Z deníku flekaté tlapky: Kouzelná bílá skříň

Všichni dvounožci, u kterých jsem kdy byl, ji mají. Kouzelná bílá skříň bývá umístěná v tý části domu, kde je výdejna jídla. Zatím jsem jí nikde jinde neviděl, takže to tak musí být. Ta, co je u mě doma je MOJE!

Svojí kouzelnou skříň miluju, i když tajně. Nemůžu to říkat moc nahlas, aby Ona nežárlila. Kouzelná bílá skříň totiž ukrývá nekonečný množství plechovek s frajerem na obrázku. No fakt! Vždycky tam nějaká je. A taky spoustu jinejch dobrot. Salámy, jogurty, tvaroh, sýr…to všechno je jenom moje. Koho jinýho by to bylo? Nevim sice, proč tam schovávaj i mrkev a jinou zeleninu, nevypadám přece  jako králík. Ale ta je nejspíš pro kočky, ty si stejně nic jinýho nezasloužej.

Jsem na skříň telepaticky napojenej. Naše spojení je tak pevný, že bezpečně poznám, když jí někdo otevře. Jakkoliv tvrdě spím, okamžitě jí běžím, chudinku otevřenou, zachránit. Sedím u ní a používám všechny dostupný pohledy, který jsem za ty léta dřiny vypiloval k dokonalosti. Kouzelná skříň vždycky vydá nějakej poklad pro moje bříško.

Vevnitř, ve skříni je světýlko. Asi aby se frajer na plechovce nebál tmy. Jen mi řekněte, co je to za frajera, když se bojí tmy? To já se nebojím skoro ničeho. Pořád říkám, že na plechovce bych se vyjímal líp. Tak už si konečně dejte říct a já budu za plechovky pózovat jako model a pak na vás budu koukat z Vaší kouzelný skříně. Třeba každej den.

Kouzelná bílá skříň, kterou mám k dispozici, roste skoro úměrně společně se mnou. Když jsem byl ještě malej, měl jsem maličkou skříň. Spíš takovou skříněčku. Mě v tu dobu stačila. Plechovky v ní taky nikdy nedocházely a navíc se z ní dalo dobře vybírat polední (ranní, dopolední, odpolední) menu, když jí Ona špatně zavřela. Večerní menu už moc ne, protože si toho vždycky všimla, když přišla domu.

Pak jsem měl skříň větší, do tý už se lezlo hůř, ale zase jsem dostal kočku, tak jsem jí vytrénoval, aby mi nosila jídlo až pod nos. Přece se nebudu namáhat, když nemusim.

Teď mám skříň úplně největší, co jsem kdy měl. Vejde se tam toho opravdu hodně, ale kdyby bylo po mym, je celej byt kouzelnou skříní. Nejlíp s postelí uprostřed.

Autor: Petra Zachařová | pátek 10.5.2013 10:07 | karma článku: 13,29 | přečteno: 406x