Paroubek proti genocidě krav - i kráva má svá práva!

Hrdinný předseda ČSSD Jiří Paroubek - lidumil a vášnivý sběratel blondýnek- se v rámci předvolebního boje postavil za práva krav a ostře odsoudil na nich páchanou genocidu, kterou má, samozřejmě, na svědomí zločinecká vláda ODS. JP totiž v každé krávě nevidí jen steak a svíčkovou, ale hlavně svého bližního.

Díky celosvětové ekonomické krizi, kterou spustil diabolický předseda ODS Topolánek, a následnému poklesu poptávky u nás poklesne stav hovězího dobytka ze 400 tisíc kusů, pardon osob,na polovinu. Osvícený Paroubek vyslal do světa varování, že to může vyústit v něco podobného, co se dotklo milionů Židů, Arménců, Afričanů a koho ještě. To se nesmí stát a ČSSD se svým předsedou v čele se ostře postavila proti masovému vyhlazování dobytka. Po vyhraných volbách plánují odškodnit ze státní pokladny rodiny všech krav, které padly za oběť genocidy fašo-bolševické vlády ODS.

Jiří "Táta krav" Paroubek se svým blízkým vztahem k hovězímu dobytku nikdy netajil, v kuloárech se  proslýchalo, že chtěl dokonce krávu prosadit i na jednu z kandidátek ČSSD. Bohužel z toho sešlo.

Nejen krávy však nezůstanou bez ochrany a morální podpory Jiřího Paroubka. Ten se ostře postavil i proti masovému vyvražďování kuřat, proti rituálním popravám kaprů a plánuje i boj proti loupežnému přepadávání bankomatů, odposlouchávání rádia a televize a  znásilňování erotických pomůcek.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Matuška | středa 1.7.2009 14:51 | karma článku: 28,35 | přečteno: 1090x