Otevřený dopis Dopravnímu podniku města Brna a.s.

subject: Pondělní neposkytnutí předem zaplacených služeb Tento email jsem poslal na DPMB jako reakci na vyhlášení stávky MHD a ČD, stávky která je veskrze politickou manipulací a odbory, které mají řešit vztahy mezi zaměstnanci a zaměstnavateli si chtějí uzurpovat kus zákonodárné moci. Stávka která značně zkomplikuje život velkému množství lidí a odborářům prodlouží víkend a odborové svazy si opět přihřejí polívčičku. Čtěte a posílejte také.

Vážený pane, vážená paní,

 chtěl bych Vás informovat, že jsem si zakoupil tříměsíční předplatní nepřenosnou jízdenku platnou od 15.3. 2011 do 14.6.2011 včetně v ceně 1280Kč. Vzhledem k tomu, že v pondělí dne 13.6.2011 nebude Vaše společnost poskytovat služby, za které jsem předem zaplatil, chtěl bych Vás tímto požádat o zaslání 14Kč za jeden z 92 dnů platnosti průkazky, kdy mi bude Vašimi zaměstnanci znemožněno využívat služeb příspěvkové organizace DPMB a.s. 

Dále bych Vás chtěl požádat, abyste mi poslali adresu, na kterou můžu poslat účty za vícenáklady, které budu mít spojené s dopravou do zaměstnání a budou způsobené Vašimi zaměstnanci. Tyto náklady(účet za Taxi) po Vás budu požadovat zaplatit obratem. Doufám, že moje stanovisko chápete, jelikož já stanovisko Vašich zaměstnanců nechápu, nepodporuji a neomlouvám. Nebudete-li mi ochotni nahradit náklady s tímto spojené, žádám Vás o zajištění náhradní dopravy z ****** ulice č. 1(nebo nejbližší zastávky MHD) na adresu uvedenou v podpisu níže(nebo nejbližší zastávky MHD) a to 13.6.2011 v 7:00 odjezd a zpět v 16:40. 

Děkuji za brzkou odpověď a jsem s pozdravem

 Jan Matuška

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Matuška | pátek 10.6.2011 17:37 | karma článku: 30,15 | přečteno: 2392x