Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Byl jsem, ale už si nic nepamatuju

1 0
možnosti
Foto

Treba zopakovať, dobré pivo aj pálenka tam je okrem kopcov.

0 0
možnosti
Foto

Zůstaly mi vzpomínky, i na turistické stesky, které už jsou zrušené, ale ty staré mapy pořád mám. I lyžování jsem si tam užil.

1 0
možnosti
Foto

Pribudli i nové trasy, otvorili nové chodníky medzi skalami smerom od hotela Boboty. Aj ja mám staré mapy a ani ich nevyhodím.

0 0
možnosti
MP

Tak to je krása nesmírná. Tam jsem... taky nebyl, jak říká pan Lasica ve Třech veteránech.

1 0
možnosti
Foto

Ďakujem, pán Pavlíček, tak možno niekedy zavítate aj do tohto kraja

1 0
možnosti
Foto

Nádhera! Spomenula som si na školy v prírode

1 0
možnosti
Foto

Ešte stále fungujú, vďaka za návštevu, pani Kamilka.

0 0
možnosti
Foto

Tam to znám. Mám to prochozené a i nějaká lyžovačka byla. Super fotoreportáž

1 0
možnosti
Foto

Ja už len bežky, zjazdovky som už odložila. Boli sme i Diery, ale to dám neskoršie. Ďakujem, Vildo, za prečítanie i komentár.

0 0
možnosti
Foto

Janka, miluji hory a ty slovenské obzvlášť. Protože jsou za humny a je to jediná cizina kde se domluvím.

2 0
možnosti
Foto

A sú aj krásne. Tatry máš trocha odruky. Dohovoríš sa už všade, len aj hory hodne zdraželi, myslím strava, ubytovanie aj u nás. Vďaka za prečítanie i komentár, Davide. Maj pohodový deň.

1 0
možnosti
JL

Mam prekrasne vzpominky na ten kraj, pani Jano Melisova. Poprve jsem jej navstivil na skolnim vylete a to my bylo 14 let (1952). Z vratne doliny pesky do sedla mezi Malym a Velkym Rozsutcem, kde jsme mely noclech v chate presne podle byvale vystavby. Pravdepodobne jeste z dob Janosika. Vecer jsme navstivily "Janosikove Dery" primo pod tim Velkym Rozsutcem. Ten druhy den byl pro mne trochu drsny, ale vysplhal jsem na ten vrchol hory, jejiz jmeno jsem jiz zapomel. Mozna mi objasnite to jmeno kdyz tam konci lanovka z Vratne doliny.

Terchova, to je bozi mestecko. V te prvni navsteve to bylo neskutecne. Podle legendy, prave zde zajmuly Janosika v senku, kdyz mu ta baba z pece podhodila tu nusi sucheho hrachu kdyz cifroval.

Navstivil jsem ten kraj nekolikrat. Ze Zlina to je mozne i na kole. Naposledy je tomu asi 5 let pri navsteve CR pri me dovolene. To uz jsem na ty kopce nesplhal, ale v Terchove ta pecinka stala za to.

Dekuji vam mila Jano za krasnou vzpominku. Jestli jsem neco popletl v jmenech, omlouvam se. Vsak ta krasa Slovenska mi prirostla k srdci.

2 0
možnosti
Foto

Veľmi som rada, že Vás fotografie potešili a pripomenuli vám vaše zážitky v tejto krásnej dedinke a okolí. Vyšplhal ste na vrch Chleb (1 646,62 m n. m.) je tretí najvyšší vrch Malej Fatry. Tam končí lanovka.

Jánošíkove diery sú už rozšírené, aj mnohé zjednodušené a sprístupnené, ale o to krajšie. Napíšem niekedy o tom tiež. NIč ste nepoplietol, ďakujem i ja Vám za prečítanie a komentár.

0 0
možnosti
JK

Malá Fatra a Terchová je i má srdeční záležitost. Naposledy na podzim, kdy moje nešťastná kolena poznamenal sestup z hřebenovky po žluté k chatě Na Grúni. Vynikající slovenská pizza s brynzou v místní pizzerii mně dala zapomenout. Fotky krásné.

1 0
možnosti
Foto

Tak som rada, že vám to pripomenulo pekný zážitok. Ten zostup je strmý, ale pivko na chate to dorovná.

0 0
možnosti
JK

J48a18n 55K28y96š46k22a

20. 5. 2024 21:48

Ak lúbite Malú Fatru, ste moja láska. Ak lúbite aj Velkú Fatru, ste moja velká láska, Janka.

1 0
možnosti
Foto

Nádhera! Zamilovaný kraj od dětství...

2 0
možnosti
Foto

Aj môj zamilovaný kraj.

1 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 19,16
  • Průměrná čtenost 1094x
Študovala psychológiu a ekonómiu. Profesne sa pohybuje v ekonomickej oblasti.

Hovorí, že približne tridsať centimetrov z hlavy do srdca je najdlhšia púť, ktorá nás čaká na ceste životom.

Obľúbený citát:
"Úsmevy, ktoré rozdávaš, slzy, čo plačeš, všetko, čo dosiahneš, všetko, čo uvidíš, to bude tvoj život. Preto sa rozhliadni a vyber si svoju zem, kde budeš dlho žiť a vysoko vzlietneš." (Pink Floyd)

Seznam rubrik