Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

vafinie

1. 10. 2009 0:03
Karma za kondomy:-)

S tím totiž naprosto souhlasím, v Africe by se kondomy rozhodně měly doporučovat vzhledem k situaci tam, to snad uzná každý normální člověk. Křesťanka nejsem, organizovaná víra mě děsí a katolická církev dvojnásob, důvody netřeba rozvádět. Ale myslím si, že návštěva papeže (ač pro mě zrovna tenhle není sympaťák) nám zas tak neublížila. Jasně, stálo to nemalý peníz nás všechny, ale proč to věřícím nedopřát? Spousta z nich má s papežem a církví a podobnýma srandama spojenou svojí upřímnou víru v Boha a pro ně to určitě byl životní zážitek, něco z toho měli a duchovně je to posílilo. Platíme si zbytečnější věci a ty stojí mnohem víc (různé arbitráže a vůbec politickou špínu:-) ). BTW, nad to, že byl ve čtrnácti v Hitlerjugend, bych se v klidu povznesla, v mládí děláme všichni hovadiny, a mimoto, Bůh mu beztak odpustil, jinak by to nebyl papež, tak nějak to má fungovat, ne? ;-)

0 0
možnosti
S

Semper2

1. 10. 2009 0:32
Re: Karma za kondomy:-)

kondomy pomáhají, pokud je AIDS postiženo jen několik procent obyvatel. V Africe jsou státy, kde promořenost HIV činí až 70 %. Tam potom pomáhá jen stará křestanská ctnost : cudnost - opak promiskuity. 

Na tuhle "papežskou"  strategii vsadila např. Uganda, jedna z mála zemí černé Afriky, kde počet onemocnění HIV  stagnuje či klesá. Existuje o tom spousta odborné literatury.

Ale pokud si myslíte, že nemám pravdu zajedte si do Afriky a nechte se - vybavena gumovou zásobou - oblažit nějakým místním. ;-)

0 0
možnosti
S

Semper2

30. 9. 2009 21:46
Rock na papežskou mši

nepatří a papež, jako hudby znalý  a hudbu aktivně provozující  člověk, musel doslova trpět, ale nehnul brvou. To je ovšem jediné na čem se můžeme shodnout. jinak je Váš text bohapustý žvást, překonávající normalizačníRudé právo

Ad finance: + papež spal "na svém" tj. na apoštolské nunciatuře, což je ne zcela obvyklé... + za parkování vybíraly státní (obecní) orgánové 100,- Kč -auto, 600-800,-  bus + mnozí bezbožní obyvatelé St. Boleslavi ( a ještě větší pohani z Brandýsa*) se    na  poutnících napakovali tak, že se jistě zvýší výběr daní. TV přenosy měly možná zakrýt jak se ve skutečnosti s  Církví a katolíky v této zemi zachází.

 Západní noviny to píší jasně : Církev je v ČR utlačována ! (Sueddeutscher Zeitung, Die Welt). Jako katolík to můžu jen potvrdit.(šikanování dětí, šikana na pracovišti ze strany zejm. exkomunistů apod.)

http://suche.welt.de/woa/result.html?encoding=iso8859-1&multiRessort=&query=papst%2C+Tschechien

0 0
možnosti
PK

dolch

30. 9. 2009 21:56
Re: Rock na papežskou mši

;-D To by to ti bezbožní obyvatelé museli daňově přiznat, ale protože nedodržují desatero, tak utržené peníze zmizí v jejich pupcích ;-DR^

0 0
možnosti

originalni_demokrat

30. 9. 2009 20:17
Jen výkřik

Věřící jsou taky lidi. Je to jednou za X let, ne každej den..

0 0
možnosti
MP

admiral666

30. 9. 2009 18:40
:)

1.-proc je lama nadavka? To je neco jako vul, ale vic in?

2-tve reci, ze sexualita je nezbytna pro preziti druhu jsou sice pravdive, ale vysloveny pusobi tak divne. Vetsinou tim lakaji do postele holky uplni zoufalci, kdyz do ni huci, jak je to prirozene mu dat :-P No nekdy to na nejakou opilou seredu i zabere.

0 0
možnosti
PK

dolch

30. 9. 2009 19:18
Re: :)

Přiznám se, že názvu článku ani trochu nerozumím. Lama je v počítačové hantýrce (jak asi všichni víme, ale připomeňme si to) označení pro BFU (doufám netřeba rozvíjet), tedy pro člověka s velmi malým povědomím o počítačích, zejména pak o operačním systému Linux, dá se ovšem přenést i na Windows. Extrapolovat tento výraz někam jinam jsem ještě neviděl. Pokud ovšem nám chce pan autor naznačit, že Papež ani jeho příznivci nemají valné povědomí o Linuxu, popřípadě o počítačích obecně, je to docela možné, ale dost dobře nechápu, jak to z článku vyplývá, případně jak to poznal z jeho návštěvy, kterou notabene ani neviděl. Abych se přiznal úplně, tak nerozumím názvu článku, ani jeho obsahu. Rv

0 0
možnosti
AK

Alka.24

30. 9. 2009 18:34
Vaše

články čtu ráda, ale dnesRv:-(. Víte co bychom dali za to dříve kdybychom mohli prožít s papežem mši? Když jsem měla svatbu v kostele, tak byli rodiče "na koberečku". Víte i já platím daně, tak to bylo i z mých. Trošku si o křesťanství přečtěte a přemýšlejte o tom, čím by i ono mohlo obohatit Váš život.

0 0
možnosti
JM

honzin.cz

30. 9. 2009 19:02
Re: Vaše

to mě mrzí, tak snad příště:-/

0 0
možnosti
U

ustavnidodatek

30. 9. 2009 17:11
Ateismus je taky víra

Právo vyjádřit svůj postoj a názor máte. Ale aby to příště mělo nějaký význam, tak byste měl více studovat historii a zamyslet se i nad budoucností. Vaše články kloužou jen po povrchu. Jsou to jen takové "pivní řeči".  Nic proti tomu, ale když Vám je naznačeno, že problematika je trošku složitější (a tím teď nemyslím jenom papežskou návštěvu) a Vy napíšete příště podobný článek, asi Vás to psaní baví.

Je to trochu nudné a je z toho poznat, že se moc nerozvíjíte.  Sice Vám někteří souhlasně přikyvují, ale jednostranný pohled v současném světě není asi to co Vy  jako hrdý Čech potřebujete. Se vzrůstající vzdáleností od ČR se pohled na události u nás značně mění, měl byste to někdy vyzkoušet. R^

0 0
možnosti
JM

honzin.cz

30. 9. 2009 17:26
Re: Ateismus je taky víra

á další příspěvek zpoza oceánu. děkuju za doporučení, ale mně pivní řeči baví, reflektuju své pocity a ty opravdu kloužou po povrchu. nemám ambice,aby mé příspěvky měly "význam" nejsem placený komentátor, chci lidi bavit, provokovat a nechat si nadávat v diskusi:)

0 0
možnosti
SFP

Stan from Prague

30. 9. 2009 16:52
tak vetší snůšku hloupostí a nesmyslů

lze snad najít pouze v Halo novinách.....

0 0
možnosti
JM

honzin.cz

30. 9. 2009 17:04
Re: tak vetší snůšku hloupostí a nesmyslů

tak to mám co dohánět:)

0 0
možnosti
B

bilyhavran

30. 9. 2009 16:52
Milí diskutéři,

já nevím, proč se vůbec v reakcích na tento blog rozčilujete. Autor jasně v textu pod svou fotkou deklaruje, že fakta v jeho článcích hledat nemáme. A co deklaruje, to taky dodržuje.

Tak se nad to, prosím, povzneste.

Autorovi přeji hodně úspěchů a nám všem spoustu klidu a pokoje. ;-)

0 0
možnosti
J

jirkaknop

30. 9. 2009 16:51
Kondomy chrání před různými pohlavními chorobami!

Indiáni do portfolia nemocí převzatých od zvířat přispěli snad jen jednou nemocí, a to byl syfilis, převzatý od lam.

0 0
možnosti
ZK

SID09

30. 9. 2009 16:45
Pane Matuška

Z takových blábolů namistrovaných stranických podržtašků je mi zle. Děláte ze sebe všeználka a politickou hvězdu a přitom si nevidíte ani na špičku vlastního nosu. O nějakém všeobecném rozhledu proto nemůže být ani řeč. Řeknu vám, že za tuto státní návštěvu vyletělo komínem mnohem méně milionů, než za jeden zmanipulovaný zákon, řádně zvolenými poslanci naší sněmovny - a to prosím všechno  ze státní kasy. To vás nechává klidným ? To co se teď odhalilo byla jen špička ledovce. Ještě že voliči nevidí kolik toho nepořádku se nikdy na svět nedostalo.  !!!!!!;-O

0 0
možnosti
J

jirkaknop

30. 9. 2009 16:51
Re: Pane Matuška

Jak můžete vědět,zda mu vadí zákony? A kolik milionů vyletělo oknem? Vy to víte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Politicky nekorektní a nekonkrétní. Přes den průměrný řadový občan, po nocích bojuju převlečený za artyčok se zločinem.