Kafe

Právě jsem se naštvaná vrátila z firemní kuchyňky... někdo nám "žere" kafe nebo si tu v noci udělal kafovou párty nějaký kofeinový závislák.

zdroj - google.cz

Nebo nevím, jak jinak si vysvětlit, že od včerejšího odpoledne do dnešního rána zmizela čtvrtina instantní kávy, kterou tam s kolegyní, ze svého a pro sebe,pořídíme (nutno dodat, že zbylo na jeden nuzný šálek, ale klid, ukořistila jsem ho - kolegyně je na dovolené, jinak bych se podělila)

Sice máme kafe "erární", ale to se fakt dá pít jen ve stavu nejvyšší nouze, když vlastní kávu zapomeneme, nebo dojde a domů byste si ho určitě nepořídili ani pro návštěvu (prostě je to hnus).

Ptám se sama sebe, jestli jsme opravdu takoví chudáci, abychom si museli odsypávat kafe domů... no asi jo. Nebo alespoň někteří z nás. Obzvlášť kolega, který se tu jediný zdržuje po večerech a jeho plat převyšuje součet platu mého i mé kolegyně.

Asi jdu na to špatně, takhle se šetří!

Takže milí zlatí... budu doufat, že v pondělí nějaká dobrá duše dovalí kafe, které se dá pít a já si přinesu skleničku od přesnídávky. Na co asi? :-D

Autor: Petra Zachařová | pátek 25.7.2008 7:50 | karma článku: 15,26 | přečteno: 1176x