Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak jsme kamarádovi pomohli (ne)přijít o panictví

„Láska je to, co odděluje lidi od zvířat. Láska je lidskou přirozeností a smyslem života. Není nic krásnějšího, než být v přítomnosti milované osoby, která tvé city opětuje…no snad kromě pořádné šukačky,“ rozněžnil se Lopuch a zasněně přitom hleděl na pěnu na hladině jeho deváté desítky. Tuto poetickou vsuvku však nepronesl Lopuch bez důvodu, ale jako reakci na přiznání našeho kamaráda Másla, že ještě nikdy nebyl se ženou a tudíž je stále panic.

Samozřejmě jsme si byli vědomi toho, že láska tělesná není v životě mladého muže tím nejdůležitějším, že nejdříve je zapotřebí dosáhnout potřebného vzdělání, postavení, hmotného zajištění a respektu okolí, než se člověk začne věnovat rozkoším plynoucím z fyzického spojení. Na druhou stranu jsme naznali, že když jste majitelem patrového domku, prakticky nového vozu Favorit r.v. 1992, zástupcem hlavního traktoristy v družstvu a třikrát po sobě nejužitečnějším hráčem FC Inter Nesevlky a táhne vám na devětatřicet roků jako Máslovi, není další otálení na místě a je třeba začít jednat. A vzhledem k tomu, jak bázlivý a nesmělý Máslo je, rozhodli jsme se s Lopuchem, že mu krapet pomůžeme.

„No jo, ale kde mu chcete nějakou micku sehnat – u nás v obci?“ vyzvídal Čurda, když jsme mu na druhý den odpoledne v hostinci U Šeborů náš plán vysvětlili.

„Nepřipadá v úvahu. Ani u nás, ani v okolí. Nejenže je tu každá normální zadaná, zbouchnutá nebo vdaná, ale hlavně ne po tom, co se stalo předloni,“ rezolutně zamítl tuto možnost Lopuch, připomínaje tak Máslovu trapnou příhodu s automatickou dojičkou, o které slyšely všechny ženy v okruhu třiceti kilometrů a některé z nich ještě dokonce vlastnily fotografie z tohoto trapasu, které pořídili přivolaní hasiči a poté prodávali na svém plese.

„Takže budeme muset do města, co?“ zeptal se s obavou v hlase Čurda.

„Jo jo, ale tohle nebude žádnej výstřel do tmy, pánové, tohle bude jistota tutová. Bratránek, co tam bydlí, říkal, že každej víkend se tam pořádaj mejdany s hudbou a spoustou mladejch, přístupnejch kočiček. Prej si stačí dát pár panáků a za chvilku nevíš ani jak a už jseš v kabince na hajzlech a užíváš si,“ prohlásil vážně Lopuch a zpod významně povytaženého obočí na nás vrhal důležité pohledy.

„A to se jako tomu tvýmu bratranci už někdy stalo?“ nechtělo se věřit Čurdovi.

„Mno, jemu přímo ne, ale jeho ségře skoro pokaždé,“ pokrčil rameny Lopuch a uzavřel diskusi.

Nastala sobota a tudíž čas připravit „ženicha“ na jeho večerní misi. Když jsme dorazili k Máslovi, zjistili jsme, že je prakticky připraven. Vůně Solviny a Pitralonu se od Máslova domku táhla až na náves a Máslo sám nám přišel otevřít oděn do svých nejvíc „in“ a „frý“ šatů. To obnášelo pár naleštěných sněhobílých prestižek, džíny v plísňovém provedení, černé triko s potiskem idolů náctiletých – skupiny Krabathor, džínová bunda ve stejném stylu jako kalhoty, vylepšená o čtyři řady kovových jehlánků na každém rameni a zbrusu nová ledvinka značky PLIMA. Všichni jsme mu volbu pochválili, akorát Lopuch podotknul, že mezi mladýma teď letí kšiltovky, ale ani s tím neměl Máslo problém a za minutku byl zpět i s pokrývkou. Pravda, značka „Mototechna n.p.“ asi nebude z nejaktuálnějších, ale důležitý byl celkový dojem a ne detaily.

Na party v Hradci bylo od začátku veselo, tedy alespoň všichni kolem nás se smáli, až se za břicha popadali. Přiznejme si, že jsme, hlavně oblečením, příliš nezapadli – zvláště Čurdovi východoněmecké maskáče s typickou smrkovou kamufláží budily výbuchy smíchu na každém kroku. Snad jen Lopuchův tip s kšiltovkou vyšel, až na to, že mladíci měli čepice s kšilty tak velkými a rovnými, že by na nich mohla přistávat jednomotorová letadla. Zamířili jsme k baru, abychom vlili Máslovi odvahu do žil a Lopuch předal posledních pár mouder, která získal, když při návštěvě babičky v nemocnici sledoval MTV.

„Ty děcka čuměj celý dny jenom na reklamy, takže jsou z toho celý zblblý a ani se nedokážou bavit o ničem jiným,“ shrnul konverzační témata dorostenců Lopuch a vyslal Másla na lov.

Bohužel se ukázalo, že ačkoliv je používají každý měsíc a reklamy na ně sledují každý den několikrát, nejsou dámské hygienické pomůcky u mladých slečen vítaným tématem k rozhovoru. Když nevyšel pokus s konverzací, svorně jsme Máslovi doporučili, ať zkusí zaujmout tancem. Naneštěstí nebylo Máslovo rozpustile veselé a nenucené pogo u osazenstva klubu přijato tak vřele jako u nás a vyhazovači si ho dokonce vysvětlili jako pokus o vyvolání rvačky. Pravá rvačka se však strhla až v momentu, kdy se vyhazovači rozhodli Másla vyvést a my se do toho vložili. Když konečně Lopucha a Čurdu propustili z chirurgické ambulance, vydali jsme se na cestu domů a přiznali si, že je čas na plán B.

Plán B zněl inzerát na internetu a s pomocí bratránkova počítače a připojení a s použitím fotografie z ročenky FC Inter Nesevlky, několika polopravd a mnoha nehorázných lží se ho zhostil Lopuch. Bohužel očekávání zdaleka předčila výsledek, a když jsme po týdnu procházeli odpovědi, nemohli jsme se ubránit zklamání. Žena se neozvala ani jedna, zato přišlo: pět odpovědí od jiných zoufalců, kteří Máslovi nabízeli, že až si nějakou ženu najde, tak by s nimi šli do trojky; tři nabídky na zvětšení penisu; informace o výhře v soutěži Readers Digest a jedna pracovní nabídka z cirkusu.

„Nedá se nic dělat, chlapi, budeme se muset obrátit na zástupkyně nejstaršího řemesla.“ Povzdechl si Lopuch, když ještě jednou pročetl odpovědi.

„A jak nám teď pomůžou pekařky?“ divil se Čurda a upil piva.

„Šlapky, vole,“ ušklíbl se Lopuch a hodil na stůl Annonci.

S Čurdou jsme se hladově vrhli na stránky obsahující inzeráty s dráždivými fotkami sexuálních pracovnic a sdělovali si navzájem názory na jednotlivá děvčata. Věděli jsme ale, že hlavní slovo bude mít Lopuch, protože z nás byl sexuálně nejzkušenější a jako jediný se zúčastnil největších a jediných nesevlckých orgií, v nichž mimo jiné figurovala jeřábnice Jandourková, tři brigádníci a půl metráku mokrých tuřínů.

„Co třeba tahle: „Kristýnka 21 let, černovláska, prsa 3…“ není to počet, že?“ ukazoval Čurda prstem na jeden inzerát.

„Uvědomte si, že je to náš nejlepší kámoš a bude mít narozeniny, takže to chce něco na úrovni, on potřebuje DÁMU a ne nějakou šmudlu z E55,“ pronesl Lopuch a ukázal na zakroužkovaný inzerát.

„Madam Soňa, prsa č. 5, 42 let..není nějaká stará?“ obával se Čurda, ale Lopuch ho odbyl zabrbláním o jízdě na starém kole a dál si ho nevšímal.

Pravda je, že paní Soňa vypadala na fotce velmi k světu a její černý lesklý obleček dával tušit zajímavé možnosti. Co nás ovšem mátlo byla spousta podivných zkratek a výrazů na konci inzerátu, světáka Lopucha to ale vůbec nerozhodilo.

„Tady se platí za písmeno a ty holky chtěj ušetřit, tak používaj tyhle zkratky. Třeba tady – SM – to je „sexuální masáž,“ PA – parkování aut, OO – to je jasný, má tam hajzl a „bondage“ se čte „bandáž“ to jako že tam má lekárničku, kdyby něco,“ poučil nás Lopuch a už volal na uvedené číslo a potvrdil Madam, že k ní večer zavezeme kamaráda, který chce využít všechny, ano opravdu všechny, její služby, ale je nezkušenej, tak ať se ho na nic neptá a vlítne na to ona.

Máslo se cestou třásl nervozitou a vzrušením a pořád se ptal, jestli je to opravdu nutné. Když jsme ho dostrkali až ke dveřím útulného domku na předměstí a ty za ním zapadly, podali jsme si navzájem ruce, pogratulovali si a na zaplacenou hodinu se odebrali do blízké nálevny.

Novopečený kanec, hřebec, nabíječ se k autu šoural potácivou chůzí s nohama nápadně od sebe, což Lopuch kvitoval poznámkou o temperamentu a výkonnosti Madam Soni. Máslo celou cestu nepromluvil ani slovo, jen se schoulil na sedadle do klubíčka, hlavu mezi kolena a třásl se po celém těle. O dva dny a láhev tuzemáku později jsme se konečně od Másla dozvěděli, co se stalo. Když Máslo vyprávěl průběh hodiny „lásky“ a objasňoval skutečné významy zkratek, střídavě jsme bledli, zelenali a nachověli. Když se dostal k „Parkování Aut“ a jak bylo velké to, čím mu to prováděla, Čurda omdlel. Když na závěr ukázal jizvy a fialové pruhy na zádech a zadku, tak jsem omdlel i já.

Tento poslední neúspěch nás i Másla odradil definitivně, podařilo se nám sice Máslovi zajistit sex, ale bohužel i po něm zůstal panicem a ještě nějaký rok u toho asi zůstane.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Matuška | úterý 31.1.2012 12:01 | karma článku: 19,89 | přečteno: 1498x
  • Další články autora

Jan Matuška

Březen 2018 na facebookovém profilu Jiřího Ovčáčka – letmá analýza

Mám oficiální stránku tiskového mluvčího prezidenta ČR(ne, opravdu ne ten fake profil) ve sledovaných a občas mě docela překvapí, co vše je tímto kanálem komunikováno.Proč jsem překvapen?

3.4.2018 v 17:21 | Karma: 23,24 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Jan Matuška

Proč jsem to hodil Milošovi

Tak já sem hlavně volit nechtěl. V prvním kole jsem nebyl. Mně politika nezajímá, jsou to všici zloději a tuneláři ty politici: Sobotka, Kalousek, Moravec, Topolánek, Horáček, Klaus, Ruml, aj Bohdalka, všici.

9.2.2018 v 10:25 | Karma: 26,59 | Přečteno: 1418x | Diskuse| Kultura

Jan Matuška

Miloš Zeman recenzuje knihy - Díl první: Ústava České republiky

Moji milí občané, tedy vy, co jste mne volili. Už několikrát a opakovaně jsem byl svědkem toho, jak novinářská žumpa a Sörösem placená lumpenkavárna nařkli mé voliče z primitivnosti a nevzdělanosti.

25.7.2017 v 17:37 | Karma: 15,81 | Přečteno: 484x | Diskuse| Kultura

Jan Matuška

Můj proslov - 17.5. akce Je to na nás, Brno! Proč? Proto!

Sešlo se nás sice míň než minulý týden, ale stálo to za to, a narozdíl od Babišových lajků na FB, nikdo z přítomných nebyl fake. Níže moje řeč a děkuju moc všem, kteří přišli!!

17.5.2017 v 19:40 | Karma: 16,18 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika

Jan Matuška

Můj proslov z brněnské akce proti Babišovi a Zemanovi

Kam jinam, než na Babišův web dát můj proslov z akce proti němu? Akce se vydařila, je fajn vědět, že se lidi nebojí dát najevo svoji nespokojenost se stavem věcí. Samozřejmě, že nás navedl Kalousek a platil to Soros, koblihu?

10.5.2017 v 20:12 | Karma: 28,51 | Přečteno: 1797x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Výnosy z ruských aktiv půjdou na zbraně pro Ukrajinu, shodli se zástupci EU

8. května 2024  16:12,  aktualizováno  16:33

Zástupci členských zemí Evropské unie se ve středu v Bruselu v zásadě shodli, že výnosy z ruských...

LoopX s pohádkovými zisky. Podvodníci vylhali kryptoměnu, zadržený je i Čech

8. května 2024  16:09

Rakouská policie ve spolupráci s úřady v dalších zemích zadržela šest lidí podezřelých z rozsáhlého...

Hrozba bombových útoků na Slovensku se nepotvrdila. Školy ve čtvrtek otevřou

8. května 2024  16:03

Úterní hrozba pumovými útoky na více než 1 500 škol na Slovensku se nepotvrdila, vyučování bude ve...

Arkansas odstraní symboly „temných dob“. Do Kapitolu pošle Cashe a Batesovou

8. května 2024  15:12

Stát Arkansas ve vstupní hale amerického Kongresu ve Washingtonu tento týden nově začne...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Politicky nekorektní a nekonkrétní. Přes den průměrný řadový občan, po nocích bojuju převlečený za artyčok se zločinem.