebylo by tak zle, ceska spolecnost je prozatim dost bohata aby uzivila odhadovanych 200 000 parazitujicich romu. Problem je ale vysoka natalita, kerou sice nikdo presne nezna, ale odhady rikaji, ze toto etnikum se bude zdvojnasobovat kazdych 20 let. A tady je ten problem. Ktery navic kazdym dnem plyzive narusta. Omezovani natality, byt treba cestou dobrovolnosti, je v soucasne demokracii nemyslitelne, zadny z politiku se neodvazi na neco takoveho jen pomyslet natoz to verejne navrhnout. To by totiz mohla byt cesta k zachrane romskeho etnika. A tak diky demokracii se romske etnikum stava etnikem bez budoucnosti. Lze se domnivat, ze reseni bude spontanni po zaniku demokracie. A jsem velmi rad, ze u toho uz nebudu muset byt.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

27. 8. 2009 7:53
Re: Zapominate na romskou natalitu

a co treba kdyz tech 200 000 (zatim) dobrovolne nepracujicich zivit proste NECHCEME, treba proto, ze za usetrene penize si radeji koupim nove auto, nez sponzorovat dezo and his big family ?

0 0
možnosti
H

HanzekJoachimEichmann

26. 8. 2009 20:37
ááá...

Koukněme ... Odborník přes cikánystiku se přihlásil - Pavlev . Tak pane odborník,řekněte nám,jak se tu romové mají špatně,jak trpí hlady,jak musí pro dávky pěšky a jak se po úřadech hádají s úředníky. Jak by rádi chodili do práce,ale nemohou na záda(již vrozený defekt) , jak jim stát nepřispívá na mláďata... honem honem... Váš kvalitní a nezaujatý pohled na problém romů v ČR aby tu jeden pohledal...R^

0 0
možnosti
JD

gagaryn

27. 8. 2009 6:49
Re: ááá...

Pavlev - není z Nevady ?

0 0
možnosti
C

crutov

26. 8. 2009 17:10
Amnesty International ma pravdu...

Amnesty International ma pravdu... Viz. hlasovani kde 14000 lidi versus asi 400 povazuje nezakone konani populistiky Rapkove za spravne... To je horor a obraz nesnasenlive majority... Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Politicky nekorektní a nekonkrétní. Přes den průměrný řadový občan, po nocích bojuju převlečený za artyčok se zločinem.