O diagnóze u lékaře bude rozhodovat referendum pacientů

Občané musí mít právo v referendu rozhodovat o zásadních otázkách. Proto o diagnóze a léčbě každého pacienta rozhodnou v referendu přítomní pacienti. Lékař jenom vypíše recept. Lidé této země mají už dost expertů!

Lidé této země mají už dost expertů! Konec diktátu farmaceutických firem! Konec diktátu nikým nevolených titulů!

Když můžou lidé rozhodovat o otázkách ekonomiky a bezpečnosti všech občanů a celé země podle toho, co si přečtou na internetu, proč by nemohli rozhodovat v referendu o svém zdraví? Každý přeci si najde na internetu, o co jde. A pak v referendu rozhodnou všichni přítomní pacienti, jakou nemoc František Dobrota má a jak ho bude lékař léčit. Skupina lidí přeci musí mít lepší názory a rozhodnutí než nějaký samozvaný expert. Titul dneska stejně dají každýmu, kdo zaplatí.

 A když se pacient nevyléčí, tak se referendem odvolá lékař, protože špatně léčil. Buď nedodržoval pokyny z demokratického referenda nebo dopustil, aby se, panenko skákavá ó to rouhání, lidé v referendu spletli, a proto musí být potrestán.

A vlastně k čemu potřebuje lékař titul, když všechno najdeme na internetu. Když lidi můžou rozhodovat v referendu, stačí nějaká administrativní síla, ideálně národnostně uvědomělý občan, který to všechno zorganizuje. Plat tak bude brát slušný člověk, a ne nějaký samozvaný expert.

Sláva referendu a vstříc bezchybným zítřkům!

 

(Tento text je satira.)

Autor: Jan Jirků | pátek 8.12.2017 12:15 | karma článku: 25,76 | přečteno: 1068x