Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Big Gutter - rekapitulace třetího soutěžního týdne

Už v pořadí třetí vyřazovací večer čeká na zbývajících osm soutěžících v reality show Big Gutter, přímý přenos můžete sledovat už tuto neděli v osm hodin večer. Kdo vypadne a kdo zůstane? Koho zítřejší večer posune k vysněné výhře - anulaci dluhů a pokut až do výše pěti set tisíc Kč, dvěma lahvím hanácké vodky a kartonu cigaret Start společně s plaketou města Chomutov a Michaela Kocába? Odpovědi na tyto a další otázky se dozvíte už zítra večer.

vila Big Gutterwww.vanovi.net

Poté, co v minulých vyřazovacích kolech opustili vilu Marie a Arpád, a Václava z vily odvedla policie ČR do výkonu trestu, zůstali ve hře tito soutěžící: Gejza, Štefan, Josef, Vlado, Elena, Věra, Margita a Monika. Tito soutěžící se budou ucházet o přízeň díváků pro zítřejší hlasování, kdy televizní publikum rozhodne o tom, kdo z obyvatel vily je nejméně přizpůsobivý a nezaslouží si vyhrát hlavní cenu.

A co se stalo za zdmi vily tento týden? Pokud jste nestihli každovečerní rekapitulace v televizi, máte šanci se to dozvědět nyní.

 Pondělí

Po opakovaných požárech ve vile byl produkčním týmem posunut společný budíček, který měl soutěžícím simulovat pracovní den, ze 7:30 na 10:00. Gejzovi se stýská po manželce Adéle, protože dnes dostal za úkol umýt nádobí. Gejza dostal trestný bod a na úterý poloviční příděl vodky, protože se snažil naházet špinavé nádobí přes zeď vily.

 Úterý

Konečně! Už dva týdny diváci napjatě čekali, kdy to mezi soutěžícími začne sexuálně jiskřit a včera pozdě v noci se dočkali. Konec pondělního večírku si nad ránem zpestřila dováděním v bazénku Margita a Vlado.......a Stano.....a Josef....a Štefan.....a Gejza.

Středa

10:00 dekontaminace bazénku dokončena, dezinfekční tým opouští vilu. Soutěžící přišli o možnost sledovat dvě hodiny televizi, jelikož nesplinili úkol dne. Tím bylo umytí všech zbývajících oken ve vile, ve kterých ještě nejsou prkna. Do plnění úkolu se s nadšením vrhli Stano a Josef, ale poté co dopili i druhou láhev okeny, na úkol rezignovali. Vlado se ve zpovědnici svěřil, že "tohle je ten nejlepší lápak, v kerým sem byl zavřenej."

Čtvrtek

Zmizely další dvě kamery a čtyři žárovky ze světel. Elena, Margita, Věra a Monika dostaly za úkol vyčistit toaletu. To se jim sice ani trochu nezamlouvalo, ale po chvíli reptání vzaly lopatu a díru na dvorku zasypaly a vykopaly novou. Soutěžící si stěžují, že ve vile není ani jedna zastavárna a žádná herna s automaty. Big Gutter jejich žádostem nevyhověl.

Pátek

V noci ze čtvrtku na pátek se Gejza pokusil do vily nastěhovat svých dvanáct příbuzných ze Slovenska. Ty se snažila odehnat ochranka štábu, ale až poté, co dorazilo deset hlídkových vozů státní a městské policie, se začala situace trochu uklidňovat a i oheň se podařilo hasičům dostat pod kontrolu. Ve zpovednici se Věra svěřila, jak moc se jí stýská po jejích dětech - Anetce, Pepíkovi, Denise, Danielovi, Ivetce i po těch dalších čtyřech, na které si zrovna nemohla vzpomenout. 

 Sobota

Hned po budíčku dostalo osazenstvo vily za úkol po dvojicích natrénovat průběh pracovního pohovoru. V poledne je soutěžícím stále nejasné zadání úkolu, i po několika hádkách a pěstních soubojích mají stále jasno jen v tom, co je to pohovor, druhá půlka zadání vzbuzuje značné rozpaky a také nevysvětlitelnou nechuť. Produkční tým zasahuje a po dvou hodinách prezentací, jednoduchých diagramů, leporel a loutkového divadla se podařilo soutěžícím osvětlit zadání. Pozdě večer předvádějí soutěžící výsledky svého snažení, ale po chvilce se prezentace zvrhává v divokou tancovačku a poté, co se Štefanovi  se Stanem podaří vyrazit dveře do zásobovací místnosti, i pitku.

 

Takto tedy vypadal další týden ve vile Big Guttera. Kdo z něho vzejde jako vítěz a kdo jako nejméně přizpůsobivý se dozvíte už zítra, ve třetím vyřazovacím večeru. Proto neváhejte a už teď posílejte hlasy svým oblíbencům.

 

 Nešlo by to řešit nějak takhle?

 

 

Autor je marxista-šovinista 

Autor: Jan Matuška | sobota 14.3.2009 13:32 | karma článku: 9,49 | přečteno: 623x
  • Další články autora

Jan Matuška

Březen 2018 na facebookovém profilu Jiřího Ovčáčka – letmá analýza

Mám oficiální stránku tiskového mluvčího prezidenta ČR(ne, opravdu ne ten fake profil) ve sledovaných a občas mě docela překvapí, co vše je tímto kanálem komunikováno.Proč jsem překvapen?

3.4.2018 v 17:21 | Karma: 23,24 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Jan Matuška

Proč jsem to hodil Milošovi

Tak já sem hlavně volit nechtěl. V prvním kole jsem nebyl. Mně politika nezajímá, jsou to všici zloději a tuneláři ty politici: Sobotka, Kalousek, Moravec, Topolánek, Horáček, Klaus, Ruml, aj Bohdalka, všici.

9.2.2018 v 10:25 | Karma: 26,59 | Přečteno: 1418x | Diskuse| Kultura

Jan Matuška

Miloš Zeman recenzuje knihy - Díl první: Ústava České republiky

Moji milí občané, tedy vy, co jste mne volili. Už několikrát a opakovaně jsem byl svědkem toho, jak novinářská žumpa a Sörösem placená lumpenkavárna nařkli mé voliče z primitivnosti a nevzdělanosti.

25.7.2017 v 17:37 | Karma: 15,81 | Přečteno: 484x | Diskuse| Kultura

Jan Matuška

Můj proslov - 17.5. akce Je to na nás, Brno! Proč? Proto!

Sešlo se nás sice míň než minulý týden, ale stálo to za to, a narozdíl od Babišových lajků na FB, nikdo z přítomných nebyl fake. Níže moje řeč a děkuju moc všem, kteří přišli!!

17.5.2017 v 19:40 | Karma: 16,18 | Přečteno: 936x | Diskuse| Politika

Jan Matuška

Můj proslov z brněnské akce proti Babišovi a Zemanovi

Kam jinam, než na Babišův web dát můj proslov z akce proti němu? Akce se vydařila, je fajn vědět, že se lidi nebojí dát najevo svoji nespokojenost se stavem věcí. Samozřejmě, že nás navedl Kalousek a platil to Soros, koblihu?

10.5.2017 v 20:12 | Karma: 28,51 | Přečteno: 1797x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

ANALÝZA: Válečný kabinet se sype kvůli zájmům Netanjahua

20. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli Po protestu ministra obrany se přidal i člen válečného kabinetu Benjamin Ganc. Chtějí od Netanjahua...

Rušte dětská lůžka, vybízí pojišťovna špitály. Ve hře jsou denní stacionáře

20. května 2024

Premium Pediatrů je málo, dětských oddělení moc a ne všechna využita. Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP)...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

V Maďarsku havaroval na Dunaji motorový člun. Dva lidé zemřeli, pět se pohřešuje

19. května 2024  14:38,  aktualizováno  20:42

Dva lidé zemřeli při lodní nehodě na řece Dunaj severně od maďarské metropole Budapešti, uvedla v...

Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA
Rozdáváme samoopalovací fluid ZDARMA

Toužíte po dokonalé letní barvičce bez rizika spálení? Vyzkoušejte lehký přírodní samoopalovací krém na obličej i tělo od Manufaktury. Zapojte se...

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Politicky nekorektní a nekonkrétní. Přes den průměrný řadový občan, po nocích bojuju převlečený za artyčok se zločinem.