Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Jeden pán Vám zde napsal: "Popisujete to alibisticky... ... Ovšem co já jsem zaznamenal, tak agresivní ultrakampaň slovy i činy vedli politici Smeru"

- Ten pán zřejmě sleduje hlavní média, která mají tu praxi, že když Fico a jeho přívrženci něco špatného řeknou, okamžitě to ukazují, zatímco pokud to udělají jeho oponenti, často o tom pomlčí, tak se vytváří falešný obraz o Slovensku. A proto teď také jen malá ukázka i od té opozice proti Ficovi, jak oni už tam léta nenávistně dovádějí:

https://www.youtube.com/watch?v=8BF7pLyPrhA

1 0
možnosti
Foto

Milá Janka, děkuji za tento skvělý blog!!!

2 0
možnosti
Foto

Ďakujem, Zdeničko, veľmi pekne za prečítanie a milý komentár. Prajem krásny večer.

1 0
možnosti
MP

Naprostý souhlas. Ona už i nevyslovená myšlenka je "zbraň", neboť myšlenky jsou věci. Měli bychom si to uvědomit. A nenávist nepatří k emocionálnímu repertoáru žádného člověka. A přitom, co jí tu je - hlavně od těch, kteří mají plnou hubu pravdy a lásky.

4 0
možnosti
Foto

Áno, súhlasím, pán Pavlíček. Ďakujem Vám za čitateľskú priazeň, že si nájdete čas na tieto moje klišárny.

1 0
možnosti
Foto

Znovu jsem si pustil video s krátkým vyjádřením paní Čaputové k atentátu na pana Fica. Řekl bych, že v něm nechybělo jediné slovo a jediné slovo nepřebývalo.

Pan Fico v Nitře řekl, že Slovensko potřebuje slušnost. Od sebe a svých stranických kolegů ji ale jistě nežádal , což bylo tamtéž verbálně vrchovatě potvrzeno sprostotu ve stylu hospodských agresivních dutohlavců.

Zklidnění atmosféry je jediná možnost, jak se vyhnout opaku. Bude to těžké, neboť zlomocného sémě bylo zaseto plnými hrstmi.

1 0
možnosti
Foto

Exprezidentka je úctivá a múdra dáma. Neviem či dakedy bola politika služba ľudu v našich východoeuropskych končinách...a či bude? Neviem na to odpovedať. Každý chce všetko využiť, prípadne prešvejkovať, preto sa polikou nezaoberám, iba to tak ľahko spomeniem, akoby som pila vínny strik. Díky Vám za múdry komentár i prečítanie tejto mojej klišárny.

1 0
možnosti
Foto

Vďaka Vám za návštevu, Filipe.

1 0
možnosti
Foto

Skvěle, velice souhlasím. Slovo se může stát zbraní, může vážně ublížit, napáchat nenapravitelné škody. Ale taky může změkčit hrany a stavět mosty.

Smekám před paní odstupující prezidentkou Čaputovou, která si v uplynulém období vytrpěla hodně hrubých a nenávistných útoků a přesto se zachovala obdivuhodně na úrovni, odmítla nenávist a eskalaci násilí, panu Ficovi popřála brzké uzdravení a jak je i v blogu zdůrazněno, vyzvala společně s nově zvoleným prezidentem Pelegrinim k hledání pokojných cest.

Myslím si, že je určitě třeba rozlišovat, umět vnímat, kdo co říká a taky proč to říká. Taky platí, že kýčovitý, nepravdivý postoj "fajn, máme se rádi, co jsme si, to jsme si, nic se vlastně nestalo, všechno je růžové" by určitě nic neřešil. Cesta k usmíření v takto rozjitřené situaci bude namáhavá. Tím více ale je třeba se právě na ni zaměřit.

2 0
možnosti
Foto

Ďakujem Vám, Marku, za prečítanie i múdry komentár. Zachovala sa ako dáma a hlava štátu, aj keď odchádzajúca. Áno, slovo dokáže pohladiť, ale aj hlboko raniť. Niekedy má nad nami takú moc, akú mu dáme. Po revolúcii všetci čakali zmenu, že spoločnosť bude iná. Ale keď sa nezmenili ľudia, nemohla sa zmeniť spoločnosť, ktorú tvoria. Vývoj nepreskočíme, ani osobný, ani spoločenský. Vlastne na počiatku bolo slovo...

1 0
možnosti
Foto

Ďakujem,Pavle, za prečítanie i porozumenie.

1 0
možnosti
Foto

Pěkně napsáno. Souhlasím

3 0
možnosti
Foto

Ďakujem za prečítanie i komentár, pán Petr. Želám príjemný víkend.

1 0
možnosti
Foto

Příroda na této zemi rozhodla, že život je boj, ve kterém predátoři zabíjejí a požírají svoje oběti. My lidé jsme nadaní inteligencí, tak bychom tento přírodní zákon nemuseli používat mezi sebou navzájem. Dokážeme to, a pokud ano, bude to včas? Kéž by.

Dobře jsi to napsala, Janka.

6 0
možnosti
Foto

Ďakujem, Honzo, za prečítanie a komentár. Je to tak ako píšeš. No nevieme či to dokážeme. Keď si zobereme v potaz bibliu, tak stačil na zradu jeden.

2 0
možnosti
Foto

Slovo je neslyšná úderná zbraň Přeji ti dobrou obranu proti této zbrani!

3 0
možnosti
Foto

Ďakujem Ti, Horste, veľmi pekne za Tvoje slová a pochopenie. Pekný víkend.

0 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 19,16
  • Průměrná čtenost 1094x
Študovala psychológiu a ekonómiu. Profesne sa pohybuje v ekonomickej oblasti.

Hovorí, že približne tridsať centimetrov z hlavy do srdca je najdlhšia púť, ktorá nás čaká na ceste životom.

Obľúbený citát:
"Úsmevy, ktoré rozdávaš, slzy, čo plačeš, všetko, čo dosiahneš, všetko, čo uvidíš, to bude tvoj život. Preto sa rozhliadni a vyber si svoju zem, kde budeš dlho žiť a vysoko vzlietneš." (Pink Floyd)

Seznam rubrik