Nobelův výbor se nezbláznil! Naštestí

Dne 9.10. 11 hodin SEČ vyhlásil v Oslu Nobelův výbor letošního laureáta ceny míru. Nestal se jím žádný "anděl spásy EU", ale pro mě naprosto neznámý Tuniský kvartet pro národní dialog. Velká gratulace a poděkování za velkou úlevu

     No sláva! Naštěstí má ten Nobelův výbor aspoň špetku rozumu a ta šílená "Anděla" to nedostala! A už ani nedostane, protože do příštího výběru laureátů už se bude doufám vařit s Hollandem ve svém kotli v pekle evropských dějin. Kdyby to bývala byla dostala ona, byl by to už třetí historický výsměch lidstvu a míru po Arafatovi a Obamovi, kterým krev neviných lidí kapala a kape z rukou před celým světem a na výsměch celému světu. Ano, i tací jsou bývalí laureáti Nobelovy ceny míru... Merkelové ty ruce krví potřísní ti jeji miláčci ilegálové "Syřani", jen co se dostanou do druhé fáze "islamizace" alébrž džihádu. Díky "Andělce evropské smrti" mají našlápnuto víc než dobře za souhlasného kývání a mručení stále ještě většiny ovcí v evropském parlamentu, jak jsme mohli vidět v tragikomickém středečním televarieté ohrané dvojice klaunů Holla-Merk právě na půdě europarlamentu (Angel spásy EU si asi dělal naděje, že středečním triumfem v EP ohromí členy Nobelova výboru.... Triumf se nekonal. Naopak...). 

     Pokud nemáte čas, koukat na video celou cca půlhodinu, zaměřte se tedy hlavně na stopáž 12:30-14:30. Ta je naprosto klíčová pro současnou situaci v Evropě i světě!!! Určitě si ale video co nejdříve pusťte celé, až budete mít klid a pohodu a klidně i vícekrát s odstupem času. Je to tak hutný, nicméně důkladný výklad islámu, že je potřeba to pochopit a zažít v celé šíři souvislostí!

     Šiřte toto video odvážného pastora Davida Wooda. Je to to nejmenší, co můžete udělat pro alespoň teoretickou šanci o zachování Evropy jak ji znají naši předci, my i zatím naše děti a přežití naší západoevropské křěstánské civilizace navzdory šílencům typu Merkel a Hollande!!!

     Děkuji Vám za to všem ve jménu mých tří synů, budoucích vnoučat, pravnoučat a všech lidí na této krásné planetě.

    PROBUĎTE V SOBĚ PUD SEBEZÁCHOVY, PROSÍM!!!

Autor: Petr Jankele | pátek 9.10.2015 12:16 | karma článku: 31,95 | přečteno: 962x
  • Další články autora

Petr Jankele

Oddělené šatny nutné

28.1.2023 v 14:15 | Karma: 5,59

Petr Jankele

Středula je na NERVy

9.10.2022 v 9:10 | Karma: 17,73

Petr Jankele

MATRIX! Je to hra a nebo není?

2.10.2022 v 7:08 | Karma: 7,48