Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Janka, ty se nezdášR^:-) povedený víkend!

1 0
možnosti
Foto

Podobne i Vám Horste.

0 0
možnosti
Foto

R^:-) My se s manželem domlouváme.

1 0
možnosti
Foto

My ako kedy, niekedy volíme rovnako a niekedy inak, alebo ja nejdem voliť, keď si neviem vybrať z jediného kandidáta na starostu, keď sú voľby do verejnej správy.

0 0
možnosti

Ten nadpis slyším často. Chci vědět proč. Nemyslím si to. Žena to nemá jednoduché, a proto často přijímá názory svého muže. Přijímá? Vypadá to tak. Často volí jako její muž. Nač si doma dělat zle, že? Pokud muže miluje, dělá to z biologické lásky. Pak jde o přizpůsobení a pak jde o hrátky. My volíme stejně. Vždyť je to v podstatě jedno, že? Budeme volit Pavla Fischera nebo Petra Pavla. Obojí volba je dobrá! :-)

1 0
možnosti
Foto

Možno názov je taká dvojzmyselná symbolika:-) preto sa používa. Nie každý z manželov ale volí rovnako.Nemusia o tom ani doma diskutovať.Nikto vlastne nevidí volebný lístok.Vy Ste zrejme zladení a volíte rovnako,pekná voľba, držím palceR^

2 0
možnosti
IL

I54v82a55n37a 55L58a83n43c79e

11. 1. 2023 19:46

U melounu můžete poklepem odhadnout, jestli bude chutný nebo ne, ale klepejte do ženy8-o;-D, no, já bych to nedoporučovala!;-D

4 0
možnosti
Foto

R^;-) Jen si dovolím malý dodatek. Pokud se nemýlím, plnoletost za I.rep. byla ze zákona od jedenadvaceti let věku bez ohledu na pohlaví, tudíž i voleb. právo. Ze zákona pak nesměli volit st. zaměstnanci, tedy armáda a policie(četníci), a stát. úředníci, neb tam byla nařízená apolitičnost těchto složek. Co se týká vidění do melounu a žen, až lapidárně to vyjádřil Dr. Plzák slovy, že ženy dokáží obelhat i celé týmy odborníků;-)

2 0
možnosti
Foto

Ďakujem pane Jiří za doplnenie. Áno, doktor Plzák možno do nás trochu videl.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Komplikované a zajímavě zpracované téma, Janka. Dovolil bych si tvrdit, že různé studie stále více pokuzajují na malé rozdíly mezi muži a ženami obecně. A spíš kladou důraz na individualitu jako takovou. KarmaR^

1 0
možnosti
Foto

Jéj, vy ste milý, Jaroslave. Tak nevedela som to nejak skrátiť, tak som to dala ako som to napísala.Áno v tomto sú už malé rozdiely.

1 0
možnosti
  • Počet článků 196
  • Celková karma 20,59
  • Průměrná čtenost 1100x
Študovala psychológiu a ekonómiu. Profesne sa pohybuje v ekonomickej oblasti.

Hovorí, že približne tridsať centimetrov z hlavy do srdca je najdlhšia púť, ktorá nás čaká na ceste životom.

Obľúbený citát:
"Úsmevy, ktoré rozdávaš, slzy, čo plačeš, všetko, čo dosiahneš, všetko, čo uvidíš, to bude tvoj život. Preto sa rozhliadni a vyber si svoju zem, kde budeš dlho žiť a vysoko vzlietneš." (Pink Floyd)

Seznam rubrik