Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten nadpis slyším často. Chci vědět proč. Nemyslím si to. Žena to nemá jednoduché, a proto často přijímá názory svého muže. Přijímá? Vypadá to tak. Často volí jako její muž. Nač si doma dělat zle, že? Pokud muže miluje, dělá to z biologické lásky. Pak jde o přizpůsobení a pak jde o hrátky. My volíme stejně. Vždyť je to v podstatě jedno, že? Budeme volit Pavla Fischera nebo Petra Pavla. Obojí volba je dobrá! :-)

1 0
možnosti
Foto

Možno názov je taká dvojzmyselná symbolika:-) preto sa používa. Nie každý z manželov ale volí rovnako.Nemusia o tom ani doma diskutovať.Nikto vlastne nevidí volebný lístok.Vy Ste zrejme zladení a volíte rovnako,pekná voľba, držím palceR^

2 0
možnosti

Pokud žena volí podle manžela jen z biologické lásky, je to submisívní postoj. V rovnoprávném vztahu není něco takového možné. Taky je důležité, aby si člověk vybíral svého životního partnera nejen podle toho, jak mu voní:-), ale také podle jeho názorů.

2 0
možnosti
Foto

Tak niektorí sa môžu aj zhodnúť ak majú podobné priority a záujmy s partnerom, ale nie je to pravidlo veru.Nemusia sa samozrejme zhodnúť na rovnakých kandidátoch alebo aj smere doprava či doľava či stred.

0 0
možnosti

Zdá se, že si nerozumíme. Nevidím podstatnou souvislost mezi biologickou, přirozenou láskou a submisivním postojem. Neřekl bych, že v rovnovážném stavu to není možné, ale vzájemná intensita přirozené lásky je vzácností. Životní partnerka mi musí vonět, ale i mít shodné názory v podstatných věcech. :-)

1 0
možnosti
Foto

Vy Ste vlastne šťastný človek, pán Bohumír.Áno, vzájomná intenzita prirodzenej lásky je veru vzácnosťou.

0 0
možnosti

Krásnou vzácností! Ale ne pro pragmatiky! :-)

1 0
možnosti

V podstatě říkáte totéž, co já.:-)

1 0
možnosti