Manýry pražského taxikáře

Mimořádně vhodný pro jakoukoli prasárnu. Jeho nasazením do vlády tato vládní sebranka jasně ukázala, že se neštítí naprosto ničeho. Ani spolupráce s "profesionálem".

Profesionál. Předložil zprávu plnou dohadů. Dohady byly účelově zaměřeny proti straně vlevo od středu politického spektra. Dohady se později pro svou očividnou nesmyslnost nepotvrdily, ale posloužily médiím pro ve světě nevídanou, u nás však zcela běžnou maškarádu lhaní za účelem ovlivnění veřejného mínění.

Profesionalita spočívá v tom, že nesmyslům uvěřila spousta lidí.

Dneska byl nasazen na likvidaci nepohodlného policejního prezidenta, který se snaží o to, aby policie skutečně pracovala. To ale současné vládní sebrance nevyhovuje. Současná vládní sebranka totiž již vyčerpala všechny možnosti oblbování veřejnosti pomocí nenaplněných slibů, keců, podvodů a lží, proto myslí na zadní vrátka a snaží se zajistit si nekriminální budoucnost pomocí obstrukcí a šikanování lidí, kteří pro spravedlnost pracují.

Profesionalita spočívá v užití jakýchkoli prostředků k dosažení cíle, čím špinavější, tím účinnější.

Nedáte-li se na pokání, budou z Vás, pane Kubice, mít v pekle ohromnou radost. Splatíte všechy lži a špinavosti do posledního kousíčku. A poznáte, že krátká epizoda na výsluní vychází nesmírně draho. I když na výsluní - děláte-li sluhu kašpárkům, zdali se jedná o výsluní.

A pozdravujte tam pana Kalouska (pokud se nedá na pokání). I on pozná, že jeho ohánění se Velehradem a církevními restitucemi nebrání tomu, aby splatil do posledního kousíčku.

Jo - že věříte, že po smrti a tomto světě už nic? Jako že vyklouznete z dlouhodobého splácení důsledků vlastní pošetilosti? Ale ono nezáleží na tom, co si myslíte.  Pravda je jen jedna, bez ohledu na to, co si myslíte, nebo co napíšete do zprávy a to dokonce i tehdy, pokud ji posléze nazvou Vaším jménem.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Kraus | neděle 12.8.2012 12:10 | karma článku: 19,46 | přečteno: 1571x
  • Další články autora

Jan Kraus

Lhát se smí, ale jen s námi

2.10.2014 v 9:01 | Karma: 34,70

Jan Kraus

Muži v burkách

15.9.2014 v 21:02 | Karma: 28,17

Jan Kraus

Ten Porošenko chce už zase střílet

8.9.2014 v 21:50 | Karma: 33,84

Jan Kraus

Taková ta sociální spravedlnost

8.9.2014 v 16:10 | Karma: 30,78

Jan Kraus

Je Putin pod vlivem satana?

6.9.2014 v 19:50 | Karma: 26,26