Červenou zeleným!

Zelených je totiž plný evropský parlament. Když tam třeba náš pan preztident pronese řeč, která se nelíbí, jejich chování je zcela stejné jako chování fotbalového publika, ne-li horší. Tedy nedotknutelní nové doby?

Jak to, že v tak pořádkumilovném státě, jako je Německo, nebylo podáno trestní oznámení pro nabízení úplatku na antijadernou aktivistku, která nabídla prezidentovi Německa, že si s ním zašuká, když nepodepíše prodloužení provozu jaderných elektráren?

Jak to, že se trpěly v rámci odporu proti Temelínu protiprávní blokády hranic organizované rakouskou veřejnou správou?

Proč u nás trpíme "pátou kolonu" financovanou z Rakuska, která si hraje na superekologickou, platí své lidi za to, že se přikovají ke stromům a ... navíc se silně zavádějícím názvem? Nové Rakousko-Uhersko?

Jak to, že ekologičtí "odborníci" neznají alespoň přibližnou skladbu původního porostu na Šumavě odolnou proti kůrovci, aby ji tam nechali vysázet, a nechají to aby si příroda pomohla sama? Jejda mane jak, když široko-daleko nic neroste, jak se tam ta semínka v dohledné době dostanou? A jak dlouho, ptám se, bude trvat, než se les stabilizuje? 1000 let?

A takových jak to? bychom mohli najít ... Na každý pád, jsem zcela přesvědčen o tom, že i to nejmenší ekologické hnutí představuje pro společnost mnohem větší riziko, než jaderná elektrárna, a nadělá větší  škody, než středně velký chemický závod, protože se v něm v hojné míře projevuje blbost ruku v ruce s diletantsvím a extrémismus s teroristickými manýry.

Jediné, co by jim šlo, je strašit lidi. Jednou jadernou hrozbou, jindy globálním oteplováním ... Není to terorismus - strašit lidi? Není to stejné, jako když Vám někdo zavolá - máte v domě bombu? A když to vezme, i taková dost podstatná havárie jaderné elektrárny ve Fukušimě nenadělala ani náhodou takové škody na lidských životech, jako provozování motorových vozidel - co rok, to v ČR tak 1000 mrtvol.

A globální oteplování? Co takhle CO2, který bude Německo chrlit do vzduchu po uzavření jaderných elektráren? Co takhle CO2, které chrlí do vzduchu "ekologické" rakouské plynové elektrárny? Aha, to bude nějaký ekologický CO2, který zelení posvětili a modlili se za něj ke svému zelenému nebohu a na globální oteplování tedy nemá vliv.

Postavte zelené tam, kam patří, tedy na okraj zájmu, nebojte se jejich strašení!

Autor: Jan Kraus | sobota 22.10.2011 18:20 | karma článku: 26,82 | přečteno: 994x
  • Další články autora

Jan Kraus

Lhát se smí, ale jen s námi

2.10.2014 v 9:01 | Karma: 34,70

Jan Kraus

Muži v burkách

15.9.2014 v 21:02 | Karma: 28,17

Jan Kraus

Ten Porošenko chce už zase střílet

8.9.2014 v 21:50 | Karma: 33,84

Jan Kraus

Taková ta sociální spravedlnost

8.9.2014 v 16:10 | Karma: 30,78

Jan Kraus

Je Putin pod vlivem satana?

6.9.2014 v 19:50 | Karma: 26,26